http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 963/detay/
düşünen arasın 15 e bırakıcammm artık
EDİT: ARAÇ SATILDI. DEVRİ YAPILDI.
düşünen arasın 15 e bırakıcammm artık
EDİT: ARAÇ SATILDI. DEVRİ YAPILDI.
muamma25' Alıntı:linki sahibindene koydum az önce daha yayınlanmadı. yayınlanınca linki korum. 15.900 düşünüyorum.
özellikler : 122 binde 1.6 motor 16valf kahverengi hatcback. 98 model. yasına göre çok diri araba.
Güzel fiyat.muamma25' Alıntı:linki sahibindene koydum az önce daha yayınlanmadı. yayınlanınca linki korum. 15.900 düşünüyorum.
özellikler : 122 binde 1.6 motor 16valf kahverengi hatcback. 98 model. yasına göre çok diri araba.
osiris' Alıntı:muamma25' Alıntı:linki sahibindene koydum az önce daha yayınlanmadı. yayınlanınca linki korum. 15.900 düşünüyorum.
araba güzel görünüyor. binicisine de alıcısına da hayırlı olsun. Astranın sürüşü de çok zevkli, güvenliği de üstdüzey. Ben de vardı, tavsiye ederim...
tamam işte fiyatlar yüksek ama alan yokmuamma25' Alıntı:yok be yaaa araba fiyatları yükseldi
doğrudur güzel kardeşim. sen al o fiyata bin bizde vay be helal olsun diyelimmuzo696' Alıntı:12000 hocam pıyasası
muzo696' Alıntı:12000 hocam pıyasası
bozdagli' Alıntı:hocam bunun classic olduğuna emin misin? o modelde astra g kasalar yeni piyasaya çıkmıştı. hatta 2001 önceki kasa astralar classic diye geçiyor.sizinki gl -comfort-cd modellerinden birisidir. eski jantları orjinal ise cd jantı onlar. yani o modelin en donanımlısı.
efekentli' Alıntı:plakayı kapatmanız dezavantaj bence.Açın plakayı.plakanın açık olması ne kaybbettirecek size?
muamma25' Alıntı:bozdagli' Alıntı:hocam bunun classic olduğuna emin misin? o modelde astra g kasalar yeni piyasaya çıkmıştı. hatta 2001 önceki kasa astralar classic diye geçiyor.sizinki gl -comfort-cd modellerinden birisidir. eski jantları orjinal ise cd jantı onlar. yani o modelin en donanımlısı.
98 cdt bnm ki clasic diye geçiyor. clasic cdt imiş. jantlar sağlamm. ahh hocam borç olmasa kıyamıyorum ama
only61' Alıntı:efekentli' Alıntı:plakayı kapatmanız dezavantaj bence.Açın plakayı.plakanın açık olması ne kaybbettirecek size?
güven