ikuru' Alıntı:Arkadaşlar itec 4 fazdan oluşmakta, bunun ilk 3 fazı tamamlandı. Katılanlara sertifika verildi, bende sertifikamı aldım. Şimdi 4 . faz başvuruları alınıyor.
Peki itec Ne? Katılımcı sınıflar da yenilikçi teknolojileri gibi bir şey, nasıl derseniz. Öğrencileri dersin işleyişine etkin bir şekilde katma olayı diyebiliriz.
Bakanlıkta Mehmet muharremoğlu bey bu konu ile ilgileniyor. Daha ayrıntılı olarak itectr com da ayrıntılı anlatmaya çalıştım.
bilgisayarcım' Alıntı:ikuru' Alıntı:Arkadaşlar itec 4 fazdan oluşmakta, bunun ilk 3 fazı tamamlandı. Katılanlara sertifika verildi, bende sertifikamı aldım. Şimdi 4 . faz başvuruları alınıyor.
Peki itec Ne? Katılımcı sınıflar da yenilikçi teknolojileri gibi bir şey, nasıl derseniz. Öğrencileri dersin işleyişine etkin bir şekilde katma olayı diyebiliriz.
Bakanlıkta Mehmet muharremoğlu bey bu konu ile ilgileniyor. Daha ayrıntılı olarak itectr com da ayrıntılı anlatmaya çalıştım.
peki katılmak istersek, bulunduğumuz il de mi açılıyor sertifika programları ne kadar sürüyor.