İtec Projesi yazısı nedir?

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadşalar. İtec projesi 4. faz geniş ölçekli pilot uygulaması diye bi yazı gelmiş. idare bana göndermiş. siz halledin dedi. yazıdan bişey anlamadım. yapan var mı? nedir

Arkadaşlar itectr adlı bir internet sitemiz var buradan biraz daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar itec 4 fazdan oluşmakta, bunun ilk 3 fazı tamamlandı. Katılanlara sertifika verildi, bende sertifikamı aldım. Şimdi 4 . faz başvuruları alınıyor.
Peki itec Ne? Katılımcı sınıflar da yenilikçi teknolojileri gibi bir şey, nasıl derseniz. Öğrencileri dersin işleyişine etkin bir şekilde katma olayı diyebiliriz.

Bakanlıkta Mehmet muharremoğlu bey bu konu ile ilgileniyor. Daha ayrıntılı olarak itectr com da ayrıntılı anlatmaya çalıştım.

ikuru' Alıntı:
Arkadaşlar itec 4 fazdan oluşmakta, bunun ilk 3 fazı tamamlandı. Katılanlara sertifika verildi, bende sertifikamı aldım. Şimdi 4 . faz başvuruları alınıyor.
Peki itec Ne? Katılımcı sınıflar da yenilikçi teknolojileri gibi bir şey, nasıl derseniz. Öğrencileri dersin işleyişine etkin bir şekilde katma olayı diyebiliriz.

Bakanlıkta Mehmet muharremoğlu bey bu konu ile ilgileniyor. Daha ayrıntılı olarak itectr com da ayrıntılı anlatmaya çalıştım.

peki katılmak istersek, bulunduğumuz il de mi açılıyor sertifika programları ne kadar sürüyor.

eski okulumda 2.ve 3.fazda görev aldık.Öcelikle zorunlu olmadığını söyliyelim.

Proje tabanlı öğrenme modeli uygulanıyor.her faz da belirli başlıklarda öğrenme hikayeleri çervesinde öğretmen rehberik yapıp öğrenciler müfredatı bilgisayar ve web araçlarını kullanarak öğreniyorlar.Çalışma günlüklerini ses kaydı(flash haber) ile bazı programlara ve bloglara yüklüyorlar.ürünleri de birbirilerine sunup değerlendiriyorlar.Örnek olay çalışma olursanız da dersiniz ankaradan gelen yetkililer tarafından kameraya çekilip merkeze gönderiliyor.

3.faz da bilgisayar,ingilizce ve türkçe derslerinde uygulamıştık.şurda bikaç birşey var öğrencilerin yaptıklarıyla ilgili.
http://www.drresitgalip.tumblr.com

4.faz benim en hoşuma giden fazdı.sadece bilgisayar dersinde uyguladık.Google sketch up da okul tasarladılar.(7.sınıflar)

http://www.drresitgalipitec3.weebly.com
bu adreste öğrencilerin kendi hazırladıkları takım blogları var.orda yaptıkları çalışmaları izleyebilirsiniz.
bir grubun blogu. http://teamgoldenhorn.weebly.com/pd-wor ... 5m305.html

bilgisayarcım' Alıntı:
ikuru' Alıntı:

peki katılmak istersek, bulunduğumuz il de mi açılıyor sertifika programları ne kadar sürüyor.

sertifika katılım sertifikası.katılınca sonra geliyor.

1to1computing@googlegroups.com adlı gurup var mail atarak bilgilendirilme isteyebilir ve katılım başvurusunda bulunabilirsiniz.

Sertifika olayı sonradan geliyor.Daha yeni yeni oturmaya başladı sistem, o açıdaan profesyonel bişi beklemeyin..

Yok hocam eğitime almıyorlar. Siz kendiniz okulunuzda öğrencilerinizle eğitim üzerine çalışmalar yapıyorsunuz bunları videoya çekiyorsunuz tabii fotoğrafta lazım. Sonra bunları kendi oluşturacağınız siteye ekliyorsunuz. Sonra sitenin adresini bu projede gönüllü olarak görev yapan diğer öğretmenlerle paylaşıyorsunuz.

BBNET
Geri