2004 model vw golf pasific

Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2004 model golf pasific alacağım 108000 de otomatik vites sunroof lpg var. 22000 tl ye nasıl sizce

tarolikpak' Alıntı:
Seçim iyi fakat yaş, km, ve fiyat fazla bence.

size göre ne kadar verilebilir bu araba için..bu aylarda fiyatların düşmesini bekliyordum ama hala bi düşüş olmadı araç piyasasında

hocam 22000 lira vermeye hazırsan senin yerinde olsam biraz daha bütçemi zorlar sıfır km bir araba alırdım.zira peugeout ,ford ,toyota gibi birçok markada akıl almaz indirimler var bizim okulda yeni araba almayan kalmadı bu kampanyalar sayesinde :)

kilometreye fazla takılmamak lazım, eğer araç temiz kullanılmış, motor fazla zorlanmamışsa 200 bin km de siz yaparsınız, sıkılınca satar yenisini alırsınız. piysasını bilmiyorum ama sunroof lu ise full bi araç olsa gerek. fiyatı da gayet iyi. gerçi ben Opel astra HB classic 1.4 aldım sıfır 31 bine. tercih meselesi.

hocam hiç araba kullanmadı isen ve ilk aracım olacak demişsin bence fiatı aşağı çek şöle sağa sola vurduğunda fazla para harcatmayacak cinsden en azından öğrenen kadar yetesilik :puhaha: ama yok benim param bana fazla geliyor dersen al sağa sola vurduğunda (allah göstermesin) ki masrafları da düşün

bilgisayarmax' Alıntı:
hocam 22000 lira vermeye hazırsan senin yerinde olsam biraz daha bütçemi zorlar sıfır km bir araba alırdım.zira peugeout ,ford ,toyota gibi birçok markada akıl almaz indirimler var bizim okulda yeni araba almayan kalmadı bu kampanyalar sayesinde :)

valla hocam bende sıfırdan yanayım ama üzerine birde öğrenim borcu + az bi miktarda evlilik borcu var :( yoksa sıfır piyasasınıda baya araştırdım alayımmı almayayımmı derken gelir gider hesapları sonucu ucu ucuna yetiştiğini gördüm..şimdilik bu kadar borcada girmeye gerek yok sanırım. 2 sene bineyim sonra yine sıfır hesapları yaparım artık..tabi bi aksilik olmazsa

die4you' Alıntı:
hocam hiç araba kullanmadı isen ve ilk aracım olacak demişsin bence fiatı aşağı çek şöle sağa sola vurduğunda fazla para harcatmayacak cinsden en azından öğrenen kadar yetesilik :puhaha: ama yok benim param bana fazla geliyor dersen al sağa sola vurduğunda (allah göstermesin) ki masrafları da düşün

hocam bi 10 senelik şöförlüğüm var:) yoksa bende karşıyım aracı kullanmayı bilmeden parayı sokağa atar gibi pahalı bir araca vermeye

bilgisayarhocam' Alıntı:
kilometreye fazla takılmamak lazım, eğer araç temiz kullanılmış, motor fazla zorlanmamışsa 200 bin km de siz yaparsınız, sıkılınca satar yenisini alırsınız. piysasını bilmiyorum ama sunroof lu ise full bi araç olsa gerek. fiyatı da gayet iyi. gerçi ben Opel astra HB classic 1.4 aldım sıfır 31 bine. tercih meselesi.

hocam araç temiz kullanılmış birazda o yüzden almak istiyorum.. pasific modeli sonradan üretim olup bazı donanımlar ekleip bazı donanımlar çıkarılmış bir model olarak biliyorum..Alıcıların ilgisini çekmek içinde diğerlerine göre farklı bir isim vermek istemiş vw grubu

mert02' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:

valla hocam bende sıfırdan yanayım ama üzerine birde öğrenim borcu + az bi miktarda evlilik borcu var :( yoksa sıfır piyasasınıda baya araştırdım alayımmı almayayımmı derken gelir gider hesapları sonucu ucu ucuna yetiştiğini gördüm..şimdilik bu kadar borcada girmeye gerek yok sanırım. 2 sene bineyim sonra yine sıfır hesapları yaparım artık..tabi bi aksilik olmazsa

die4you' Alıntı:

hocam bi 10 senelik şöförlüğüm var:) yoksa bende karşıyım aracı kullanmayı bilmeden parayı sokağa atar gibi pahalı bir araca vermeye

bilgisayarhocam' Alıntı:

hocam araç temiz kullanılmış birazda o yüzden almak istiyorum.. pasific modeli sonradan üretim olup bazı donanımlar ekleip bazı donanımlar çıkarılmış bir model olarak biliyorum..Alıcıların ilgisini çekmek içinde diğerlerine göre farklı bir isim vermek istemiş vw grubu

hocam bende aynen senin durumunda idim 2010 temmuzda düğün yaptım yapamadan önce 17000 tlye berlingo aldım daha sonra düğünü yaptım şimdi düğün borcu ve kredi borcu ödüyorum ama seçim senin yinede

die4you' Alıntı:
hocam bende aynen senin durumunda idim 2010 temmuzda düğün yaptım yapamadan önce 17000 tlye berlingo aldım daha sonra düğünü yaptım şimdi düğün borcu ve kredi borcu ödüyorum ama seçim senin yinede

