Sözlerime başlamadan önce şunu bir belirteyim: Ben siyaset yada sendika taraftarı değilim.
Gelelim konuya. Bakıyorumda bir anda eğitim birsen propagandaları yapılmaya başlanmış. Noldu gene aynı teraneler başörtüsü yemi. ( benim kardeşlerim annem başörtülüdür). Başörtüsüne hiçmi ama hiç karşı değilim.
Bunuda desteklerim ve destekliyorum. Ama daha geçen seneye kadar ek ödeme namusumuzdur diyip namusunu masaya bırakan, 1 Mayıs'a konuşmacı olarak toplu sözleşmede masaya oturacağı Bakanı çağıran, Aes kurulduktan sonra tutuşup daha sonra fesh edilince gelin bize kardeşlerimiz diye feryatlarda bulunan herşeye yetmez ama evet diye Eğitim sendikasını ne çabuk unutuyoruz. Genel başkanına vekillik adaylığı teklif edilen, :"Sendika menfaaat örgütüdür.Dünya ya da ahiret menfaati olmayan birisinin Eğitim Bir Sen'e üye olmasına gerek yoktur.Altını çizerek söylüyorum.Vakıf ya da dernek değiliz.AMA BURASI MENFAAT ÖRGÜTÜDÜR.MENFAATİ OLMAYAN BİRİSİNİN EĞİTİM BİR SEN'E ÜYE OLMASINA GEREK YOKTUR.BÖYLE ÜYE OLAN VARSA KENDİSİNİ YORMASIN." Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu diyen kişileri yada sendikaları nasıl olduda unuttunuz.
kaynaktan alıntıdır. Hüsnü kuruntuluk yapmam.
http://www.youtube.com/watch?v=1kByJDJR ... ture=share
ayrıca şalvarımı terliğimi giycem demişssinizde isterseniz pide yapay plaj falan yapalım. Bakın siz kaymakamlığa gitseniz karsınızda terlikli kaymakam , ilçe milli eğitim müdürü, emniyet müdürü, nüfus müdürü görseniz diceğiniz ilk kelime bu ne be. ciddiyetsizliğe bak. herseyi gecttim velilerinizden okula kılık kıyafeti düzgün olmayıp hoca naber ya bizim oğlan varmış bir cağırıversene sunu cümlelerini sarf ettiklerinde aklınızdan geçenleri tahmin etmemek mümkün değil. Peki yarın aynı düşünceleri dışarıdaki kitle bizler için düşünmeyecekmi. zaten saygı hürmet kalmamış.