2005 otomatik civic

Kodla Büyü
Şu arabanın piyasası bir düşmedi gitti ya hu, altın düşüyor bunlar düşmüyor tamam anladık sağlam motor varda bu parada yüksek şu arabaya..
Şu zamanda hiçbir araca gönül rahatlığıyla benzinli binilmez hocamda , sizin araç nedir, sizin aracı ne sayıyorlar ?

hocam adam özenmiş bezenmiş arabasına bakmışta . bu para fazla gibi geldi gerçi şimdi sezon pahalıda..sen şimdi bnu aldınmı bide lpg takayım dedimi ruhsata işlet lpg tak bir sürü iş masraf

lpg ile 30 bine gelen lacivert ve otomatik bir araç hem 115binde hem de 2005 model...Mantıklı gelmediği gibi akıllıca da değil ama taks edeceğiniz aracınızın değeri ve alacak verecek durumu lehinize olacak gibiyse düşünülür...

durs' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-kazasiz-boyasiz-cam-tavanli-308-115710404/detay/
Benim araç bu. Diğer aracın bagajdaki tesisatı sökmesini, araç içi teyp ve monitörlerin kalmasını, üstede 5bin istedim.
hocam senin makinede iyimiş neden düşünüyorsun takası bir mahsuru yoksa tabi merak ettimde

durs' Alıntı:
çakal aracı derken?

Çakal Arabası: Kız tavlamak için xenon farlarla donatılmış, yetmemiş sis farları da xenon yaptırılmış, konuya uygun olarak filmli camlarla donatılmış, bagajının tamamını bir subwoofer işgal etmiş , yine konuya uygun olarak muhtemelen yüksek devirlerde kullanılmış, muhtemelen spinler atıp patiler çektirilmiş, içinde bol bol sevişilmiş ve yine muhtemelen içinde bol bol arabeskler dinlenmiş (bkz. koltukbaşı ekranındaki görüntü) ve çevresine bol bol gürültü kirliliği yaratmış araçlara denilir. :D

Ben bu tür araçlara hayatta yaklaşmazdım. Yine de alacaksanız hayırlı olsun.

Bende de düz vites yine 2005 ls model civic var. Kecen sene 83 binde 25.000 liraya aldim haziranda atiker takdirdim yeni versiyon gazin kalitesini algilayip akisi ayarliyor 1.350 tl ama gazi aldigin yere bakmana gerek yok ariza lambasi yaktirmiyor. Neyse hondanin otomatikleri biraz pahalidir ve otomatiklerde guvenilir bir markadir. Benim arac sehir ici 45 benzin 27 tup harciyor (km/kurus)

bende 2004 beyaz otomatik civic var 108.000 km de.. 27,5 veriyorlar okuldan ama satmam bu sorunsuz otomatik başka hangi markada var. VTEC 2 cumhuriyet altınıdır...

yataylimit' Alıntı:
durs' Alıntı:
çakal aracı derken?

Çakal Arabası: Kız tavlamak için xenon farlarla donatılmış, yetmemiş sis farları da xenon yaptırılmış, konuya uygun olarak filmli camlarla donatılmış, bagajının tamamını bir subwoofer işgal etmiş , yine konuya uygun olarak muhtemelen yüksek devirlerde kullanılmış, muhtemelen spinler atıp patiler çektirilmiş, içinde bol bol sevişilmiş ve yine muhtemelen içinde bol bol arabeskler dinlenmiş (bkz. koltukbaşı ekranındaki görüntü) ve çevresine bol bol gürültü kirliliği yaratmış araçlara denilir. :D

Hocam bu heves işidir. Benim kardeşimin aracında da bu tip ekstra donanımlar mevcut ama kendisi bırak çakalı kedi gibidir :) Çakal arabası dediğin sağında solunda saçma sapan yazılar, gereksiz aksesuarlar vesaireler olan arabadır. Bu araca dışarıdan bakıldığında Maşaallah dedirtiyor. Bence hiç olmayacak bir yorum yapmışsınız. Üstüne bir de senaryo yazıp arabesk, spin ve sevişme işine girmeniz hayal gücünüzün oldukça geniş olduğunu gösteriyor. Yorumunuza çok güldüm sabah sabah.

durs hocam araca baktır temiz ise hiç düşünme al derim tabi pazarlıkta anlaşabilirsen. Civic'lerin bu kasası süperdir. Subwooferi söktürürsün zaten, bagaj her zaman lazım. Şimdiden hayırlı olsun.

senin elindeki arabamı yoksa bu mu dersen elindeki arabayı alırdım hocam illa sedan diyorsan benim için çok tınlamaz diyosan 2004-2005 passat 1.6 al tüpüde olur üstünde 28.000 e

beyazgolge' Alıntı:
durs' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-kazasiz-boyasiz-cam-tavanli-308-115710404/detay/
Benim araç bu. Diğer aracın bagajdaki tesisatı sökmesini, araç içi teyp ve monitörlerin kalmasını, üstede 5bin istedim.
hocam senin makinede iyimiş neden düşünüyorsun takası bir mahsuru yoksa tabi merak ettimde
5bin tl için bence değmeyecek bir takas.

gazilim' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
durs' Alıntı:
çakal aracı derken?

