İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Zizu_' Alıntı:
Şu forumda sayfalar dolusu BTR ile ilgili yazılar yazıldı.
Hala yazan yazılar değil de birilerinin ağzından duymak istiyoruz bazı şeyleri, anlamış değilim.
Yok müdürüm tehdit etti, yok müdür yardımcım aba altından sopa gösterdi
Yazı açık ve net
Formatörlüğün iptal edildiğini idareye bildirin sonrasında gelen yazıyı idareye açıklayın

Görevlendirme yazısında belirtildiği gibi 30 saati geçmeyecek şekilde ders programı hazırlanır,
Fatih projesi okuluna görevlendirildiyseniz kendi okulunuzda derse girdikten sonra kalan saati de diğer okulda tamamlarsınız.
Bunda daha anlaşılmayacak ne arıyoruz ben bunu çözemedim arkadaşlar.
Bunları idarecilere anlattıktan sonra ve yazıyı göstermemiz halinde ne diyebilirler ki...

şube müdürü, müdür, yada müdür yardımcısının ne dediği yada nasıl yorumladığı mühim bir mesele olmasın ve bu tarz diyaloglardan dolayı kimse kafa bulandırmasın.. aslolan resmi yazıdır..

Arkadaşlar sonuçta formatörlük görevlendirmesinde idarecilerin çalışma saatlarine uyar maddesi vardı.. Şu an öyle bir şey gözükmüyor bu bile çalışma saatleri konusunda adındanda anlaşılacağı gibi rehber öğretmenlerde olduğu gibi çalışma saati olacağı anlamına geliyor. sonuçta artık ek dersler 43434 şeklinde olmayacak

Şu an da fatih projesi için yayınlanan resmi yazının çıktısını alıp müdüre verdim..
Madde çıkarılmışsa eğer bu beni ilgilendirmiyor.. Bence doğru olan da bu

(daha önce sorulmuş olabilir görmemiş olabilirim) dünden bu yana aklımızı karıştıran bir soru var bt rehberliği formunda başvuru yaparken 3 okul arasına kendi okulumuzu yazmalı mıyız yoksa o listedeki okullardan mı 3 tane yazılacak?bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

3 tercihe de fatih okulları yazılacak diye biliyorum hocam... Zaten kadrosunun bulunduğu okul kısmında yazmış oluyoruz kendi okulumuzu...

3 tercihe de fatih okulları yazılacak diye biliyorum hocam... Zaten kadrosunun bulunduğu okul kısmında yazmış oluyoruz kendi okulumuzu...
evet hocam bende öle yaptım fakat bir türlü mutabakata varamadık o yüzden fikir danışmak istedim.

kübra mavili' Alıntı:
(daha önce sorulmuş olabilir görmemiş olabilirim) dünden bu yana aklımızı karıştıran bir soru var bt rehberliği formunda başvuru yaparken 3 okul arasına kendi okulumuzu yazmalı mıyız yoksa o listedeki okullardan mı 3 tane yazılacak?bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

3 okulu, listede verilenler arasından seçeceksiniz. Kadronuzun olduğu okul da zaten formda isteniyor.

hugo4545' Alıntı:
kübra mavili' Alıntı:

3 okulu, listede verilenler arasından seçeceksiniz. Kadronuzun olduğu okul da zaten formda isteniyor.

ben listeleri göremedim hocam :| gelen yazılarda yoktu...

arifa19' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:
kübra mavili' Alıntı:

ben listeleri göremedim hocam :| gelen yazılarda yoktu...

linkte var hocam en altta ekler kısmında
http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=42

Fatih okullarını seçen var mı?Seçilmezse İst_koord'ün önceki sayfada söylediği gibi BT rehber görevlendirilmesi yapılmaz.Öncekinde(formatör görevlendirmesinde) zorla en yakın Fatih okuluna görevlendirmişlerdi.Bu sefer fatih okulları boş kalacak zorunluluk yok diye.BT rehber öğretmen görevlendirmesi de olmayacak yada ayarlanıncaya kadar ileriki tarihe sarkacak.Bir daha tercih isteyecekler sanırım:(

Lise de olmayaıp Fatih okullarını yazıyor musunuz?

yazacağız yazmasina da..formatörlükte de evime yakın 3 tane okul yazmıştım, alakasız bana olabilecek en uzak ve yazdığım 3 okul içerisinde olmayan başka bir okul gelmişti..yine böyle birşey olursa ne olacak.

