azizerkut' Alıntı:Bu defada olmadı, biz TT olana kadar twitter ın modası geçecek emi..
nurrah' Alıntı:arkadaşlar bu etkinliği 2-3 gün önceden haber verseniz daha iyi olmaz mı. ben öncekine katılmıştım. 10-15 tweet atmıştım. dün siteye girme imkanım olmadı. etkinliği kaçırdım![]()
#BenceBilişim diye bişey yok burda yazan 20-30 kişinin derdi var. Diğer herkes rahatında.
ozkancanan' Alıntı:azizerkut' Alıntı:Bu defada olmadı, biz TT olana kadar twitter ın modası geçecek emi..ne güldüm ya hakikaten biz twiterı çözüp TT olana kadar modası geçecek :lol:
Amisos' Alıntı:sebebi çok açık. verilen saatte herkes aniden mesaj yazınca saldırı, spam olarak engelleniyoruz. grafikleri incelerseniz diğer başlıklar eğri olarak yükselirken, bizim başlık düz bir çizgi olarak kule gibi yükseliyor. başlık kaynağımızın da devlet sırrı gibi başlığı gizlemesinin hiçbir anlamı yok. başlık belirlenir ve biraz daha geniş zaman diliminde mesajlar artarak devam eder. belirlenen saatte de mesaj yoğunluğu artırılır. elbette mesajların farklı IPlerden atılması çok önemli.
volkankey' Alıntı:Amisos' Alıntı:sebebi çok açık. verilen saatte herkes aniden mesaj yazınca saldırı, spam olarak engelleniyoruz. grafikleri incelerseniz diğer başlıklar eğri olarak yükselirken, bizim başlık düz bir çizgi olarak kule gibi yükseliyor. başlık kaynağımızın da devlet sırrı gibi başlığı gizlemesinin hiçbir anlamı yok. başlık belirlenir ve biraz daha geniş zaman diliminde mesajlar artarak devam eder. belirlenen saatte de mesaj yoğunluğu artırılır. elbette mesajların farklı IPlerden atılması çok önemli.
:+1: