yataylimit' Alıntı:
durs' Alıntı:
Çakal Arabası: Kız tavlamak için xenon farlarla donatılmış, yetmemiş sis farları da xenon yaptırılmış, konuya uygun olarak filmli camlarla donatılmış, bagajının tamamını bir subwoofer işgal etmiş , yine konuya uygun olarak muhtemelen yüksek devirlerde kullanılmış, muhtemelen spinler atıp patiler çektirilmiş, içinde bol bol sevişilmiş ve yine muhtemelen içinde bol bol arabeskler dinlenmiş (bkz. koltukbaşı ekranındaki görüntü) ve çevresine bol bol gürültü kirliliği yaratmış araçlara denilir.
Ben bu tür araçlara hayatta yaklaşmazdım. Yine de alacaksanız hayırlı olsun.
Hocam bu heves işidir. Benim kardeşimin aracında da bu tip ekstra donanımlar mevcut ama kendisi bırak çakalı kedi gibidir

Çakal arabası dediğin sağında solunda saçma sapan yazılar, gereksiz aksesuarlar vesaireler olan arabadır. Bu araca dışarıdan bakıldığında Maşaallah dedirtiyor. Bence hiç olmayacak bir yorum yapmışsınız. Üstüne bir de senaryo yazıp arabesk, spin ve sevişme işine girmeniz hayal gücünüzün oldukça geniş olduğunu gösteriyor. Yorumunuza çok güldüm sabah sabah.
durs hocam araca baktır temiz ise hiç düşünme al derim tabi pazarlıkta anlaşabilirsen. Civic'lerin bu kasası süperdir. Subwooferi söktürürsün zaten, bagaj her zaman lazım. Şimdiden hayırlı olsun.