1. Faz Ağ Altyapı kesin kabulü

Kodla Büyü
bazı okulların uzman kadroları yok, bazı okulların komisyonları yenilendi vs vs

bu durumda neye göre imzalayacaklar, bir sıkıntı olup olmadığını nasıl denetleyecekler , sanırım asıl sıkça sorulan sorular bunlar

PVC kanallardaki eternet uçları boş mesela, yada bazı pvc kanallarda elektrik yok bunlar belirtilmeli mi

bu cam filmi kabinetin camına çekilmesi gerekiyor sanırım. yani kabinetin içi görünmeyecek mi? Koyu renk cam cam filmi var mı yok mu anlamadım.:(

Telekom yetkilisi de yok. Kendi kafandan bi teslimat mı olacak. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik. Meb neden böyle yapıyor. Telekom kafasına göre.

Kabinetin olduğu odanın penceresinin camı kastediliyor.Rengi çok koyu değil.
Yüklenici firmadan temsilci gelmedi bu sefer.geçici kabulde gelmişti.

Yazı şu anda önümde bekliyor. Yüklenici temsilcisinin olması gerekiyor imza kısmında mevcut yeri var. Bakalım ne yapacağız.

sayın hocam,
gerekçenizi söyleyerek kabul etmeyeceksiniz.
sonra başınız ağramaktansa şimdi koyun tepkinizi.
Kolaylıklar dilerim

bizim sınıflarda 2 tane olan ethernet kablosu takılabilecek veri uçları boş. sizlerde de öyle mi?

Geçici kabulde yukarıdaki saydıklarınızın hepsi yapılıp eksikler giderildiği için kesin kabul biraz formalite.O yüzden fazla kafaya takmaya gerek yok.En azından bizim ilimizde benim gördüğüm bu.

Sumunu hocam o konu bizde de öyle. İl formatörüne ilettik konuyu. Şartnameye ek yapıp o uçların boş olacağını söylemişler. Kastettiğiniz sanırım sınıflarda akıllı tahtaya giderken hdmi, usb ve 2 tane ethernet ucu var. Ordaki ethernet uçları değil mi? hdmi ve usb var ethernet uçları boş.

Diğer konu, kabulün yapılması için bizide innova şirketinden bir yetkili aradı. Temsilci olarak kendi isminin yazılıp tutanakların il formatörüne ulaştırılmasını istedi. Bakanlıkla yüklenici firma olan türk telekom anlaşmış, kabul esnasında bir temsilci bulundurma zorunluluğu yokmuş fakat bunu belirten bir resmi yazı yok ortalıklarda. O yüzden bakanlıktaki herşey biraz altta kalanın canı çıksına dönüyor...
İnnovadan arayan yetkiliye eksiklikleri belirttiğimizde, eksiklikleri belirten bir mail atmamızı istedi. Ekiplerine ileteceklerini ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini söyledi. İl formatörüyle konuyu görüştüğümde bakanlıktan altyapıdan sorumlu olduğunu söylediği bir kişinin telefonunu verdi. Arıyorum ama sağolsun açmıyor. Bu şekilde de hem ben hemde müdür bey kabul etmek istemiyoruz. 15 Aralık'ta son gün olarak belirlenmiş.

cgg*seco' Alıntı:
Sumunu hocam o konu bizde de öyle. İl formatörüne ilettik konuyu. Şartnameye ek yapıp o uçların boş olacağını söylemişler. Kastettiğiniz sanırım sınıflarda akıllı tahtaya giderken hdmi, usb ve 2 tane ethernet ucu var. Ordaki ethernet uçları değil mi? hdmi ve usb var ethernet uçları boş.

Diğer konu, kabulün yapılması için bizide innova şirketinden bir yetkili aradı. Temsilci olarak kendi isminin yazılıp tutanakların il formatörüne ulaştırılmasını istedi. Bakanlıkla yüklenici firma olan türk telekom anlaşmış, kabul esnasında bir temsilci bulundurma zorunluluğu yokmuş fakat bunu belirten bir resmi yazı yok ortalıklarda. O yüzden bakanlıktaki herşey biraz altta kalanın canı çıksına dönüyor...
İnnovadan arayan yetkiliye eksiklikleri belirttiğimizde, eksiklikleri belirten bir mail atmamızı istedi. Ekiplerine ileteceklerini ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini söyledi. İl formatörüyle konuyu görüştüğümde bakanlıktan altyapıdan sorumlu olduğunu söylediği bir kişinin telefonunu verdi. Arıyorum ama sağolsun açmıyor. Bu şekilde de hem ben hemde müdür bey kabul etmek istemiyoruz. 15 Aralık'ta son gün olarak belirlenmiş.
aynen o uçlar hocam. niye boş istenmiş peki. öğretmen internet ihtiyacında oraya takması gerekmez mi?

Hocam o uçlardan birisi tahtaya biriside access pointe aktarılmış mış :P Malzemeden çalmak gibi bişey yani. Ama yasal mı yasal. Bende sizinle aynı tepkiyi verdim, ama tabletler olacağı için öğretmen ihtiyacı olmayacak cevabını aldım pehhhhh

Bende Ankaradayım ama bize böyle bir yazı gelmedi. biz de yapacak mıyız acaba?

sumunu' Alıntı:
cgg*seco' Alıntı:

aynen o uçlar hocam. niye boş istenmiş peki. öğretmen internet ihtiyacında oraya takması gerekmez mi?
Hocam şartnamede nerede kaç data uçu vs.hepsi yazıyor.Şartnameye göre ise sıkıntı yok.

...
BU bilgiler böyle bir ortam için aşırı kaçar.Sonuçta burası umuma açık bir ortam. O yüzden içerik silindi.

Arkadaşlar öncelikle komisyon için kaymakamlıktan onay alınması gerekiyor daha sonra komisyon üyeleri belirledikleri tarihte toplanarak kontrol listesini tek tek kontrol ederek tutanağı imza altına alırlar

BBNET
Geri