10 saat ders 4 güne verilirmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
mmercan' Alıntı:
Benim idare bana formatör olmadığım halde aynını yapsaydı her bilgisayar sorununa gider, baktıktan sonra "benim yapabileceğim iş değil, tamirciye gönderin" deyip çantamı alır çıkardım.

ben bilgisayarı görmeden aynı şeyi derdim..

hamuş' Alıntı:
gün boşaltmak diye bişey yok hocam yönetmeliklere aykırı idareciler öğretmenin çok zor bir durumu varsa ancak öyle boşaltılabilir yoksaki gün boşaltma gibi bir şey yok

haklısınız, ama okuldaki tüm öğretmenler için geçerliyse sorun yok ama öğretmenimiz formatörlüğü kabul etmedi diye derslerini yaydılar ise,

1.adam kayırma

2.görevi kötüye kullanma

suçlarında ceza mahkemesinde dava açıp hapis cezasıyla yargılatmak lazım o idarecilerin topunu..

valla hocam o okulda bilgisayar işlerini biri yapacak. Bilerek yapmışlar. Bunda anlamayacak bişey yok. Mesaj gayet net. Sen misin formatör olmayan.

hocam yazıların çoğunu okudum, brişey yapamazsın diyenleri boşver okuldaki tüm diğer öğretmenlerin programlarını incele senin durumun gibiyse geneli demekki gerçekten programı yapabilme becerileri yok ama herkesinki düzgünde bir seninki yamuksa dilekçe ver, dilekçenin kayıt numarasıyla tastiklenmiş mühürlenmiş fotokopisini al..

dilekçene şunu açıkca yaz...

okulumuzdaki öğretmenlerin ders planlarını incelediğimde planlarlarda ders bütünlüğünün olduğunu ancak kendi planımda dağınıklık gördüğünü. bunun fprmatörlüğü bırakmış olmandan ötürü idarenin sana kızgınlığından dolayı bilinçli olarak planını bozarak "GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA, GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA" suçunu işlediklerini. diğer öğretmenlere düzenli plan yapılarak "ADAM KAYIRMA" suçu işlediklerini. planının ivedilikle düzeltilmemesi halinde anayasanın verdiği kendini savunmak için dava açabilme hakkını kullanacağını belirten bir dilekçe ver. düzeltmezlerse doğrudan ceza mahkemesine başvur. dönüpte bir kez bile suratlarına bakıp selam dahi verme. başka okullara formatörlük veya tayin başvurusu yap. mahkemeyi kazan hapis cezasını paraya çevirirler muhtemelen. 2. bir dava olarak tazminat davası aç ilk mahkeme kazanıldığı için tazminatıda kolayca alırsın.

ama bütün bunlarla bu ülkede uğraşılmaz. allaha havale et, bunuda doğrudan yüzlerine söyle ki içine atıp canını sıkma..

rohun' Alıntı:
Valla bende anlamadım haftanın 3 günü boş 4 gün okula geliyor onuda beğenmiyor. 3 gün okula gelip 4 gün yatıcaksın. Valla kusura bakma ama aldığınız parayı hizmetliyle kıyaslıyacağınıza biraz haketmeye çalışın başkaları sizi ilgilendirmez herkez kendine baksın. nöbet zaten yönetmelik gereği boş güne yada en az dersi olduğu güne yazılır ama genelde idare ediliyor da 4 gün yatıp 3 gün çalışmakta ne bileyim herhalde birazda vijdanla alakalı....
..
bende bunu anlamıyorum 10 saati 5 güne yaysalar 15 saatemi çıkıyor. 1 güne toplasalar 1 saate mi iniyor. İkisinde de aynı emek veriliyor. Öğretmenini zor duruma sokmaya ne hakkın var. Adı üstünde İDARECİ dediğin İDARE etmeyi bilecek...

BBNET
Geri