Şu aracı Yorumlayalım?

Kodla Büyü
dizeli de varmış özellik olarak hiç te fena görünmüyo bu fiyata oldukça uygun gibi geldi bana

karekedi' Alıntı:
dizeli de varmış özellik olarak hiç te fena görünmüyo bu fiyata oldukça uygun gibi geldi bana

evet hocam özelliklerini saymakla bitiremiyosun,ciddi ciddi almayı düşünüyorum bu aralar.

aracı canlı görmeye gittim çok agresif kendine özgü bir duruşu vardı.

euroncap ten rekor puan almış,kapı içlerinde çelik barlar falan var aracın çok etkiledi beni...

dizel motoru da corsada kullanılan motorun aynısıymış...

seventyseven' Alıntı:
karekedi' Alıntı:

evet hocam özelliklerini saymakla bitiremiyosun,ciddi ciddi almayı düşünüyorum bu aralar.

aracı canlı görmeye gittim çok agresif kendine özgü bir duruşu vardı.

euroncap ten rekor puan almış,kapı içlerinde çelik barlar falan var aracın çok etkiledi beni...

dizel motoru da corsada kullanılan motorun aynısıymış...

fiyatını sordunuzmu hocam? kaç paraya biterki 1.3 LT?

hocam bende incelemiştim aracı. corsa için fiyat bakmaya gittiğimde gördüm. Özellikle sedan bagajı beni aldı götürdü. (neredeyse octavia bagajı kadar büyüktü) bunun yanında LT donanım olarak epey zengin. Aracın km göstergesini adam gibi yapsalarmış tadından yenmeyecekmiş. otomatik lt için 33000 gibi bir fiyat almıştım...

sıfır araca ne denir? hocam, hangisi olursa olsun, sen cepten haber var...

yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
güvenlik yakıt bagaj. 3ünü aynı anda bulmak için corollaya 50.000 verdim.
bu fiyata düşünülmez bile

her_dem' Alıntı:

hocam yorumunuzu tam anlayamadım iyi mi ? kötü mü ? :D

seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.
ls nin fiyatı çok uygun ancak araç kaç kilo onu bulamadım. en az 1250 kgdur ve 75 beygir 190 tork kasayı çekmeyebilir.
ltz 90 beygir 210 tork bunun içinde 6.000lira fazla vermek gerekiyo.
dikkat ettiysen kg vermemişler. chevroletlerin sıkıntı kasayı çekmemekti.

her_dem' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.
ls nin fiyatı çok uygun ancak araç kaç kilo onu bulamadım. en az 1250 kgdur ve 75 beygir 190 tork kasayı çekmeyebilir.

hocam aracı plazada test etme şansım oldu..

aracın ağırlığı 1150 kg . 190nm tork gayet yeterliydi.rampaya da vurdum güzeldi yani.beni yoracagını ve üzeceğini sanmıyorum.
95 beygir olanın yakıtı daha fazla görünüyor fabrika verilerinde. bilemiyorum artık ne derece dogrudur... Ltz ile LT arasında çok gidip geldim sonucunda LT ye karar verdim hayırlısı artık.

ford fiesta bile 1100kg civarında 160nm tork var millet öve öve bitiremiyor.

seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

aracın ağırlığı 1150 kg . 190nm tork gayet yeterliydi.rampaya da vurdum güzeldi yani.beni yoracagını ve üzeceğini sanmıyorum.
95 beygir olanın yakıtı daha fazla görünüyor fabrika verilerinde. bilemiyorum artık ne derece dogrudur... Ltz ile LT arasında çok gidip geldim sonucunda LT ye karar verdim hayırlısı artık.

Bende 1.3 LT karar verdim hocam.

İyi fiyat, güzel tasarım... Dizel motor seçeneği alınabilir..Bence donanım olarkta çok çok iyi...

wertyu6' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Bende 1.3 LT karar verdim hocam.

hayırlı olur inş. ikimiz içinde hocam.

hayırlı olsun hocam. allah kazasız belasız bindirsin. özellikleri çok çok güzel. çekiş gücünüde denemişsin daha üstünbe ne denir.

her_dem' Alıntı:
hayırlı olsun hocam. allah kazasız belasız bindirsin. özellikleri çok çok güzel. çekiş gücünüde denemişsin daha üstünbe ne denir.
allah razı olsun hocam, rabbim herkesin gönlüne göre versin ...

Hocam bu araç şehir içinde sizi üzmez corsa ile arasında çok fazla ağırlık farkı olduğuna inanmıyorum. Şehir içinde bu araç sizi gayet tatmin edecektir fakat; uzun yolda rampada aynı performansı alamayabilirsin. Ha dersenki vites küçültüp rampayı keyfime göre çıkarım o zaman sorun kalmaz. En önemlisi opel motor yedek parça sıkıntısı yaşamazsın aynı zamanda yan sanayi ürünleride bulabilirsin.