Valla hocam ben tek kendi okulumu yazdım ve fatih projesi kapsamında değil okulum.... zaten istemiyorum inş gelmez...

Örgün eğitim kurumlarındaki BT öğretmenlerinin yeterli olmaması durumunda isteklilerden sonra gerekirse meslek lisesi, halk eğitim gibi kurumlarda çalışan BT öğretmenleri de görevlendirilmelidir. Önemli olan fatih okullarının açık kalmaması ise:

-Kasım ayında yapılması düşünülen anadolu lisesi, fen lisesi atamalarında bu liselere BT normu verilmelidir.
-HEM ve Meslek liselerinde görev yapan bilgisayar öğretmenleri de Fatih okullarına görevlendirilmelidir.
-İl dışı atamalarda özellikle fatih projesi kapsamındaki liselere BT normu verilmeli ve il dışı atamalarda mebbis modülünde açık gösterilmelidir.

Bütün okul türleri işe koşulduğunda sadece gönüllü olan BT öğretmenleri fatih projesi okullarını dolduracaktır.

RamColi' Alıntı:
yazacağız yazmasina da..formatörlükte de evime yakın 3 tane okul yazmıştım, alakasız bana olabilecek en uzak ve yazdığım 3 okul içerisinde olmayan başka bir okul gelmişti..yine böyle birşey olursa ne olacak.
Hocam bu görevlendirme formatörlük gibi değil.. Formatörlükte tercih etseniz de etmesenizde eğer başvuruda bulunmuşsanız ve açık varsa görevlendirme yapılıyordu fakat bunda durum farklı.. Kimse istemezse bu okulları tekrar başvuru alma durumları olacakmış ve sürecin uzayıp gideceğinden bahsediliyor..
"Öncelikle fatih okullarına yapılacak, yapıldıktan sonra diğer okullara yapılabilecek" koşullu cümlesine istinaden söylüyorum...

yağmurtan' Alıntı:
Örgün eğitim kurumlarındaki BT öğretmenlerinin yeterli olmaması durumunda isteklilerden sonra gerekirse meslek lisesi, halk eğitim gibi kurumlarda çalışan BT öğretmenleri de görevlendirilmelidir. Önemli olan fatih okullarının açık kalmaması ise:

1-Kasım ayında yapılması düşünülen anadolu lisesi, fen lisesi atamalarında bu liselere BT normu verilmelidir.
2-HEM ve Meslek liselerinde görev yapan bilgisayar öğretmenleri de Fatih okullarına görevlendirilmelidir.
3-İl dışı atamalarda özellikle fatih projesi kapsamındaki liselere BT normu verilmeli ve il dışı atamalarda mebbis modülünde açık gösterilmelidir.

Bütün okul türleri işe koşulduğunda sadece gönüllü olan BT öğretmenleri fatih projesi okullarını dolduracaktır.

Hocam 1 ve 3.cü maddede söylediğiniz şeylerin olmasını ben de isterim ama neye göre belirleyecek adam.BT normu ders sayısına göre belirlendikçe bu dedikleriniz nasıl olcak?Keşke olsa ama hala BT normu ders sayısına göre belirleniyor.Değiştirmeye niyetleri de bence yok.

kötü bir duyunla canınızı sıkmak istemem ama bu görevlendirme kapsamında herkesin 2 okulda görevlendirileceği kimisinin sabahçı kimisininde öğlenci olarak herkesin görevlendirileceğine dair dedikodular duydum gerçeklik payı ne bilmiyorum ama yapılabileceğini düşünüyorum ..

herohamster' Alıntı:
kötü bir duyunla canınızı sıkmak istemem ama bu görevlendirme kapsamında herkesin 2 okulda görevlendirileceği kimisinin sabahçı kimisininde öğlenci olarak herkesin görevlendirileceğine dair dedikodular duydum gerçeklik payı ne bilmiyorum ama yapılabileceğini düşünüyorum ..

hocam duyum aldınız da kaynak nedir? kimden duydunuz?