Hocam bu heves işidir. Benim kardeşimin aracında da bu tip ekstra donanımlar mevcut ama kendisi bırak çakalı kedi gibidir :) Çakal arabası dediğin sağında solunda saçma sapan yazılar, gereksiz aksesuarlar vesaireler olan arabadır. Bu araca dışarıdan bakıldığında Maşaallah dedirtiyor. Bence hiç olmayacak bir yorum yapmışsınız. Üstüne bir de senaryo yazıp arabesk, spin ve sevişme işine girmeniz hayal gücünüzün oldukça geniş olduğunu gösteriyor. Yorumunuza çok güldüm sabah sabah.

durs hocam araca baktır temiz ise hiç düşünme al derim tabi pazarlıkta anlaşabilirsen. Civic'lerin bu kasası süperdir. Subwooferi söktürürsün zaten, bagaj her zaman lazım. Şimdiden hayırlı olsun.

Kardeşinizinki öyleyse o bir istisnadır hocam. Ben genelden bahsettim. Arabesk yorumunu da koltuk başlığındaki ekranda gördüğüm Ümit Besen albümüne bakarak yaptım. Ayrıca diğer yazdıklarımın başına da "muhtemelen" yazdım. Bence sizin bu arabada sevişilmediğinizi düşünmeniz sizin hayal gücünüzün ne derece geniş olduğunu gösteriyor ;)

yataylimit' Alıntı:

Bu formda her gün yeni bir bilgi öğreniyorum bu da beni mutlu ediyor. Ayrıca çakal arabası tanımı çok güzel.
Bu tanım genelde kullanılan bir tanımmı yok sa size özel mi. :++:

Toprağım Hondayı bazı arkadaşlar kötülemiş, yok serseri arabası falan filan, bunları haketmiyor bence, siz aracı hangi amaç için kullanırsanız o olur. Bende de var 2006 vtec es siyah makyajlı kasa diye geçer bu modeller yakıtı çok yakmaz, sizin araçları kötülemek istemem ama hem parça pahalı hemde arıza daha çok yapar honda da motor arızası çok nadirdir. Motor çekişi de iyidir, tavsiye ederim. Fiyat pahalı diyenlere de arz talep meselesi bu, toroslar hala 10-11 bine satılıyor bu ülkede.

Arkadaşımda var . bende kullandım. lpg li 25-30 krş yakıyor. Güzel araba . Ama 28000 verilmez.

Benm aracım 2004 model opel vectra yakıtı neredeyse bunun kadar az (25lt ile 300km gidiyor lpgde). bundan daha dolu bir araç 10 airbag esp abs hız sabitleyici far yağmur park sensörü vs herşey var. ben bile 26,500 istiyorum ayrıca aracım orijinal ve en çok tutulan şimşek grisi rengi. hondalar güzel araç ama bence bu fiyat çok fazla. c segment bir araç ayrıca.

yunus48' Alıntı:
Toprağım Hondayı bazı arkadaşlar kötülemiş, yok serseri arabası falan filan, bunları haketmiyor bence, siz aracı hangi amaç için kullanırsanız o olur. Bende de var 2006 vtec es siyah makyajlı kasa diye geçer bu modeller yakıtı çok yakmaz, sizin araçları kötülemek istemem ama hem parça pahalı hemde arıza daha çok yapar honda da motor arızası çok nadirdir. Motor çekişi de iyidir, tavsiye ederim. Fiyat pahalı diyenlere de arz talep meselesi bu, toroslar hala 10-11 bine satılıyor bu ülkede.

Hondayı kötülemedik hoca, benim araba da Honda :++:

Arkadaşlar önceki aracımı yeni sattım üzerine para vermeden kullanabileceğim bir araç buldum.
34000 TL ye anlaştık.
Hatasız uygun km de bir araç.
Honda Civic 1.4 İ-VTEC Hatchback 2011

Yukarıdaki ilandaki araç yerine biraz daha araştırılsa daha uygun yüksek model bulunabiir.
Yine de herşey kısmet...

Ekli dosyalar

• honda civic 1.4 ivtec 2011.jpg
    honda civic 1.4 ivtec 2011.jpg
    482.7 KB · Görüntüleme: 523
spider23' Alıntı:
aman hocam o arabaya ne 28 ne 27 verilmez; buyur bak 2008 model yeni kasası 32 ye %99 alırsın...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 021/detay/
yada bunu belki 28 bile alırsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 539/detay/
yani 115bin deki 2005 civic'e çok para 27 ler-28 ler ki Civic'in o kasası motor -şanzıman olarak mükemmel ama ön konsol Doğan slx lerden hallice;5 para etmez..
Bilir kişi beş para etmez demiş ondan, piyasada altın gibi tutuluyor. Sen çok bilmiş arkadaş bi sanayiye git ustalara sor yada honda servisine git sana vtec 2 mi önercekler ivtec mi bi öğren... siz çatlasanızda bu 10 yaşında arabalar 30000 tl ye rahat satılacak. Fakat gerçekten beş para etmeyen 2-3 yaşındaki arabaları 20000 e zor satacaksınız bu ülkede...Türk halkı 2. elden iyi anlar merak etmeyin hangi araç değerli 1 günde satılır hangi araba dandik aylarca satılmaz iyi bilir. Marka vermeyelim de 2. el ilanları bi gezin o d sınıfı diye salladığınız dandik araçlar c sınıfı civic fiyatının altında bile zor alıcı buluyor...

BBNET
Geri