fanfatih' Alıntı:2 gündür sivilim. 60-70 öğretmen arasında sadece ben sivil gidiyorum. Herkes bana imreniyor. Fakat cesaretleri olmadığı için gelemiyorlar. Biraz önce "Eylem işi solcuların arkadaş" diye hepsine söylendim.
fanfatih' Alıntı:"Eylem işi solcuların arkadaş"
hoşgeldin hocam, mahallenin delikanlısı eksikti. gözümüz aradı seni :mrgreen:mrtcmhr_13' Alıntı:siyah pantolon,mavi gömlek,gri kıravat ve gri ceket,inci kundura 8)
üniforma giymiyordum zaten.![]()
hocam hoşgeldik de şu avatarda da mahallenin eli sopalı delikanlısı varPhascolarctos cinereus' Alıntı:hoşgeldin hocam, mahallenin delikanlısı eksikti. gözümüz aradı seni :mrgreen:mrtcmhr_13' Alıntı:siyah pantolon,mavi gömlek,gri kıravat ve gri ceket,inci kundura 8)
İşte bunun mücadelesini veriyoruz.. İsteyen istediğini giyebilmeli.. Hatta smokin yada frak ta giyebilmelisin.. :wink:mrtcmhr_13' Alıntı:siyah pantolon,mavi gömlek,gri kıravat ve gri ceket,inci kundura 8)
Azminizi tebrik ederim hocam ama smokin falan abartı olmaz mı sanki :wink:ordinaryus' Alıntı:İşte bunun mücadelesini veriyoruz.. İsteyen istediğini giyebilmeli.. Hatta smokin yada frak ta giyebilmelisin..mrtcmhr_13' Alıntı:siyah pantolon,mavi gömlek,gri kıravat ve gri ceket,inci kundura 8)
Hocam gri ve siyahta takılı kalmak zorunda değilsin.. eflatun ceket, limon sarısı gömlekte olabilmeli..mrtcmhr_13' Alıntı:şahsen yarın da gri pantolon siyah ceket beyaz gömlek tercih ederim![]()
Nerde şarkı söylüyorsun dinlemeye gelelimordinaryus' Alıntı:Hocam gri ve siyahta takılı kalmak zorunda değilsin.. eflatun ceket, limon sarısı gömlekte olabilmeli..mrtcmhr_13' Alıntı:şahsen yarın da gri pantolon siyah ceket beyaz gömlek tercih ederim![]()
![]()
sivayseri' Alıntı:Sayın hocam sizlere bir soru sormak istiyorum sabah öğretmenler odasında aynı konuyu tartıştık. Sivil gelmekteki amacınız ne?
sivayseri' Alıntı:PEKİ sonuna kadar özgürlük diyoruz ben de memur sene kayıtlı bir üyeyim, hep iyi yönden düşünüyoruz sonuna kadar ben bir kişinin özgür olmasını isterim ama nereye kadar, diğer memur mini etekli gelecek, askılı elbise ile gelecek veya daha öteye gidecek bu da özgürlük sonuçta o zman sen öğrencilere ne diyebileceksin. "kızım eteğini yukarı çekme"," oğlum kıravatını çek","elindeki tesbihi ver sallanmaz burası kahvehanemi","kızım askılı gelemzsin okula makyajını da temizle"..... gibi gibi bunları dyebilecekmiyiz. o zman her türlü öğrencielr üzerinde hakimiyetimizi kaybedeceğiz istenmedik sorunlar ortaya çıkacak. Önce bir eylem yaparken sendikanın amacı ne bi bakın sadece başörtüsü için diyorsunuz ama bu sendika (benimde üyesi olduğum) her türlü serbestlik diyor açıklamalarında ve eyleminde.. Daha neyin eylemini yaptığımızı bilmiyoruz
şaşırıyorum söylediklerinize kaç kişi geliyor hocam striptiz klübümü orası benim çalıştıgım okulda niye görmuyorum bunları,1-2 kişi onlarda uyarılınca zaten yapmaz ama sanki tüm hocalar mini etekli gibi konuşuyorsunuz.ben serbest kıyafet olmalı diyorum türban takmak isteyen taksın ama bir sonu olmalı,senin özgürlüğün nerde bitip benimki nerde başlayacak ,bizim insanımız 2 yüzlü yarın türban davası bitsin özgürlük kelimesinini lafa kalktıgını aaa olurmu canım psikoloji açısından nasıl öğretmenler örnek olmalı dediğini anlayacaksınız.suatozt' Alıntı:sivayseri' Alıntı:PEKİ sonuna kadar özgürlük diyoruz ben de memur sene kayıtlı bir üyeyim, hep iyi yönden düşünüyoruz sonuna kadar ben bir kişinin özgür olmasını isterim ama nereye kadar, diğer memur mini etekli gelecek, askılı elbise ile gelecek veya daha öteye gidecek bu da özgürlük sonuçta o zman sen öğrencilere ne diyebileceksin. "kızım eteğini yukarı çekme"," oğlum kıravatını çek","elindeki tesbihi ver sallanmaz burası kahvehanemi","kızım askılı gelemzsin okula makyajını da temizle"..... gibi gibi bunları dyebilecekmiyiz. o zman her türlü öğrencielr üzerinde hakimiyetimizi kaybedeceğiz istenmedik sorunlar ortaya çıkacak. Önce bir eylem yaparken sendikanın amacı ne bi bakın sadece başörtüsü için diyorsunuz ama bu sendika (benimde üyesi olduğum) her türlü serbestlik diyor açıklamalarında ve eyleminde.. Daha neyin eylemini yaptığımızı bilmiyoruz
Mini etekli gelen var zaten hocam.
