hakanyandım
Üye
Şu ilişik kesme işlemlerini birisi anlatsa.. Kararname idi.. yolluktu vs.. birisi baştan aşağı anlatabilir mi? İlçenin köyündeyim..Başka ilin ilçesine gidiyorum..
teşekkürler hocam gayet net..fa.ruk44' Alıntı:Kararname okula geliyor(gerçi ben ilden alacağım-farkeden bir şey yok)
Okul ilçeye üst yazı ile bu durumu bildiriyor..(okulun başka işi yok sizin dosyayı verse iyi olur sonra geç geliyor)
İlçeye gidiyorsunuz kararname ve okulun yazdığı üst yazı ile beraber...
İlçedeki mutemetler sizin yolluğu hesaplıyor(yol hesabı için şoförler cemiyetine gidiyorsunuz imza içinde mal müdürüne gidiyorsunuz--yolluk daha sonra hesabınıza yatıyor) ilçe kısmını pek hatırlamıyorum ama aşağı yukarı bu şekilde(il dışı geleli 2 sene oldu)
DAha sonra tayininizin çıktığı okula gelip başlıyorsunuz(onlar da yine ilçeye üst yazı yazıyorlar--siz de evraklarınızı götürüp ilçeye bırakıyorsunuz--kendileri de bırakabilir belki)
işlem bitti...
hocam dediklerinizde bazı yanlışlar var.fa.ruk44' Alıntı:Kararname okula geliyor(gerçi ben ilden alacağım-farkeden bir şey yok)
Okul ilçeye üst yazı ile bu durumu bildiriyor..(okulun başka işi yok sizin dosyayı verse iyi olur sonra geç geliyor)
İlçeye gidiyorsunuz kararname ve okulun yazdığı üst yazı ile beraber...
İlçedeki mutemetler sizin yolluğu hesaplıyor(yol hesabı için şoförler cemiyetine gidiyorsunuz imza içinde mal müdürüne gidiyorsunuz--yolluk daha sonra hesabınıza yatıyor) ilçe kısmını pek hatırlamıyorum ama aşağı yukarı bu şekilde(il dışı geleli 2 sene oldu)
DAha sonra tayininizin çıktığı okula gelip başlıyorsunuz(onlar da yine ilçeye üst yazı yazıyorlar--siz de evraklarınızı götürüp ilçeye bırakıyorsunuz--kendileri de bırakabilir belki)
işlem bitti...
Rüzgara Karşı'' Alıntı:sgk ile ilgili bir işlem yok mu?
teşekkürler :=)ercinc98' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:sgk ile ilgili bir işlem yok mu?
Ben yer değiştireli çok oldu, mal müdürlüğüne gidip bir kağıt imzalattım diye hatırlıyorum, ancak yolluk içindi galiba. SGK için birşey yapmamıştım.
sigorta işlemlerini ilçe ve il mem'deki mutemetler otomatik hallediyor¿