Belki de mantıklıdır herkesin ikinci okula görevlendirilmesi.

diyelim ben 3 gün kendi okulumdayım,diğer perşembe cumada A lisesindeyim.O okulda perşembe cuma ben bt rehberlik yaparım, pazartesi salı başka bir BT Rehber ikinci okul olarak görevlendirilebilir.
Böylelikle herkes ikinci okula gitmiş olur.Adalet sağlanır.(bu sefer kendi okulunda dersi çok olanlar da haksızlığa uğradığını düşünebilir).

Allah kolaylık versin bu ayarlamayı yapacak komisyona.

ya küçükçekmece bugun yazıyı istiyor ben hala karar veremedim

okulum büyük bir ilköğretim iki öğretmeniz toplam 42 saat ders var ne yapmalıyım arkadaşlar
okul da listedeki diğer okullar da eve uzak

evim başakşehirde oradan bir lise yazıp şansımı deneyim diyeceğim ama ?? ne dersiniz?

bu arada zümrem görevlendirme istemiyor. sadece ben tercih yapacam

grandmasterb' Alıntı:
herohamster' Alıntı:

diyelim ben 3 gün kendi okulumdayım,diğer perşembe cumada A lisesindeyim.O okulda perşembe cuma ben bt rehberlik yaparım, pazartesi salı başka bir BT Rehber ikinci okul olarak görevlendirilebilir.
Böylelikle herkes ikinci okula gitmiş olur.Adalet sağlanır.(bu sefer kendi okulunda dersi çok olanlar da haksızlığa uğradığını düşünebilir).

görevlendirmenin sadece 1 okula yapılacağı siz o okulda sabahçı olurken başka biri öğlenci olabilecek...dediğim gibi sadece kötü bir duyum...

Biz, bizi madur ettiniz. Ders yok norm yok bari kendi okulumuzda huzur verin diyoruz. birileri de diyoki hepikiz 2 .okula gidelim bide cözume bak. haftada 2 gun yerine h bi gun1 i 1 gun biri gitsin demiyoda 2 kisi 2 ser gun gitsin diyo. ya arkadas 2 gun yetio demekki. 1 er gun paylas. 2 ser gun niye.

herohamster' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
herohamster' Alıntı:

görevlendirmenin sadece 1 okula yapılacağı siz o okulda sabahçı olurken başka biri öğlenci olabilecek...dediğim gibi sadece kötü bir duyum...

yazıda kendi dersini aksatmayacak şekilde dediğin için kendi okulumuzdaki derslere girmek zorundayız.oyle birşey olacağını sanmıyorum.

rock' Alıntı:
Biz, bizi madur ettiniz. Ders yok norm yok bari kendi okulumuzda huzur verin diyoruz. birileri de diyoki hepikiz 2 .okula gidelim bide cözume bak. haftada 2 gun yerine h bi gun1 i 1 gun biri gitsin demiyoda 2 kisi 2 ser gun gitsin diyo. ya arkadas 2 gun yetio demekki. 1 er gun paylas. 2 ser gun niye.

başka okula zorla görevlendirilen arkadaşlar var önceki görevlendirmede.Ben görevlendirilmedim ama zorla başka okula gitmek de kötü birşey bence.
dediğiniz doğru her gün farklı farklı biri gidebilir.2 gün yerine 1 gün de olur.

ya arkadas bunlar ne yapar ne eder formatorlügü arattirir bizide pisman ederler gibime geliyor

http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=42

Öğretmenlerin, tercihleri dışındaki kurumlara görevlendirme istememe hakları vardır. Görevlendirme ekteki Bakanlık Yazısındaki esaslara göre yapılacaktır. Dolayısıyla, İlçede BT Rehber öğretmen görevlendirmesi yapılmayan -ek listede bulunan- kurum kalması durumunda, başvuru yapmış öğretmenlerden tercihleri dışında görevlendirme istemeyenlerin BT Rehber Öğretmen olarak görevlendirilmeme ihtimali vardır.

şimdi burdan çıkan sonuca göre liselerde tercih edenler gitti. diyelim 2 lise boş kaldı. tekrar başvuru alınmayacak mı?

pardon !!

okulum ilköğretim fatih projesi yok. başka bir okul istemediğim taktirde kendi okulumda bt rehberliği çıkmama durumu nedir??

kusura bakmayın o kadar karıştı ki takip edemiyorum artık. fatih yazmak zorunlumu değilmi onu bile emin olarak anlamadım yani..

BBNET
Geri