Peace' Alıntı:Sıkmayın canınızı yaşıyoruz benzer şeyleri
hamuş' Alıntı:sıkmayın hocam canınızı ben o kadar kötü şeyler yaşadım ki okuldaki bazı öğretmenlerle anlatsam bunlar öğretmen mi diye sorarsınız üzmeyin maalesef artık öğretmenlik çekilir meslek değil
ozcanikli' Alıntı:hacı 100 kere dedim sana ac oyunu oynasınlar
sen modern internet kafecisin.
takma canını sıkma
hiç birşey senden değerli değil.
El-Aziz' Alıntı:hocam uyarıda ne diyor tam olarak?
asleon' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:hocam uyarıda ne diyor tam olarak?
Hocam kızıp bağırmışım kafasına vurmuşum çocugun pskolojisi bozulmuş ve okula gitmek istemiyormuş.
serkanaytekin' Alıntı:son zamanlarda dikket ettiğim husus;
Biz okulda dayak yedik mi babamıza söylemeye korkardık öğretmene olan saygımızdan ve tabiki babamızın aynı dayağı tekrarlayacağından :?
Kesinlikle hocam fiziksel müdahale varsa haksız duruma düşüyoruz.bridget' Alıntı:Hocam ne olursa olsun fiziksel olarak muhattap olmayın bir öğrenciyle hafif+şiddetli farketmez..Her türlü siz suçlu duruma düşersiniz
serkanaytekin' Alıntı:son zamanlarda dikket ettiğim husus;
Öğretmen arkadaşlara şu öğrenciyi hafif okşadım diyorum, aman hocam başına bela mı alacaksın sakın ha falan diyorlar. Biz okulda dayak yedik mi babamıza söylemeye korkardık öğretmene olan saygımızdan ve tabiki babamızın aynı dayağı tekrarlayacağından :?
:+1: Sakın arkadaşlar, sakın ola öğrenciye vurmayın. Kendiniz için. Mahkemeye gitse yüzündeki kızarıklıktan tut da psikolojisine kadar, senin parmağın çarpar, hafif vurdum dersin ama psikolojim bozuldu diyerek seni mahkum ettirir. Sakın, efelik yok. Kendimiz için.bridget' Alıntı:Hocam ne olursa olsun fiziksel olarak muhattap olmayın bir öğrenciyle hafif+şiddetli farketmez..Her türlü siz suçlu duruma düşersiniz