Güzel fikir. Ben de sizin gibiyim. Ama o kadar param yokbadsector' Alıntı:Şöförlüğüm pek yok öğrenmek için bir iki yıllığına idare edebileceğim, 10-12 bin lira arasında bi araba arıyorum. Elinde olan var mı acaba satmayı düşünene veya tavsiye edebileceğiniz araba?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

muratbedel' Alıntı:bende Renault 19 Europa var 96 model 1.4 motor. 130.000 km, beyaz,2014 temmuza kadar muayenesi geçerli, paynır :mrgreen: set bas anfi mevcut 9.999 tl

Yok hocam, ilginiz için teşekkür ederim.brvysl' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1996-opel-astra-hatchback-109317655/detay
bu arabayı düşünebilirsiniz. arkadaşımın arabası pazarlık var
badsector' Alıntı:Şöförlüğüm pek yok öğrenmek için bir iki yıllığına idare edebileceğim, 10-12 bin lira arasında bi araba arıyorum. Elinde olan var mı acaba satmayı düşünene veya tavsiye edebileceğiniz araba?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ta ki ne zaman aklım başıma geldi biliyor musunuz? Kusur oranım %25 ti. Yani %75 karşı taraf kusurluydu ve karşı tarafın zorunlu trafik sigortası benim zararımın %75 ini karşıladı. %25 i karşılamak bana kaldı. Bu işleri öğrendikten sonra kendi kendime sormadan edemedim: " Ya %100 kusurlu ben olsaydım? Tüm masraflar bana mı kalacaktı? " Evet bana kalacaktı. Çünkü benim otomobilim 10 yaşını çoktan geçmişti ve kasko sigortası yoktu. Dolayısıyla %100 ben kusurlu olsam bile arkamda duracak ve bana destek olacak bir kaskom olmayacaktı. 
badsector' Alıntı:muratbedel' Alıntı:bende Renault 19 Europa var 96 model 1.4 motor. 130.000 km, beyaz,2014 temmuza kadar muayenesi geçerli, paynır :mrgreen: set bas anfi mevcut 9.999 tl
Pazarlık var mı?
![]()

palio 1.4 EL tutulan modeli. 2000 2001 model tüplü rahat bulursun.volkankey' Alıntı:bence acemi icin
palio iyidir
tolgahan0010' Alıntı:palio 1.4 EL tutulan modeli. 2000 2001 model tüplü rahat bulursun.volkankey' Alıntı:bence acemi icin
palio iyidir
habbe' Alıntı:Hyundai Accent düşünülebilir.