Güzel fikir. Ben de sizin gibiyim. Ama o kadar param yokbadsector' Alıntı:Şöförlüğüm pek yok öğrenmek için bir iki yıllığına idare edebileceğim, 10-12 bin lira arasında bi araba arıyorum. Elinde olan var mı acaba satmayı düşünene veya tavsiye edebileceğiniz araba?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
muratbedel' Alıntı:bende Renault 19 Europa var 96 model 1.4 motor. 130.000 km, beyaz,2014 temmuza kadar muayenesi geçerli, paynır :mrgreen: set bas anfi mevcut 9.999 tl
Yok hocam, ilginiz için teşekkür ederim.brvysl' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1996-opel-astra-hatchback-109317655/detay
bu arabayı düşünebilirsiniz. arkadaşımın arabası pazarlık var
badsector' Alıntı:Şöförlüğüm pek yok öğrenmek için bir iki yıllığına idare edebileceğim, 10-12 bin lira arasında bi araba arıyorum. Elinde olan var mı acaba satmayı düşünene veya tavsiye edebileceğiniz araba?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
badsector' Alıntı:muratbedel' Alıntı:bende Renault 19 Europa var 96 model 1.4 motor. 130.000 km, beyaz,2014 temmuza kadar muayenesi geçerli, paynır :mrgreen: set bas anfi mevcut 9.999 tl
Pazarlık var mı?
![]()
palio 1.4 EL tutulan modeli. 2000 2001 model tüplü rahat bulursun.volkankey' Alıntı:bence acemi icin
palio iyidir
tolgahan0010' Alıntı:palio 1.4 EL tutulan modeli. 2000 2001 model tüplü rahat bulursun.volkankey' Alıntı:bence acemi icin
palio iyidir
habbe' Alıntı:Hyundai Accent düşünülebilir.