miracle1985' Alıntı:
spider23' Alıntı:
sayın meslektaşlarım forumda bu tür BAŞLIKLAR HİÇ HOŞ OLMUYOR...1 mayısta- 23 nisanda 19 mayısta 30 mart seçiminde kar tatilinde vs..vs.. de ek ders kesilecek mi?? yav bu kadar da 3 kuruşun peşinde olmayın.. kesilecek tabi ;kesilmezse de bozdur bozdur harca....burada 30 - 40 liranın lafını etmeye değiyor mu??? çok yazık..
hocam sizin yaptığınız bu yorum hoş olmadı açıkçası. konuyu ne amaçla açtığımı bir daha okursanız daha iyi anlarsınız, umarım. bizim okulumuzda öğretmenlerden kesilirken idareciler, btr ve rehber öğretmenden kesilmemiş. halbuki biz de tatil yaptık, idareciler de. btr olarak ben 3 ekders fazla ücret aldım mı onu öğrenmeye çalışıyorum. eğer devletten bana geçen 30 lira varsa onu geri ödemek tek derdim. kul hakkından korkarım. ama siz ayakkabı kutularına alışkın olduğunuz için 30-40 liranın lafını etmeye değmez haklısınız. burada kime yazık acaba?!
Ortada bahsettiğiniz gibi bi çifte standart varsa onun arkası aranabilirim..açıkçası ben başlıktan ve son yorumlardan giderek bu yorumu yaptım i;lk sizin yorumunuza bakmam gerekirdi belki de ..ama sizin başlıkta son derce itici;sizde daha açıklayıcı belirtebilirdiniz.. benim ayakkabı kutusu vs..vs.. lerle hiç işim olmadığı gibi forumu araştırırsanız sizin sandığınız akpcilerden değil; hakkaniyetten yana olduğumu anlarsınız.. ne f tipçiyim nede akpciyim bunu bilin..
ama sevkli olarak ek dersin kesilmediği zamanlarda nedense kendi arkadaşlarımın her hafta MUTLAKA sevklik bir işleri çıkıyordu ayda eder 4 sevk bütün yıl boyunca belki 20 belki 30 gün yatış pardon sevk...
üstüne de 1 ders saati dahi ek dersleri kesilmiyordu..o günlerde çok dua ettim kardeşim bu sevk-rapor alıp derse girmeyen-okula uğramayanların ek dersleri çatır çatır kesilsin..çok şükür kabul oldu...
ha aynı arkadaşlarda şimdilerde sevki-raporı ayda yılda bir kez gerçekten hasta olduklarında yada çok önemli işleri olduklarında alır oldular..bence siz içimizde ki bu suistimalci adam olmamış hak yiyen sözde öğretmenlere tepkileriniz gösterin..