http://www.chevrolet.com.tr/modellerimi ... veo-sedan/
araç çok yeni,trafikte görmedim daha özelliklerini inceleyip tartışalım??
araç çok yeni,trafikte görmedim daha özelliklerini inceleyip tartışalım??
karekedi' Alıntı:dizeli de varmış özellik olarak hiç te fena görünmüyo bu fiyata oldukça uygun gibi geldi bana
seventyseven' Alıntı:karekedi' Alıntı:dizeli de varmış özellik olarak hiç te fena görünmüyo bu fiyata oldukça uygun gibi geldi bana
evet hocam özelliklerini saymakla bitiremiyosun,ciddi ciddi almayı düşünüyorum bu aralar.
aracı canlı görmeye gittim çok agresif kendine özgü bir duruşu vardı.
euroncap ten rekor puan almış,kapı içlerinde çelik barlar falan var aracın çok etkiledi beni...
dizel motoru da corsada kullanılan motorun aynısıymış...
:?:saidtr' Alıntı:sıfır araca nedir hocam, hangisi olursa olsun, sen cepten haber var...
her_dem' Alıntı:yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
güvenlik yakıt bagaj. 3ünü aynı anda bulmak için corollaya 50.000 verdim.
bu fiyata düşünülmez bile
3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
hocam yorumunuzu tam anlayamadım iyi mi ? kötü mü ?![]()
her_dem' Alıntı:3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
ls nin fiyatı çok uygun ancak araç kaç kilo onu bulamadım. en az 1250 kgdur ve 75 beygir 190 tork kasayı çekmeyebilir.
ltz 90 beygir 210 tork bunun içinde 6.000lira fazla vermek gerekiyo.
dikkat ettiysen kg vermemişler. chevroletlerin sıkıntı kasayı çekmemekti.
seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
ls nin fiyatı çok uygun ancak araç kaç kilo onu bulamadım. en az 1250 kgdur ve 75 beygir 190 tork kasayı çekmeyebilir.
hocam aracı plazada test etme şansım oldu..
aracın ağırlığı 1150 kg . 190nm tork gayet yeterliydi.rampaya da vurdum güzeldi yani.beni yoracagını ve üzeceğini sanmıyorum.
95 beygir olanın yakıtı daha fazla görünüyor fabrika verilerinde. bilemiyorum artık ne derece dogrudur... Ltz ile LT arasında çok gidip geldim sonucunda LT ye karar verdim hayırlısı artık.
ford fiesta bile 1100kg civarında 160nm tork var millet öve öve bitiremiyor.
wertyu6' Alıntı:seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:3.7 lt yakıt hibrit motorlar yapabiliyor şu anda hocam. çok mu çok az yani. 500lt bagaj araçların çoğunda yok. güvenlikte ödüllü. daha ne olsun.seventyseven' Alıntı:her_dem' Alıntı:yakıt tüketimi yok artık dedirtti. bagaj 500lt. benim aradığım araç olmuş.
hocam aracı plazada test etme şansım oldu..
aracın ağırlığı 1150 kg . 190nm tork gayet yeterliydi.rampaya da vurdum güzeldi yani.beni yoracagını ve üzeceğini sanmıyorum.
95 beygir olanın yakıtı daha fazla görünüyor fabrika verilerinde. bilemiyorum artık ne derece dogrudur... Ltz ile LT arasında çok gidip geldim sonucunda LT ye karar verdim hayırlısı artık.
ford fiesta bile 1100kg civarında 160nm tork var millet öve öve bitiremiyor.
Bende 1.3 LT karar verdim hocam.
allah razı olsun hocam, rabbim herkesin gönlüne göre versin ...her_dem' Alıntı:hayırlı olsun hocam. allah kazasız belasız bindirsin. özellikleri çok çok güzel. çekiş gücünüde denemişsin daha üstünbe ne denir.
Greenberet83' Alıntı:Hocam bu araç şehir içinde sizi üzmez corsa ile arasında çok fazla ağırlık farkı olduğuna inanmıyorum. Şehir içinde bu araç sizi gayet tatmin edecektir fakat; uzun yolda rampada aynı performansı alamayabilirsin. Ha dersenki vites küçültüp rampayı keyfime göre çıkarım o zaman sorun kalmaz. En önemlisi opel motor yedek parça sıkıntısı yaşamazsın aynı zamanda yan sanayi ürünleride bulabilirsin.
Şunu söyleyim cruize modeline dizel gelirse bu araba yok satar. Bununla ilgili çalışma yapacaklarını duymuştum ne kadar doğru bilemem.
Greenberet83' Alıntı:Hayırlı olsun hocam bu arada yorumların hepsini okumamıştımAllah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın.. Hocam sadaka vermeyi unutmayın aman diyim. Temmuz ayında aldığım arabanın 3. günü ön camı kırıldı boydan boya
![]()
seventyseven' Alıntı:Greenberet83' Alıntı:Hayırlı olsun hocam bu arada yorumların hepsini okumamıştımAllah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın.. Hocam sadaka vermeyi unutmayın aman diyim. Temmuz ayında aldığım arabanın 3. günü ön camı kırıldı boydan boya
![]()
daha almadım hocam , ama büyük bir aksilik olmazsa alacağım inş.
nazar konusunda çok haklısınız, sadakasız olmaz zaten.siz de güle güle kullanın aracınız nedir bu arada?
Greenberet83' Alıntı:seventyseven' Alıntı:Greenberet83' Alıntı:Hayırlı olsun hocam bu arada yorumların hepsini okumamıştımAllah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın.. Hocam sadaka vermeyi unutmayın aman diyim. Temmuz ayında aldığım arabanın 3. günü ön camı kırıldı boydan boya
![]()
daha almadım hocam , ama büyük bir aksilik olmazsa alacağım inş.
nazar konusunda çok haklısınız, sadakasız olmaz zaten.siz de güle güle kullanın aracınız nedir bu arada?
Vay be cruize da gelmiş dizel ama 2.0 yine hayal bizim için.
Gülmek yok ama
Benim araba Mitsubishi L200 arazi aracı :lol:
Ne alaka dimi 40 yıl düşünsem böyle aracı alacağımı aklıma bile gelmezdi . Benim hanım Jeoloji Müh. Hafta sonları ve bütün yaz tatilim arazide geçiyor.. hayat işte..