fanfatih' Alıntı:Bir de 15.000 TL'ye. Kusura bakma hocam ama çok şey istemişsin. :alkis:
phpcoder' Alıntı:hocam benim 2004 model clio var. kaza boya yok. 130 binde. lpg yi ben aracı alınca temmuz 2011 de taktırdım. 20 kuruşun altında yakıyor. hiç bir masrafı yok tüm bakımları yaptırdım. alalı 1 yıl oldu. benden önceki sahibi yakın tanıdığımdı. düşünürseniz görüşebiliriz.
phpcoder' Alıntı:hocam benim 2004 model clio var. kaza boya yok. 130 binde. lpg yi ben aracı alınca temmuz 2011 de taktırdım. 20 kuruşun altında yakıyor. hiç bir masrafı yok tüm bakımları yaptırdım. alalı 1 yıl oldu. benden önceki sahibi yakın tanıdığımdı. düşünürseniz görüşebiliriz.
hocam neredesin özellikleri nasıl arabanın bende arayış içindeyimatanamıyom' Alıntı:2005 accent var bende hocam senin üye adın gibi plakası da 25, 15'e satmayı düşünüyorum![]()
muamma25' Alıntı:fanfatih' Alıntı:Bir de 15.000 TL'ye. Kusura bakma hocam ama çok şey istemişsin. :alkis:
para bu ne yapalımm. döwlet bize bohmiyi
ramo87' Alıntı:phpcoder yazdı:
hocam benim 2004 model clio var. kaza boya yok. 130 binde. lpg yi ben aracı alınca temmuz 2011 de taktırdım. 20 kuruşun altında yakıyor. hiç bir masrafı yok tüm bakımları yaptırdım. alalı 1 yıl oldu. benden önceki sahibi yakın tanıdığımdı. düşünürseniz görüşebiliriz.
Bu araba ilede ilgilebilirim hocam ben araç nerede özellikleri
suatguzel' Alıntı:Arabasını satana değil de, arabasına talip olsaymışsın daha iyi olurmuş hocam![]()
suatguzel' Alıntı:Arabasını satana değil de, arabasına talip olsaymışsın daha iyi olurmuş hocam![]()
metemli' Alıntı:suatguzel' Alıntı:Arabasını satana değil de, arabasına talip olsaymışsın daha iyi olurmuş hocam![]()
zeki insanları hep sevmişimdir :++:
suatguzel' Alıntı:metemli' Alıntı:suatguzel' Alıntı:Arabasını satana değil de, arabasına talip olsaymışsın daha iyi olurmuş hocam![]()
zeki insanları hep sevmişimdir :++:
Eyvallah hocam..Ben de![]()