Şunu söyleyim cruize modeline dizel gelirse bu araba yok satar. Bununla ilgili çalışma yapacaklarını duymuştum ne kadar doğru bilemem.

Hayırlı olsun hocam bu arada yorumların hepsini okumamıştım :( Allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın.. Hocam sadaka vermeyi unutmayın aman diyim. Temmuz ayında aldığım arabanın 3. günü ön camı kırıldı boydan boya :D

Greenberet83' Alıntı:
Hocam bu araç şehir içinde sizi üzmez corsa ile arasında çok fazla ağırlık farkı olduğuna inanmıyorum. Şehir içinde bu araç sizi gayet tatmin edecektir fakat; uzun yolda rampada aynı performansı alamayabilirsin. Ha dersenki vites küçültüp rampayı keyfime göre çıkarım o zaman sorun kalmaz. En önemlisi opel motor yedek parça sıkıntısı yaşamazsın aynı zamanda yan sanayi ürünleride bulabilirsin.

Şunu söyleyim cruize modeline dizel gelirse bu araba yok satar. Bununla ilgili çalışma yapacaklarını duymuştum ne kadar doğru bilemem.

cruze modeline dizel motor geldi hocam... 2.0 cdti163 hp satışta şuan

Greenberet83' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam bu arada yorumların hepsini okumamıştım :( Allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın.. Hocam sadaka vermeyi unutmayın aman diyim. Temmuz ayında aldığım arabanın 3. günü ön camı kırıldı boydan boya :D

daha almadım hocam , ama büyük bir aksilik olmazsa alacağım inş.

nazar konusunda çok haklısınız, sadakasız olmaz zaten.siz de güle güle kullanın aracınız nedir bu arada?

seventyseven' Alıntı:
Greenberet83' Alıntı:

nazar konusunda çok haklısınız, sadakasız olmaz zaten.siz de güle güle kullanın aracınız nedir bu arada?

Vay be cruize da gelmiş dizel ama 2.0 yine hayal bizim için.
Gülmek yok ama
Benim araba Mitsubishi L200 arazi aracı :lol:
Ne alaka dimi 40 yıl düşünsem böyle aracı alacağımı aklıma bile gelmezdi . Benim hanım Jeoloji Müh. Hafta sonları ve bütün yaz tatilim arazide geçiyor.. hayat işte..

Greenberet83' Alıntı:
seventyseven' Alıntı:
Greenberet83' Alıntı:

Vay be cruize da gelmiş dizel ama 2.0 yine hayal bizim için.
Gülmek yok ama
Benim araba Mitsubishi L200 arazi aracı :lol:
Ne alaka dimi 40 yıl düşünsem böyle aracı alacağımı aklıma bile gelmezdi . Benim hanım Jeoloji Müh. Hafta sonları ve bütün yaz tatilim arazide geçiyor.. hayat işte..

o da güzel araç hocam,action olur hocam tatilde sıkılmazsınız işte :)

vergiden dolayı zor satılır yıllık 2bin lira civarı galiba vergisi

Bendeki 4x2 modeli, yıllık vergisi 1050 lira. Arkasına ağırlık atımmı 4x4 niyetine kullanıyorum. Dediğin gibi hiç sıkalacak vakit bulamıyorum yazları gece 12 de evdeyiz :( Bende arazi de sıkılmamak için bi elimde sigara diğerinde foto mak. takılıyom öyle.
En büyük sıkıntım bu aracı satmak olacak bakalım..
Hocam akıl vermek gibi olmasında arabayı alır almaz boya koruma yap + kasko yaptırmadan sakın ama sakın aracı galeriden çıkarma.

astra sedan ve astra sw modellerinde yeni kasalar dahil 1.3 motor kullanılmakta. özellikle vergi avantajından dolayı çok rağbet gören bir motor. corsalarda şehir içi ve dışı çok ekonomik olmakla birlikte astralarda şehir dışı ekonomik olmakla birlikte özellikle şehir içi seyehatlerde dizel motorun tüketimi 1.5-1.6 motor dizellere göre fazla olmakta. aveoda da bu motorun ekonomik olacağını düşünüyorum. bir arkadaş 75 beygir aracı çekmez 90 beygir olan çeker demiş YANILMIŞ: beygir gücü aracın hızlanmasını etkiler, ve tüketimi de genelde arttırır. tasarruf önceliğiniz ise 75 beygir daha ekonomik olacaktır. benim için aracın iç malzeme kalitesi çok önemlidir, bu yüzden kia ceed almaktan vazgeçtim. 1.6 motor ve tüketim konusunda astra 1.3 dizellerden her konuda daha ekonomiktir. fakat malzeme kalitesi bariz şekilde astraya göre düşük. yeni aveo resimlerde harika görünüyor,iç mekan da gayet güzel ve sportif bir hava var.
işin özü: eğer yeni aveo nun iç malzeme kalitesi de linea gibiyse benden geçer not alamaz.

BBNET
Geri