klebsiella' Alıntı:
rock' Alıntı:
**Şuan formatör olarak kendi okulumda görevliyim. BTR için tekrar başvuru yapmasam bu şekilde devam edermiyim yoksa otomatikman iptal mi olur?
**Yazıda Fatih Projsi okulları öncelikli diyor ama 2 okula görevlendirmeden bahsedilmiyor. Okulunda BT sınıfı olmayan ya da dersi olmayanlar yazılsa olmazmı o liselere?
**keni okulum hariç 2 lise yazdım tercih dışı da istemiyorum dedim. O okullara yakın birisi görevlendirilirse ben sadece kendi okulumda olabilecekmiyim yoksa duruma göre o da mı iptal olacak. Ben şu an tek kendi okulumda görevli olduğumdan, aslında BTR ye başvurmasam daha iyi bile diyebilirim. Ama formatörlük iptal edilecekse mecbur başvurcam...
Bu soruların cevabını bende merakla bekliyorumm..
Az önce ilçe MEB'i aradık ama bu sadece fatih projesinde görevlendirilcek öğretmenler için geçerli dedi, yani formatörlük devam edecek mi yoksa btr halınde mi anlamadım :?
Hocam ilçe yazıyı tam anlamıyla okumamış, evet ilk önce fatih projesi okullarına görevlendirme yapılacak. Yani benim ilçemde 9-10 tane okulda fatih projesi kapsamında tahtalar kurulmuş. Eee bu okullara görevlendirme yapılınca açıkta kalacak bi dolu öğretmeni görevlendirmeyecek mi? Eğer cevap hayırsa eski görevlendirmeler ne olacak? Bence bu BTR'nin Formatörlükten tek farkı çalışma saatleri. Yine kendi okulunuz haricinde okul tercihlerinizi yaparsınız yada yapmazsınız, sonra ilçe fatih okullarını doldurur, sonra da kalanlar kendi okulunda BTR olur. Sadece Fatih Projesi okulları için diyen adama da birinci madde de "VEYA" kelimesinden sonrasını iyice okumasını söyleyin...