2.01.03.01.228 - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İlköğretim Bilişim Teknolojileri Dersi Öğretim Programı Kursu

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Meslek lisesinde görev yapıyor olmamıza rağmen böyle bir kursa resen alındık. Bu işte yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bu durumda olan başka arkadaş var mı?

Hocam yanlışlık olabilir doğrudur. Ancak burası MEB. Aklı evvelin biri demiştir ki, sanki tüm bilgisayar ve öğrt tekn. öğretmenleri almış gibi, Bilişim teknolojileri öğretmenleri de ortaokulda derse girebiliyor bunlara da verelim demiş olabilir.

Durum aynı hocam. 21 yılın sonunda şunu anladım MEB'de bir yere bir mevkiye gelmiş kişiler okullar ve branşlar vb. konularda en ufak bir bilgiye sahip değiller. Bu insanlara dert anlatmanın da hiç bir yolu yok. Bu gözler nelere şahit oldu insanın çıldırası gelir. Artık hiç bir zaman hiç bir konuda olumlu bir adım atılacağına dahil umudum da yok.

Meslek lisesindeyim. Bende resen atanmışım.
Aman es kaza ilköğretimde çalışmayalım diye bu yıl bize tercih yaptırmadılar mı?
Şimdi İlköğretim için eğitim mi alacağız?
Bunları kim planlıyor?

pazartesi ve salı bizim ilde sabah 09.00 da başlıyor okulları mebbisten göndermişler hizmetiçi eğitimi kontrol edin

MEBBİS hizmetiçi eğitimler için otomatik olarak SMS ve e-posta gönderiyor. Hatta bizim ilçede okullar değişti e-posta tekrar geldi.

Sizi eğitici yapmak için almış olabilirler mi başka mantıklı açıklaması yok çünkü . Gerçi nerde mantık var bunda arayalım o da ayrı ya neyse

ilksms
Geri