hocam sen de aynı muhabir gibisin habilo' Alıntı:hakem baktıki maç berabere bitecek..fenere çaldı bir penaltı..yazıklar olsun..
hangi tescillenmiş şike olayından bahsettiğinizi anlayamadım ama anladığım bi şey var sadri şener gibi her konuşmanızdan sonra kupa isterim diyorsanız çok beklersiniz.only61' Alıntı:bu ülkede mahkemece tescillenmiş şike olayı örtbas edildi...bunun yanında ne ki?![]()
:+1:bilo' Alıntı:hakem baktıki maç berabere bitecek..fenere çaldı bir penaltı..yazıklar olsun..
hakand77' Alıntı:ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...
anti-fenerliler var ya onlardan hocamZizu_' Alıntı:hakand77' Alıntı:ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...
takım tutmuyorsun yani![]()
omd' Alıntı:Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim demiş Atatürk. Emre'de bu vasıfların hiç biri yok :-1:
okanformula' Alıntı:Şotaya küfür eden Emre Belözoğluymuş. ya arkadaş saha içinde yapmadığın çirkeflik kalmasın, sonra Sow' un golünden sonra secdeye yat. belli emre kuldan utanmıyo, ama allahtan da utanmıyo.
eses' Alıntı:anti-fenerliler var ya onlardan hocamZizu_' Alıntı:hakand77' Alıntı:ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...
![]()
hakand77' Alıntı:eses' Alıntı:anti-fenerliler var ya onlardan hocamZizu_' Alıntı:hakand77' Alıntı:ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...
![]()
gerçekten takım tutmuyorum.bunu size kanıtlamak gibi bir durumum da yok.ancak hala neyin savunmasıdır bu onu anlayamıyorum.kim neye nerde dahil olursa olsun.şike açık ve net.öyle olmasa heralde kimseye ceza vermezlerdi.mesela beşiktaşlılar böyle yapmadı.önce aklanın sonra gelin dediler.böyle böyle insanları anti yapan sizlersiniz...
:mrgreen: :mrgreen:omd' Alıntı:fenerin şike yapmadan, teşvik vermeden, çirkeflik yapmadan, rakiplere küfür etmeden ligde üst sırada kalması zaten hayal hocam![]()
sahrak' Alıntı::+1:bilo' Alıntı:hakem baktıki maç berabere bitecek..fenere çaldı bir penaltı..yazıklar olsun..
eses' Alıntı:hangi tescillenmiş şike olayından bahsettiğinizi anlayamadım ama anladığım bi şey var sadri şener gibi her konuşmanızdan sonra kupa isterim diyorsanız çok beklersiniz.only61' Alıntı:bu ülkede mahkemece tescillenmiş şike olayı örtbas edildi...bunun yanında ne ki?![]()
fantasio' Alıntı:hakand77' Alıntı:eses' Alıntı:anti-fenerliler var ya onlardan hocamZizu_' Alıntı:hakand77' Alıntı:ben takım tutmuyorum ama yazmadan edemeyeceğim.hangi tescillenmiş şike ne demek.bir kulübün başkanı şike yaptığı gerekçesiyle ceza alıyorsa daha ne tescili istiyorsunuz anlamadım.noterden de onay mı gerekli.kaldıki avrupada olsa bırakın kupayı geri almayı en az 2.lige düşürülürdü.bundan daha iyi örtbas mı olur...
![]()
gerçekten takım tutmuyorum.bunu size kanıtlamak gibi bir durumum da yok.ancak hala neyin savunmasıdır bu onu anlayamıyorum.kim neye nerde dahil olursa olsun.şike açık ve net.öyle olmasa heralde kimseye ceza vermezlerdi.mesela beşiktaşlılar böyle yapmadı.önce aklanın sonra gelin dediler.böyle böyle insanları anti yapan sizlersiniz...
O mantıkla içerideki paşaların hepsi darbeci, darbe yapacak olmasalar içerde olmazlardı.