aynen o uçlar hocam. niye boş istenmiş peki. öğretmen internet ihtiyacında oraya takması gerekmez mi?cgg*seco' Alıntı:Sumunu hocam o konu bizde de öyle. İl formatörüne ilettik konuyu. Şartnameye ek yapıp o uçların boş olacağını söylemişler. Kastettiğiniz sanırım sınıflarda akıllı tahtaya giderken hdmi, usb ve 2 tane ethernet ucu var. Ordaki ethernet uçları değil mi? hdmi ve usb var ethernet uçları boş.
Diğer konu, kabulün yapılması için bizide innova şirketinden bir yetkili aradı. Temsilci olarak kendi isminin yazılıp tutanakların il formatörüne ulaştırılmasını istedi. Bakanlıkla yüklenici firma olan türk telekom anlaşmış, kabul esnasında bir temsilci bulundurma zorunluluğu yokmuş fakat bunu belirten bir resmi yazı yok ortalıklarda. O yüzden bakanlıktaki herşey biraz altta kalanın canı çıksına dönüyor...
İnnovadan arayan yetkiliye eksiklikleri belirttiğimizde, eksiklikleri belirten bir mail atmamızı istedi. Ekiplerine ileteceklerini ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini söyledi. İl formatörüyle konuyu görüştüğümde bakanlıktan altyapıdan sorumlu olduğunu söylediği bir kişinin telefonunu verdi. Arıyorum ama sağolsun açmıyor. Bu şekilde de hem ben hemde müdür bey kabul etmek istemiyoruz. 15 Aralık'ta son gün olarak belirlenmiş.
Hocam şartnamede nerede kaç data uçu vs.hepsi yazıyor.Şartnameye göre ise sıkıntı yok.sumunu' Alıntı:aynen o uçlar hocam. niye boş istenmiş peki. öğretmen internet ihtiyacında oraya takması gerekmez mi?cgg*seco' Alıntı:Sumunu hocam o konu bizde de öyle. İl formatörüne ilettik konuyu. Şartnameye ek yapıp o uçların boş olacağını söylemişler. Kastettiğiniz sanırım sınıflarda akıllı tahtaya giderken hdmi, usb ve 2 tane ethernet ucu var. Ordaki ethernet uçları değil mi? hdmi ve usb var ethernet uçları boş.
Diğer konu, kabulün yapılması için bizide innova şirketinden bir yetkili aradı. Temsilci olarak kendi isminin yazılıp tutanakların il formatörüne ulaştırılmasını istedi. Bakanlıkla yüklenici firma olan türk telekom anlaşmış, kabul esnasında bir temsilci bulundurma zorunluluğu yokmuş fakat bunu belirten bir resmi yazı yok ortalıklarda. O yüzden bakanlıktaki herşey biraz altta kalanın canı çıksına dönüyor...
İnnovadan arayan yetkiliye eksiklikleri belirttiğimizde, eksiklikleri belirten bir mail atmamızı istedi. Ekiplerine ileteceklerini ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini söyledi. İl formatörüyle konuyu görüştüğümde bakanlıktan altyapıdan sorumlu olduğunu söylediği bir kişinin telefonunu verdi. Arıyorum ama sağolsun açmıyor. Bu şekilde de hem ben hemde müdür bey kabul etmek istemiyoruz. 15 Aralık'ta son gün olarak belirlenmiş.