Benim önerdiğim cihazdan mı aldınız hocam yoksa farklı bir cihaz mı aldınız.xodeda' Alıntı:memnun kalan arkadaşlar ek olarak bir şey mi yaptınız acaba.
Bilgisayara takar takmaz kendisi sürücüyü bulup yüklüyor win7 ve win8 böyle xp içinse sürücüyü ekstradan yüklemek gerekiyor. Win7 ve win8 daha iyi verim alınabilmesi için cd ile gelen yazılımı yükleyin readlink olması lazım bu program ile bağlanın windowsun varsayılan kablosuz ağ yöneticisini kullanmayın.xodeda' Alıntı:evet hasari hocam aynısı
Kafanı yorma hocam piyasadaki en iyi cihazlardan birini aldın diğer cihazlar muhtemelen onuda çekmezdi.xodeda' Alıntı:galiba duruma göre farklılıklar gösteriyor bu ürün win 7 kullanıyorum ve zaten kendi cd sini kurdum ve kendi programından bağlandım.
neyse. en azından kopmalar olmaz inşallah.
Sinyali etkilen bir çok etken var yakın mesafede olan iki tane AP bile birbirinin sinyalinin zayıflamasına sebep olabilir özellikle farklı kanallarda çalışıyorsa ayrıca bölgede elektrik telleri varsa bunlarda etken birde her cihazın yayın kalitesi farklı oluyor bakıyorsun modemin tek anteni var bu antende 2 dp bir başkasına bakıyorsun 3dp, 5dp ve 7dp şeklinde olan modem antenleri var. Sinyal eğer internete girmeniz için hala yeterli değilse modem anteni değişiyorsa daha kaliteli bir anten alıp takılabilir.xodeda' Alıntı:eya hocam pahalı cihazlarda dediğiniz gibi olabilir fakat ben sadece 100 mt için düşünmüştüm ve aldığım üründe anlattığım gibi çıktı. bilemiyorum belkide üründen ürüne değişiyordur.
:+1:serdengecti' Alıntı:usb bağlantı noktasında sıkıntı oluyor. Bende bir adet vardı en ufak dikkatsizlikte kırılıyor bilginiz olsun. bi ara resmini çekip gösteririm. Adamlar sanki kırılsın diye üretmiş![]()
Ürün güzelmiş ama o mesafeden internet sinyalini yakalayıp dağıtamaz yakın olsaydı iyi olurdu.gokhan_keskin55' Alıntı:http://www.dark.com.tr/network/router-ap/dark-300mbit-802-11n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim.html
Bu ürünü kullanan arkadaş var. Laptopla bağlanamadığı yerde bu ürün full çekiyor ayrıyetten eve diğer odalara da kablosuz olarak dağıtıyor...
serdengecti' Alıntı:Atheros chipset li bir ürün bulun. Daha önce belirttiğim gibi alfa awus marka ürünleri kullanabilirsiniz. malesef dark ürünleri çok narin![]()
xodeda' Alıntı:evet arkadaşlar aldığım bu ürün 100 metre mesafeden hiçbir engel yokken sinyali bile bulamamaya başladı. arada bir buluyordu sadece o da çok düşük sinyal. en sonunda 7 günüm dolmadan iade ettim.
ben şahsen alacak olanlara tavsiye etmiyorum.