cahraz' Alıntı:şaşırıyorum söylediklerinize kaç kişi geliyor hocam striptiz klübümü orası benim çalıştıgım okulda niye görmuyorum bunları,1-2 kişi onlarda uyarılınca zaten yapmaz ama sanki tüm hocalar mini etekli gibi konuşuyorsunuz.ben serbest kıyafet olmalı diyorum türban takmak isteyen taksın ama bir sonu olmalı,senin özgürlüğün nerde bitip benimki nerde başlayacak ,bizim insanımız 2 yüzlü yarın türban davası bitsin özgürlük kelimesinini lafa kalktıgını aaa olurmu canım psikoloji açısından nasıl öğretmenler örnek olmalı dediğini anlayacaksınız.suatozt' Alıntı:sivayseri' Alıntı:PEKİ sonuna kadar özgürlük diyoruz ben de memur sene kayıtlı bir üyeyim, hep iyi yönden düşünüyoruz sonuna kadar ben bir kişinin özgür olmasını isterim ama nereye kadar, diğer memur mini etekli gelecek, askılı elbise ile gelecek veya daha öteye gidecek bu da özgürlük sonuçta o zman sen öğrencilere ne diyebileceksin. "kızım eteğini yukarı çekme"," oğlum kıravatını çek","elindeki tesbihi ver sallanmaz burası kahvehanemi","kızım askılı gelemzsin okula makyajını da temizle"..... gibi gibi bunları dyebilecekmiyiz. o zman her türlü öğrencielr üzerinde hakimiyetimizi kaybedeceğiz istenmedik sorunlar ortaya çıkacak. Önce bir eylem yaparken sendikanın amacı ne bi bakın sadece başörtüsü için diyorsunuz ama bu sendika (benimde üyesi olduğum) her türlü serbestlik diyor açıklamalarında ve eyleminde.. Daha neyin eylemini yaptığımızı bilmiyoruz
Mini etekli gelen var zaten hocam.
bak bilişimcilerin sorunlarına duyan varmı.yıllar önce türban konusu konuşuluyordu tabiki herkesi zan altında bırakmak istemem brand programındaydı türbanlı kıza özgürlük konusunda diğer özgürlük isteyenler içinde çalışacakmısınız dedi herkez kendi özgürlüğünün peşinde dedi onlarda kendi eylem yapacak.sanırım eşcinselllik için,ama ordan bile benim özgürlüğüm bana seninki sana yarın türban serbest olsun bak bakalım özgürlük mücadelesini ne kadar duracak tıpki ab projesinin sadece askeri devirmeye yetecek kadar akılda kalması gibi.
Sen gel ben sana istediğin yerde özel bir konser veririm.. 8)mrtcmhr_13' Alıntı:Nerde şarkı söylüyorsun dinlemeye gelelim![]()
demek ki sevilen bir sanatçı değilsin,insan biraz kapris yapar,ne bu istekordinaryus' Alıntı:Sen gel ben sana istediğin yerde özel bir konser veririm.. 8)mrtcmhr_13' Alıntı:Nerde şarkı söylüyorsun dinlemeye gelelim![]()
bt3468' Alıntı:
RobY' Alıntı:bt3468' Alıntı:
Sendika 15 nisana kadar karar almış.
Sizin ve diğer mağdur olan insanlar adına sevindim.nese1982' Alıntı:bugün yine aşarbımla girdim. derslerim aksamadı. öğretmen arkadaşların işlerini sorunlarını çözdüm. emin olun pek fark yok. turban takınca eksilen bişey olmadı kafamda