Şotadan güzel bir ayar daha

Kodla Büyü
hakem baktıki maç berabere bitecek..fenere çaldı bir penaltı..yazıklar olsun..

yok hocam..penaltılar doğruydu...kasımpaşa da hiç bir halt yok..böyle takımlar nediyim ne şampiyonluk ne ilerleme olur...

bu ülkede mahkemece tescillenmiş şike olayı örtbas edildi...bunun yanında ne ki? :)

Bir beşiktaşlı olarak ilk defa 90 dk fener maçını izledim. Ben bu kadar zorlama penaltıyla, bu kadar verilmeyen kırmızı kartla maçı kazandırma görmedim. Malum penaltıdan önce 2 tane sırf taraftar ve futbolcuların saçma sapan penaltı beklediği pozisyondan sonra, 3. saçma sapan pozisyonda penaltı verildi. Hele emre'ye hiç birşey demiyorum. Evet emre o bölgede oynayan en iyi futbolcu olmasına rağmen, 2 kere atılmalıydı, ama göz göre kaç pozisyonu es geçildi. İyi ki sezon başında ligtv yerine d smart almışım, eyyamsız mis gibi ş.ligi ve uefa avrupa ligi izliyorum.

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim demiş Atatürk. Emre'de bu vasıfların hiç biri yok :-1:

valla şota spikere iyi söylemiş, helal olsun.
Ama spiker de haklı, bu ülkede şike örtbas edildi küfür ne ola ki.

only61' Alıntı:
bu ülkede mahkemece tescillenmiş şike olayı örtbas edildi...bunun yanında ne ki? :)
hangi tescillenmiş şike olayından bahsettiğinizi anlayamadım ama anladığım bi şey var sadri şener gibi her konuşmanızdan sonra kupa isterim diyorsanız çok beklersiniz.

ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...

hakand77' Alıntı:
ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...

takım tutmuyorsun yani :)

Şotaya küfür eden Emre Belözoğluymuş. ya arkadaş saha içinde yapmadığın çirkeflik kalmasın, sonra Sow' un golünden sonra secdeye yat. belli emre kuldan utanmıyo, ama allahtan da utanmıyo.

Zizu_' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

anti-fenerliler var ya onlardan hocam :)

Bu şike olayını tescil eden arkadaşlar davanın her alanında müdahil oldular.Şike savcısıyla yedikleri içtikleri ayrı gitmez bunların.Mahkeme tescil etti de o mahkemeyi kim tescil etmiş bi de onu deyiverin ağalar

okanformula' Alıntı:
Şotaya küfür eden Emre Belözoğluymuş. ya arkadaş saha içinde yapmadığın çirkeflik kalmasın, sonra Sow' un golünden sonra secdeye yat. belli emre kuldan utanmıyo, ama allahtan da utanmıyo.

Ya belki de dudak hareketleri, hakarete benziyordur :))))

eses' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

gerçekten takım tutmuyorum.bunu size kanıtlamak gibi bir durumum da yok.ancak hala neyin savunmasıdır bu onu anlayamıyorum.kim neye nerde dahil olursa olsun.şike açık ve net.öyle olmasa heralde kimseye ceza vermezlerdi.mesela beşiktaşlılar böyle yapmadı.önce aklanın sonra gelin dediler.böyle böyle insanları anti yapan sizlersiniz...

hakand77' Alıntı:
eses' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

gerçekten takım tutmuyorum.bunu size kanıtlamak gibi bir durumum da yok.ancak hala neyin savunmasıdır bu onu anlayamıyorum.kim neye nerde dahil olursa olsun.şike açık ve net.öyle olmasa heralde kimseye ceza vermezlerdi.mesela beşiktaşlılar böyle yapmadı.önce aklanın sonra gelin dediler.böyle böyle insanları anti yapan sizlersiniz...

O mantıkla içerideki paşaların hepsi darbeci, darbe yapacak olmasalar içerde olmazlardı.

3 İstanbul takımının da birbirinden farkı yok, boşuna kavga etmeyin kendi aranızda.

Fenerbahçe inşallah bir gün ligi şampiyonla aynı puanda bitirirsin ve
sonra da mahkeme şampiyonun aslında gerçek şampiyon olmadığına ve şike yaptığına karar versin
ama buna rağmen kupanı alma inşallah...
O zaman belki empati kurma erdemine ulaşırsın
sevincimizi çaldınız yazıklar olsun bu rezilliği yapanlara ve çanak tutanlara sonra da hiçbir şey olmamış gibi güya laf sokmaya çalışanlara....

fenerin şike yapmadan, teşvik vermeden, çirkeflik yapmadan, rakiplere küfür etmeden ligde üst sırada kalması zaten hayal hocam :D

eses' Alıntı:
only61' Alıntı:
hangi tescillenmiş şike olayından bahsettiğinizi anlayamadım ama anladığım bi şey var sadri şener gibi her konuşmanızdan sonra kupa isterim diyorsanız çok beklersiniz.

nasılda gocunmuşuz nasılda gocunmuşuz.. :P :P

fantasio' Alıntı:
hakand77' Alıntı:
eses' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
hakand77' Alıntı:

O mantıkla içerideki paşaların hepsi darbeci, darbe yapacak olmasalar içerde olmazlardı.

bu nasıl bir kıyas mantığı anlayamadım.darbeci paşalar teşebbüs etmişler yapamamışlar.ama burada yapılan açık ve net.herşey ortada ve fiil gerçekleşmiş.o paşalar darbeyi yapsalardı aynı şekilde mi değerlendirilirdi.lütfen biraz daha objektif bakın...

BBNET
Geri