2 dk. da site hazırlayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ethen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
programın adı ne ?
adını söyleyin ben bulayım size. Arkadaş birilerine sinirlenmiş kaldırmış galiba.

bir adamın lafına kısıp paylaşımı kaldırıyosan senin kısdığın adamdan ne farkın kalıyor hocammmmm :o bu kadar insan mesaj atmışş ayıptır bende 8 sayfa görünce bişey var zannettim sadece insanların paylaşım isteklerini gördümm :? :? :sleep: :-1:

ethen' Alıntı:
mesajımı siliyorum. arayan Mevlasınıda bulur, belasını da, bu kadar.

Çok haklısın hocam, ben de bu sitede uzuuun zamandır bişey paylaşmıyorum. Nedeni, site üyelerinin bir kısmı o kadar ukala ve küstahça yorum yazıyor ki; insanı paylaştığına da paylaşacağına da pişman ediyorlar. En çok ben bilirim, sadece ben bilirim, ben senden daha çok ve daha iyisini bilirim, vs. tarzındaki düşüncelere sahip üyeler maalesef paylaşımı da baltalıyor. Forum etiği, internet etiği oluşmamış üyeleri kınıyorum. Artık kim üzerine alınırsa...

okanbaris' Alıntı:
arkadaşlar program gerçekten süper ama verilen link trial template i joomla ya koyduğunuz zaman her yerde trial yazıyor uzun aramalarımla programın full versiyonunu buldum ama burada paylaşmak belki uygun olmaz o yüzden isteyenlere pm atabilirim.

okanbaris@msn.com

Hocam bende rica edebilirmiyim.

arkadaşlar bu programı hep istedik peki alabilen varmı ben hala alamadım. ne oldu problem neydiki

okanbaris' Alıntı:
arkadaşlar program gerçekten süper ama verilen link trial template i joomla ya koyduğunuz zaman her yerde trial yazıyor uzun aramalarımla programın full versiyonunu buldum ama burada paylaşmak belki uygun olmaz o yüzden isteyenlere pm atabilirim.

okanbaris@msn.com

hocam bende alabilirmiyim linki

Hala program gelcek diye bekliyoruz.Acaba gönderilen arkadaşlar var mıı?Yoksa herkesmi benim durumda.Alan varsa bi paylaşsın da şu 2 dk. da site hazırlayan olağan üstü programı bizde deneyelim.Herhalde zor bir şey değil.

Arkadaşa katılıyorum gönderilmeyecekse konu kilitlensin bizde boşuna bu bölümü takip etmeyelim.

adama ıyıkı ıkı kelıme yazdık yanı bu kadar alıngan bırısı ısen ınternet ortamında ısın ne verdın program bulamadın ***** serıal barı ben vereyımde sende sebeblen programın ısmı artisteer ekte gonderdıgım dosyayı artısteer klasorune yapıstırın programın kendısı ıle degıl vermıs oldugum dosya ıle calsıtırın alın sıze trıalı olmayan program artık ısteyen ekmek yesın ısteyen kofte bu kadar alınganlıga ne gerek var sadece sıtenın bu tıp programlar yuzunden sıkıntı yasamasını ıstemedım oncekı gıbı o kadar

Ekli dosyalar

Adiyif hocam teşekkürler :alkis:

Ayrıca programı ekleyen arkadaşa da teşekkür ederiz çünkü o bu programı koymasaydı çoğumuzun böyle bir programdan haberi olmayacaktı. Programın üzerine yaşanan polemikler hoş değil elbette ama;

1. si eleştiri yapan arkadaşlar tamamaen haksız. Abicim çok istiyorsanız açın serialini de siz bulun değil mi? Sonuçta imkansız değil.

2. si programı ekleyen arkadaş ta sanki biraz fazla tepki vermiş, boşver sen hocam sen paylaşımını yaparsın alan alır alamayan almaz. Boşveeeerrrr... :?

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri