muamma25 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 963 22 Şubat 2012 #61 only61' Alıntı: ne bahtsız arabaymış...ama alıcı olsaydım alırdım arabanı... Genişletmek için tıkla ... aynen hoca yaa. aslında 14,300 veren var şu an ama sevmediğim bir arkadas ona vermeyi istemiyorum ama iyice sıkısırsam vericem heralde 2-3 gün snra
only61' Alıntı: ne bahtsız arabaymış...ama alıcı olsaydım alırdım arabanı... Genişletmek için tıkla ... aynen hoca yaa. aslında 14,300 veren var şu an ama sevmediğim bir arkadas ona vermeyi istemiyorum ama iyice sıkısırsam vericem heralde 2-3 gün snra
U unforgiven55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 419 22 Şubat 2012 #62 muamma25' Alıntı: only61' Alıntı: ne bahtsız arabaymış...ama alıcı olsaydım alırdım arabanı... Genişletmek için tıkla ... aynen hoca yaa. aslında 14,300 veren var şu an ama sevmediğim bir arkadas ona vermeyi istemiyorum ama iyice sıkısırsam vericem heralde 2-3 gün snra Genişletmek için tıkla ... numaranızı yazabilirseniz detaylı konuşabiliriz aracınıza talibim klima flan var mı değişen ve boya durumu nedir
muamma25' Alıntı: only61' Alıntı: ne bahtsız arabaymış...ama alıcı olsaydım alırdım arabanı... Genişletmek için tıkla ... aynen hoca yaa. aslında 14,300 veren var şu an ama sevmediğim bir arkadas ona vermeyi istemiyorum ama iyice sıkısırsam vericem heralde 2-3 gün snra Genişletmek için tıkla ... numaranızı yazabilirseniz detaylı konuşabiliriz aracınıza talibim klima flan var mı değişen ve boya durumu nedir
muamma25 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 963 23 Şubat 2012 #63 araç satıldı devri yapıldı. hayırlı olsun