tarolikpak' Alıntı:Seçim iyi fakat yaş, km, ve fiyat fazla bence.
mnyt' Alıntı:güzel hocam süper
bridget' Alıntı:bence gayet iyi hocam..kaçırmayın derim :wink:
bilgisayarmax' Alıntı:hocam 22000 lira vermeye hazırsan senin yerinde olsam biraz daha bütçemi zorlar sıfır km bir araba alırdım.zira peugeout ,ford ,toyota gibi birçok markada akıl almaz indirimler var bizim okulda yeni araba almayan kalmadı bu kampanyalar sayesinde![]()
die4you' Alıntı:hocam hiç araba kullanmadı isen ve ilk aracım olacak demişsin bence fiatı aşağı çek şöle sağa sola vurduğunda fazla para harcatmayacak cinsden en azından öğrenen kadar yetesilikuhaha: ama yok benim param bana fazla geliyor dersen al sağa sola vurduğunda (allah göstermesin) ki masrafları da düşün
bilgisayarhocam' Alıntı:kilometreye fazla takılmamak lazım, eğer araç temiz kullanılmış, motor fazla zorlanmamışsa 200 bin km de siz yaparsınız, sıkılınca satar yenisini alırsınız. piysasını bilmiyorum ama sunroof lu ise full bi araç olsa gerek. fiyatı da gayet iyi. gerçi ben Opel astra HB classic 1.4 aldım sıfır 31 bine. tercih meselesi.
mert02' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:hocam 22000 lira vermeye hazırsan senin yerinde olsam biraz daha bütçemi zorlar sıfır km bir araba alırdım.zira peugeout ,ford ,toyota gibi birçok markada akıl almaz indirimler var bizim okulda yeni araba almayan kalmadı bu kampanyalar sayesinde![]()
valla hocam bende sıfırdan yanayım ama üzerine birde öğrenim borcu + az bi miktarda evlilik borcu varyoksa sıfır piyasasınıda baya araştırdım alayımmı almayayımmı derken gelir gider hesapları sonucu ucu ucuna yetiştiğini gördüm..şimdilik bu kadar borcada girmeye gerek yok sanırım. 2 sene bineyim sonra yine sıfır hesapları yaparım artık..tabi bi aksilik olmazsa
die4you' Alıntı:hocam hiç araba kullanmadı isen ve ilk aracım olacak demişsin bence fiatı aşağı çek şöle sağa sola vurduğunda fazla para harcatmayacak cinsden en azından öğrenen kadar yetesilikuhaha: ama yok benim param bana fazla geliyor dersen al sağa sola vurduğunda (allah göstermesin) ki masrafları da düşün
hocam bi 10 senelik şöförlüğüm varyoksa bende karşıyım aracı kullanmayı bilmeden parayı sokağa atar gibi pahalı bir araca vermeye
bilgisayarhocam' Alıntı:kilometreye fazla takılmamak lazım, eğer araç temiz kullanılmış, motor fazla zorlanmamışsa 200 bin km de siz yaparsınız, sıkılınca satar yenisini alırsınız. piysasını bilmiyorum ama sunroof lu ise full bi araç olsa gerek. fiyatı da gayet iyi. gerçi ben Opel astra HB classic 1.4 aldım sıfır 31 bine. tercih meselesi.
hocam araç temiz kullanılmış birazda o yüzden almak istiyorum.. pasific modeli sonradan üretim olup bazı donanımlar ekleip bazı donanımlar çıkarılmış bir model olarak biliyorum..Alıcıların ilgisini çekmek içinde diğerlerine göre farklı bir isim vermek istemiş vw grubu
die4you' Alıntı:hocam bende aynen senin durumunda idim 2010 temmuzda düğün yaptım yapamadan önce 17000 tlye berlingo aldım daha sonra düğünü yaptım şimdi düğün borcu ve kredi borcu ödüyorum ama seçim senin yinede
akyu68' Alıntı:hocam 22 bin ona verene kadar 24 bine hundai sıfır al derim hem 5 sene garantisi var hemde kafan ağrımaz konfor kalite tartışılır ama sen tek elden bineceksen 10 sene rahat binersin sıfır bir arabaya
faruks' Alıntı:dostum onu alacağına git "peugeot 206+" al sıfır km..hem dizel hem de 24500hatta 24000 e bile veriyorlarmış bazı bayiler...
mert02' Alıntı:akyu68' Alıntı:hocam 22 bin ona verene kadar 24 bine hundai sıfır al derim hem 5 sene garantisi var hemde kafan ağrımaz konfor kalite tartışılır ama sen tek elden bineceksen 10 sene rahat binersin sıfır bir arabaya
faruks' Alıntı:dostum onu alacağına git "peugeot 206+" al sıfır km..hem dizel hem de 24500hatta 24000 e bile veriyorlarmış bazı bayiler...
Hocam sıfır olarak toyota honda vb araçlar olsa 10 sene binerim bu arabaya derim.. ama hyundai peugot gibi araçları alınca 10 sene bineceğimi çok düşünmüyorum..24-25 e aldığın aracı 2-3 sene sonra 19-20 ye e zor satarsın..onun için içime sinmeyen aracın sıfırınıda alıp zarar etmeyi gözüm kesmiyor..aradaşlar var yani sıfır olsun diyip 22000 tl ye hyundai getz alıp 2 sene sonra 16000 e sattı
Ali bey herkes her konudan bahsederken rahatsız olmuyorsunuzda arkadaş araba alacak ve birşeyler sorduğunda rahatasız oluyorsunuz. Şayet burada bu tür konular konuşulmayacaksa Yönetim otomobil bölümünü kapatır ve bizlerde konuşmayız. Bu arada rahatsız oluyorsanız başlıkta otomobil yazıyor siz bu başlığa tıklayıp açıp okuyup cevap yazmazsınız.aliatal' Alıntı:Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..
aliatal' Alıntı:Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..
:+1: :+1: Teşekkürler hocammehmetkaya1980' Alıntı:Ali bey herkes her konudan bahsederken rahatsız olmuyorsunuzda arkadaş araba alacak ve birşeyler sorduğunda rahatasız oluyorsunuz. Şayet burada bu tür konular konuşulmayacaksa Yönetim otomobil bölümünü kapatır ve bizlerde konuşmayız. Bu arada rahatsız oluyorsanız başlıkta otomobil yazıyor siz bu başlığa tıklayıp açıp okuyup cevap yazmazsınız.aliatal' Alıntı:Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..
İyi çalışmlar kolay gelsin.
:+1: :+1:mert02' Alıntı:yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..aracı tanıdıktan alıyorum neyi var neyi yok biliyorum.. yinede haftasonu gidip göreceğim ve alacak gibiyim kısmetse. ama yorumlarınız gerçekten biraz daha tecrübe kazandırdı .
aliatal' Alıntı:Burası arabadan felan bahsedilecek yer değil . Bilgisayarla ilgili bir sorunun varsa söyle yoksa bırak bu araba muhabbetini artık..
hocam burada nelerden bahsedilecek bırakta buna site yöneticileri karar versin..buraya otomobil kulübü diye bir kategori açmışlar ve bende forum kurallarına riayet ederek kendi sorunumu yazıyorum.. neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.Burdakilerde insan bilgisayar sorunlarının haricinde insan hayatında pek çok sorun var..Herkesin yaşadığı sorunları bende yaşıyorum. bu kargaşanın içerisinde bırakında biraz da nefes alalım