2 dk. da site hazırlayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ethen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
adiyif' Alıntı:
adama ıyıkı ıkı kelıme yazdık yanı bu kadar alıngan bırısı ısen ınternet ortamında ısın ne verdın program bulamadın **** serıal barı ben vereyımde sende sebeblen programın ısmı artisteer ekte gonderdıgım dosyayı artısteer klasorune yapıstırın programın kendısı ıle degıl vermıs oldugum dosya ıle calsıtırın alın sıze trıalı olmayan program artık ısteyen ekmek yesın ısteyen kofte bu kadar alınganlıga ne gerek var sadece sıtenın bu tıp programlar yuzunden sıkıntı yasamasını ıstemedım oncekı gıbı o kadar

dostum madem genelden hitap edip yazıyorsun bende genelden hitap edeyim sana. ne de olsa herkese anladığı dilden cevap vermek gerek. alıntı yapmama gerek yok ama ramazan ayında hak hukuktan bahsedipte sonrada programın c r a c k ini yayınlaman nasıl bir tutarsızlık. atıp tutmakla işler yürümüyor biliyorum, sözünün arkasında durmadığını da biliyorum, çoooook bilgili olduğunu da biliyorum, ramazan ayındayız senin adamlığını tartışmaya açmamam gerektiğini de biliyorum merak etme.

diğer arkadaşlara da şunu diyebilirim; amacım sadece programı tanıtmak, haberiniz olmasını, bilgilenmenizi sağlamaktı. yoksa hiç bir şeklide şerial veya çrack paylaşımı yapmak değil hele hele birilerinin dediği gibi alınganlık yapmak hiç değil.
ne programmış başıma iş açtı arkadaş neyse. hepinize kolay gele.

kardeş aynı şekilde yardımcı olmak istedim bende başıma dert aldım ama vazgeçmiş değilim yardımcı olmaktan...

dostum madem genelden hitap edip yazıyorsun bende genelden hitap edeyim sana. ne de olsa herkese anladığı dilden cevap vermek gerek. alıntı yapmama gerek yok ama ramazan ayında hak hukuktan bahsedipte sonrada programın c r a c k ini yayınlaman nasıl bir tutarsızlık. atıp tutmakla işler yürümüyor biliyorum, sözünün arkasında durmadığını da biliyorum, çoooook bilgili olduğunu da biliyorum, ramazan ayındayız senin adamlığını tartışmaya açmamam gerektiğini de biliyorum merak etme.

diğer arkadaşlara da şunu diyebilirim; amacım sadece programı tanıtmak, haberiniz olmasını, bilgilenmenizi sağlamaktı. yoksa hiç bir şeklide şerial veya çrack paylaşımı yapmak değil hele hele birilerinin dediği gibi alınganlık yapmak hiç değil.
ne programmış başıma iş açtı arkadaş neyse. hepinize kolay gele.[/quote]

sen daha yehnısın galıba haktan hukutan bahsedıp yayınladıysan arkamdan atıp tuttugunuzdan yayınladım keyfımden degıl bu bır ıkıncısı kımın adma olup olmadıgını sen degıl bılen zaten bılıyor bu ıkı benım adamlıgımı tartısmak sana dusmez ıkı ... sozumun arkasında durup durmadıgımı burdakı admınler ıyı bılır alı hocama sor ıstersen uc (sana soylesın sozumde durup durmadıgımı) programı tanıtacaksan programın resmı sayfasına lınk verırsın anlatırsın buda dort ..bır dahada yasından buyuk laflar etmeden once ıkı kere dusun oyle konus buda 5 .bak sana 5 verdım ukala tavırların ıcın .
bu sıte gecen sefer neden kapanma ıle karsı karsıya kaldı bılıyorsun degılmı madem program paylastın mesajının arkasından gelenlerı ıncele sen program tanıtıyorsun arkandan yokmu bunu ..... veya ++++ i diye yazmaya baslıyorlar o zaman sen ne yapacakmısın arkadasları uyaracakmısın hadı sana ıyı forumlar

arkadaşlar programın amacı joomla için template hazırlamak ve siz hazırlanan bu template i joomla da değiştirebiliyorsunuz isteğiniz gibi baner koyuyorsunuz menüleri seçiyorsunuz renkler desenler yani template hazırlamayı çok kolaylaştıran bir progran

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri