2 ay boyunca ne yapacaksınız?

Kodla Büyü

bejndar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar anadolu nun küçük bir ilinde yaşıyorm .Bu 2 aylık tatil boyunca ne yapacaksınız burda vakit geçmiyor,çalışmayı da seviyorum ama bi meslek yok inşaat berberlik falan keşke olsaydı ...Göle gidiyorm bisiklet sürüyorm vs. yine vakit geçmiyor, arkadaşlarm mesai saatleri içerisinde çalışıyor onlara da takılınca kendimi okey masasında buluyorum ki hiç zevk almam okeyden...

Arkadaşlar anadolu nun küçük bir ilinde yaşıyorm .Bu 2 aylık tatil boyunca ne yapacaksınız burda vakit geçmiyor,çalışmayı da seviyorum ama bi meslek yok inşaat berberlik falan keşke olsaydı ...Göle gidiyorm bisiklet sürüyorm vs. yine vakit geçmiyor, arkadaşlarm mesai saatleri içerisinde çalışıyor onlara da takılınca kendimi okey masasında buluyorum ki hiç zevk almam okeyden...
Gölde balık yok mu Hocam? Ben iki ay boyunca balık tutup kafa dinlemeyi isterdim şahsen. Halen okulda bekleyen bir idareci olarak..

Biletimi aldım.Tren gezisi.Once Muş, sonra Tatvan, sonra otobüsle Van.Buradan Siirt, Batman, Diyarbakır, trenle Kayseri ve Ankara.
Ağustos ayında sabah yürüyüşü, öğleden sonra ağırlık çalışması, akşam basketbol ve uyku.Film ve dizileri tablete attım trende izlerim.Dönünce RDR2 oyununu bitireceğim.
1-Ankarada tablet kalemi alacagim bir yer var mı?
2-Ankarada hesaplı kiloluk mürekkep alacagim bir bilgisayarcı var mı?

Son düzenleme:
Bol bol kitap oku. Kaliteli vakit geçirmeyi öğrenin. Maddi imkanınız varsa yeni yerler keşfetmek için geziye çıkın.
(Tüm hayatı okuldan ibaret olanlarda benzer psikolojik durumlar yaşanıyor. Bizim bir tanıdık vardı yıllık izinleri de bile çalıştığı kuruma gider ordakilerle vakit geçirirdi. Çünkü adamın hayatı o kurum olmuştu.

Galiba bekarsınız. Evli birinin böyle bir serzenişte bulunmayacağını düşünüyorum.
Okul dışında farklı meşguliyetler edinin.
Bulunduğunuz yerden kafa dengi arkadaşlıklar edinin.
En önemlisi ailenizle birlikte vakit geçirin.
Maneviyatını geliştirecek işler yapın(Camiye gidin her vakit)

Sinop Kastamonu ve Bartın a gitmeyi düşünüyorum.2 şer ya da 3 er gün konaklama şeklinde. Şimdi kalacak yer bakıyorum. Yer konusunda önerisi olan arkadaş olursa sevinirim

Sinop Kastamonu ve Bartın a gitmeyi düşünüyorum.2 şer ya da 3 er gün konaklama şeklinde. Şimdi kalacak yer bakıyorum. Yer konusunda önerisi olan arkadaş olursa sevinirim
Bartın'da Güzelce Pansiyonda kalmıştım 2 sene evvel. Güzeldi. Konumu iyiydi. Rastgele seçmiştim internetten bulup. Pansiyon temiz, eşyalar güzeldi. Aile için çok iyi ortamdı. Ev rahatlığı vardı. Ayakkabı ile girilmiyor, evde gibi evin içerisinde rahatça geziyorsunuz. Diğer yerleri bilmiyorum. Bartın'ın en işlek caddesini tam başlangıcındaydı. Merkeze yürüyerek gittik.

• Beğen
Tepkiler: vgm

tek maaşlılar için mi sordun ? çift maaş mı önemli

tek maaş olarak borç ödüyorum ev aldım da. ikinci bir iş şart ama ne yapılabilir ki 2 ay içerisinde. bilgisayarda oyun var vakit geçirmiyor.

BBNET
Geri