Hocam sıfır almamamın sebeplerinden biride borçlar zaten biraz rahatlamak istiyorum sadece.. 2 yıl nışanlı kaldım o süre zarfında eşyaları aldım ödemelerinide baya tamamladım..şuan sadece öğrenim kaldı sayılır eşya borcu 1-2 aya kadar bitecek kısmetse.. zaten onlar bitmese ben bitecektim :cry: ..şimdi eşya borcu bitti düğün masrafı bitti sayalım ardından öğrenimle aracın kredi borcu bitsin diye beklemek istemedim. Sanada Allah kolaylık versin...

hocam 22 bin ona verene kadar 24 bine hundai sıfır al derim hem 5 sene garantisi var hemde kafan ağrımaz konfor kalite tartışılır ama sen tek elden bineceksen 10 sene rahat binersin sıfır bir arabaya

dostum onu alacağına git "peugeot 206+" al sıfır km..hem dizel hem de 24500hatta 24000 e bile veriyorlarmış bazı bayiler...

akyu68' Alıntı:
hocam 22 bin ona verene kadar 24 bine hundai sıfır al derim hem 5 sene garantisi var hemde kafan ağrımaz konfor kalite tartışılır ama sen tek elden bineceksen 10 sene rahat binersin sıfır bir arabaya

faruks' Alıntı:
dostum onu alacağına git "peugeot 206+" al sıfır km..hem dizel hem de 24500hatta 24000 e bile veriyorlarmış bazı bayiler...

Hocam sıfır olarak toyota honda vb araçlar olsa 10 sene binerim bu arabaya derim.. ama hyundai peugot gibi araçları alınca 10 sene bineceğimi çok düşünmüyorum..24-25 e aldığın aracı 2-3 sene sonra 19-20 ye e zor satarsın..onun için içime sinmeyen aracın sıfırınıda alıp zarar etmeyi gözüm kesmiyor..aradaşlar var yani sıfır olsun diyip 22000 tl ye hyundai getz alıp 2 sene sonra 16000 e sattı

Volkswagen doğru seçim, fakat km 100.000 i geçmiş. Tamam araç 200.000 km'yi bile sıkıntısız görebilir ama 100.000 genelde (sağlamlık&masraf için) eşik değeri gibi görülür. Problem olmak zorun değil ama eşiği aşmış bir araba. 6 yaş az değil, 22000 TL de.. Daha iyi seçenekler bulunur. Yıl sonu olduğu için 0 km'ler de ikinci ellerde de fiyatlar düştü.

bence benzinli araçta km çok sorun değil sıfır araba olayına gelince 24-25 e alacağın sıfır arabalarından daha fazla konfor, güven tatmin alırsın 2004 golften tabi temiz ise. golf tarzı arabalar her zaman piyasası olan arabalardır. kaç sene binersen bin gerekli bakımları zamanında yaptırırsan ekstra sorun çıkarmaz satarken de vakit ve zarar ettirmez. golf kullanıcısı değilim ama çok bindim çokta sahip olmak isterim kendimce.

mert02' Alıntı:
akyu68' Alıntı:

faruks' Alıntı:

Hocam sıfır olarak toyota honda vb araçlar olsa 10 sene binerim bu arabaya derim.. ama hyundai peugot gibi araçları alınca 10 sene bineceğimi çok düşünmüyorum..24-25 e aldığın aracı 2-3 sene sonra 19-20 ye e zor satarsın..onun için içime sinmeyen aracın sıfırınıda alıp zarar etmeyi gözüm kesmiyor..aradaşlar var yani sıfır olsun diyip 22000 tl ye hyundai getz alıp 2 sene sonra 16000 e sattı

gerçi senin tercihin ama hyundai ile peugeot aynı ayarda araç değil...bir pasific Golf un en tutulmayan modelidir...bunun bütün galericiler ve kasko işiyle uğraşanlar bilir....

üstüne biraz daha koyar sıfır araba alırdım 22 verdikdikten sonra 100 binde araba alacagına 5 daha koy al

Hocam ben golf IV 2001 trendline kullanıcısıyım. fiyat uygun bence. golfe oturduğum zamanki konfor ve güveni başka arabalardan alamıyorum. (2009-2010 modeller hariç)
Piyasası hiç bitmez. Bizim araba 180.000'de maaşallah saat gibi. hiç bir sıkıntı yaşamadım.Alalı bir yıl oldu 12000 km yol yaptım. LPG'li golf'te eğer motor sağır değilse 200'ü rahat görür ve korursun. ha benzinli ise 240' a kadar yolu var. Ben yüksek hızdan tırsıyorum. :lol: Yol tutuşu çok iyi. diğer arabaların yavaşlamak yada şerit değiştirmek zorunda kaldığı yerlerde banamısın demiyor. Yerine "0" hundai falan tutmaz. Tabi tercih senin

