2 dk. da site hazırlayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ethen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Bu ne manyak yaşam biçimi?:) Bu kadarını da ilk kez görüyorum. Trial derdi olmasa ekmek yerim ben bu yazılımdan cidden!

hıc bır sekılde kaldırılmaz degıl trıal kaldırılıyor yanlız kaldırdıktan sonra programı cokta begenmeyeceksınız zıra dw ıle duzenlemeye kalktıgınızda karsınıza tam bır karmasa cıkıyor

ayrıca programdan ekmek yıyıecegını soyleyen arkadasımada bır sozum var madem o kadar emınsın lısanslı al kurtul ekmegını daha rahat yersın malum ramazan ayındayız

cozumu zaten var arkadaslar yanlız benım anlamadıgım bu forum bu tıp ıcerıkler ve yasal olmayan programlar paylasıldıgı ıcın sıkıntı yasmamısmıydı yoksabenmı yanlıs bılıyorum.neden yanlıs yapılmaya devam edılıyor onuda anlamakta zorluk cekıyorum

adiyif' Alıntı:
cozumu zaten var arkadaslar yanlız benım anlamadıgım bu forum bu tıp ıcerıkler ve yasal olmayan programlar paylasıldıgı ıcın sıkıntı yasmamısmıydı yoksabenmı yanlıs bılıyorum.neden yanlıs yapılmaya devam edılıyor onuda anlamakta zorluk cekıyorum

program trial olduğu için paylaşımda sıkıntı yok sen meraklanma. Trial için de çözüm bulan bulur o da senin sorunun değil. Ekmek yeme meselesine gelince haklısın. Lisanslı olmayan programdan ekmek yemek doğru değil hatalıyım.

içerikdeki yazıları menüleri değiştiremiyor muyuz? ben sadece header bölümünü değiştirebildim.

arkadaşlar program gerçekten süper ama verilen link trial template i joomla ya koyduğunuz zaman her yerde trial yazıyor uzun aramalarımla programın full versiyonunu buldum ama burada paylaşmak belki uygun olmaz o yüzden isteyenlere pm atabilirim.

okanbaris@msn.com

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri