hipopotam' Alıntı:sizene hocam katılamazlar mı?
fahrican' Alıntı:Televizyon izlemiyorum ama tahminimce, evdeki ve okuldaki mahalle baskısına daha fazla dayanamamış son çare olarak oraya çıkmışlar.
hipopotam' Alıntı:sizene hocam katılamazlar mı?
tati' Alıntı:Şu anda iki ayrı tv de öğretmenler evlenme programı katılmış![]()
nasibin yeri yurdu tvsi interneti olmaz. çok takılmayın. herkes mutlu olsun inşallah. amin. ben evililik programlarını destekliyorum. sapıtmadıkları sürece.
blume2004' Alıntı:öğretmene varmaz kimseçünkü öğretmen tembel, öğretmen vasıfsız, öğretmen işe geç kalır, öğretmen az maaş alır, öğretmen haksız, öğretmen gaddar, öğretmen merhametsiz, öğretmen yan gelip yatar, öğretmen üç ay tatil yapar, öğretmenin adı yok hem dışarda binlerce öğretmen var.......
+1ozgulhoca' Alıntı:blume2004' Alıntı:öğretmene varmaz kimseçünkü öğretmen tembel, öğretmen vasıfsız, öğretmen işe geç kalır, öğretmen az maaş alır, öğretmen haksız, öğretmen gaddar, öğretmen merhametsiz, öğretmen yan gelip yatar, öğretmen üç ay tatil yapar, öğretmenin adı yok hem dışarda binlerce öğretmen var.......
uhaha:
acınacak haldeyiz
:++: olay budurmfk' Alıntı:nasibin yeri yurdu tvsi interneti olmaz. çok takılmayın. herkes mutlu olsun inşallah. amin. ben evililik programlarını destekliyorum. sapıtmadıkları sürece.
masci' Alıntı:dün atv de hizmetli katıldı evlenme programına
okuldan herşey benden sorulur dedi resmenuhaha:
uhaha:
öldüm gülmekten..
boteakif' Alıntı:Öğretmenin tvde evlenme programına katılıp kötü örnek olduğunu düşünenlere şunu sormak istiyorum. Ben sigara yasağı çıktı çıkalı hemen hemen her okulun hemen duvar dibinde bir sürü öğretmeni teneffüslerde sigara içerken görüyorum ve her gün. Bu öğretmenler daha mı iyi örnek programa katılan arkadaşlardan?