Arabada 6 hava yastığı(8 de olabilir emin değilim) dijital klima, ESP, MEPE3 çalar, elektrikli ısıtmalı aynalar sunroof mevcut. (Ayrıntısını tam bilemiyorum)Sacı çok kalın ağırlığı 1200 kg. 102 ile 110 bg arası değişiyor gücü.Mümkünse 16v olanını bulun. Velhasıl tavsiye ederim

Hocam golf güzel rahat konforlu ve seri araba benim klasım olmasada ben uzun araç binen biriyim (2004 Mondeo var). golf süper bir araç tercihin doğru. Ben aracımı 1 hafta önce bursadan aldım geldim. 105 bin km 2004 ghia-x çok temiz bir araç. Temiz binilmiş. Sende araç bak ve baktır. İçine bin. Biraz kullan içi gerçekten temiz kullanılmışsa. motorunda bir sorun yoksa şanzuman(otomatik dediğin için söylüyorumm) iyi kontrol ettir ondada sorun yoksa km orjinal ise. Gözünü kapat ver 22 bin piyasasını sen bizden daha iyi bilirsin. Sana şunu söylerler(bana söylediler) ee piyasada 21 var 20 var derler desinler sen arabanın temiz olduğunu gördüyse 500 fazla ver 1 fazla ver (benim daha önce aldığım arabadan dilim yandı 9 bin tl masraf yaptım 14250 aldığım vectrama) yeterki temiz olsun binecek adamsın ve alım satımcı değilsin. Kimin ne dediği değil arabanın senin içine sinmesi önemli. Servise götür aracı ordan çıkar sanayide vw özel servisine götür. Sonra 1-2 ustaya daha göster tanıdıklarına. Sonra herkesten onay çıkarsa al. otomatik şanzumanına dikkat et kesinlikle.
şimdiden hayırlı olsun hocam.

Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..

aliatal' Alıntı:
Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..
Ali bey herkes her konudan bahsederken rahatsız olmuyorsunuzda arkadaş araba alacak ve birşeyler sorduğunda rahatasız oluyorsunuz. Şayet burada bu tür konular konuşulmayacaksa Yönetim otomobil bölümünü kapatır ve bizlerde konuşmayız. Bu arada rahatsız oluyorsanız başlıkta otomobil yazıyor siz bu başlığa tıklayıp açıp okuyup cevap yazmazsınız.

İyi çalışmlar kolay gelsin.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..aracı tanıdıktan alıyorum neyi var neyi yok biliyorum.. yinede haftasonu gidip göreceğim ve alacak gibiyim kısmetse. ama yorumlarınız gerçekten biraz daha tecrübe kazandırdı .

aliatal' Alıntı:

hocam burada nelerden bahsedilecek bırakta buna site yöneticileri karar versin..buraya otomobil kulübü diye bir kategori açmışlar ve bende forum kurallarına riayet ederek kendi sorunumu yazıyorum.. neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.Burdakilerde insan bilgisayar sorunlarının haricinde insan hayatında pek çok sorun var..Herkesin yaşadığı sorunları bende yaşıyorum. bu kargaşanın içerisinde bırakında biraz da nefes alalım

mehmetkaya1980' Alıntı:
aliatal' Alıntı:
Ali bey herkes her konudan bahsederken rahatsız olmuyorsunuzda arkadaş araba alacak ve birşeyler sorduğunda rahatasız oluyorsunuz. Şayet burada bu tür konular konuşulmayacaksa Yönetim otomobil bölümünü kapatır ve bizlerde konuşmayız. Bu arada rahatsız oluyorsanız başlıkta otomobil yazıyor siz bu başlığa tıklayıp açıp okuyup cevap yazmazsınız.

İyi çalışmlar kolay gelsin.
:+1: :+1: Teşekkürler hocam

mert02' Alıntı:
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..aracı tanıdıktan alıyorum neyi var neyi yok biliyorum.. yinede haftasonu gidip göreceğim ve alacak gibiyim kısmetse. ama yorumlarınız gerçekten biraz daha tecrübe kazandırdı .

aliatal' Alıntı:

hocam burada nelerden bahsedilecek bırakta buna site yöneticileri karar versin..buraya otomobil kulübü diye bir kategori açmışlar ve bende forum kurallarına riayet ederek kendi sorunumu yazıyorum.. neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.Burdakilerde insan bilgisayar sorunlarının haricinde insan hayatında pek çok sorun var..Herkesin yaşadığı sorunları bende yaşıyorum. bu kargaşanın içerisinde bırakında biraz da nefes alalım
:+1: :+1:

2. el bundan daha iyisini bulamazsın hocam. 3-4 sene de sen binersin arabaya rahat... Ufak tefek problemleri olacaktır 2.el'de olur o kadar...

aliatal' Alıntı:

Ayrıca böyle gereksiz, boş yorum yapan arkadaşları da kınıyorum...

Temizliğine inandığınız 2.el araba bence sıfır arabadan çok daha mantıklı sonuçta tercih meselesi aynı para vererek golfe de binersin sıfır hyundai ye de

BBNET
Geri