Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocukları Kur'an kursuna gönderiyorum. Saat 15'e kadar evde film izliyorum. İşlerim varsa yapıyorum, geziyorum, yürüyorum. Salı, çarşamba arabanın koltukları söktüm evde koltuk yıkama makinesiyle güzelce yıkadım, yerine taktım. 2 gündür kurudu. Bugün götürdüm dışını yıkadım, lastikleri kontrol ettim. Haftaya da çarşıya giderim. Orada işler varsa hallederim. Yürümeyi tercih ediyorum işleri yaparken.
Aslında bir hobi lazım vakit geçirmeye ama sabit bir hobim yok maalesef.
Onun dışında illa bir iş buluyorum şükür. Büyük yerde de olsanız herkes kendi hayat meşgalesi var.
Okumuyor ders calismiyor diye sanayiye verilen cocuk ters köşe yapti
Okulun ve evin kıymetini anladın mı?' diyen annesine beklenmedik bir cevap veren çocuk 'Yarın yine gideceğim' dedi.
2-3 günde 1 sabah erken saatlerde uzun bisiklet sürüşleri yapıyorum. 60-70 kilometre.
Duolingoyu tamamlıyorum. Tüm İngilizce kursu bitireceğim. B2 seviyesinde İngilizce romanlar okuyorum.
Haftada 2 gün direnç bantları ile egzersiz yapacağım.
Umberto Eco’ nun denetiminde çıkan Antik Roma, Antik Yunan ve Ortaçağ kitaplarını bitireceğim.
Canım istersen Abluka oyunu için mobil uygulama çıkaracağım.
Evi boya yapıyorum 5 tane sultan papağanım var onlarla ilgileniyorum yemek yapmayı da severim ayrıca kuran ve ilimlede vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum