2 dk. da site hazırlayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ethen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar daha önceden dosyayı indirmiş olanlar linki koyabilirmisiniz. yada programın ismi nedir. nette arayıp bulalım

okanbaris' Alıntı:
arkadaşlar program gerçekten süper ama verilen link trial template i joomla ya koyduğunuz zaman her yerde trial yazıyor uzun aramalarımla programın full versiyonunu buldum ama burada paylaşmak belki uygun olmaz o yüzden isteyenlere pm atabilirim.

okanbaris@msn.com

Hocam banada atabilir misiniz?

okanbaris' Alıntı:
arkadaşlar program gerçekten süper ama verilen link trial template i joomla ya koyduğunuz zaman her yerde trial yazıyor uzun aramalarımla programın full versiyonunu buldum ama burada paylaşmak belki uygun olmaz o yüzden isteyenlere pm atabilirim.

okanbaris@msn.com

bana da gonderebilir misiniz hocam ?

Teşekkür ederim...

okanbaris' Alıntı:

okanbaris@msn.com

Hocam bende alabilirmiyim

En azından biri programın ismi neydi?

okanbaris' Alıntı:

okanbaris@msn.com

okan hocam bana da yollar mısınız... şimdiden teşekkürler...

niye böyle oldu diyen arkadaşlar, forumları okursanız bazılarının çok bilmişlik yaparak paylaşımı yapan arkadaşa haksızlık yaptığını görebilirsiniz.

enestar' Alıntı:
niye böyle oldu diyen arkadaşlar, forumları okursanız bazılarının çok bilmişlik yaparak paylaşımı yapan arkadaşa haksızlık yaptığını görebilirsiniz.
Hocam doğru söylüyorsunuz, şimdi okudum gerçekten haksızlık edilmiş arkadaşımıza, hem eleştirilerin ayarı hususunda hem de paylaşımın içeriği ile ilgili, zaten trial olan bir paylaşımı nasıl oluyor da illegal olarak yorumluyorsunuz ve insalnların paylaşım hevesini kırıyorsunuz, internette milyonlarca trial program var oysa. bu site bence triallerden dolayı kapanmadı, -site masrafı dışında- asıl birilerinin çok bilmişliği ve çekememezliğinden dolayı kapandı.

okanbaris' Alıntı:
okanbaris@msn.com

Arkadaşım benide mahrum bırakmayın bu programdan msn adresine msj attım benim gmail adresinden bilgilenidrme ya ulaşabilecegim bi adres verilirse sevinirim..

hocam size zahmet ben de alıyım. hiç olmazsa programın adını da yazsanız olur. şöyle bi baktım ama programın adını bi türlü göremedim

Artisteer adlı program. Trial yani deneme versiyonunu kendi üretici sitesinden rahatça indirebilir deneyebilirsiniz. Deneme sürümleri denemek içindir. Tamamen serbesttir. Gönlünüz rahat olsun. İşgüzarlara bakmayın siz.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri