İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Aynı okulda iki bilişim teknolojileri öğretmeni varsa ve ikisi de kendi okulunda formatör olarak görevlendirilmek istiyorsa öncelik sırası kimde olmaktadır? İl komisyonunun 2012-2013 eğitim-öğretim yılında bu konuda aldığı karar nedir? Koordinatör hocamız bu konudaki resmi yazıyı bizimle paylaşırsa sevinirim..

firegarden' Alıntı:
Merhaba,
Ben İzmir de BT Formatörü olarak görev alıyordum bu seneye kadar. Kadrom sınıf öğretmeni. Bu sene bizde de garip durumlar yaşandı. 1 ekim itibari ile görevlendirme yapılacak ama sınıf öğr.kadrosundakilere norm fazlası olma zorunluluğu çıkardılar. İstanbulda veya diğer illerde sınıf öğr. ile ilgili durum nedir merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim...
yahu kardesim koyun can derdinde sen...
sen gir dersine cık git evine bari bizim işimize müdahale etmeyin kardesim zatn mağduriyet hat safhada en son ihtiyacımızsınız...

bu haftada ses cikmazsa bizim kurbanlik alma isi dahil bir cok iş güme gidecek malesef

ARKADAŞLARIM bana kızacak biliyorum ama şuan zümrem izinde kasım ortasına kadar keşke onay gelmese diyorum zaten 30 saat dersim var daha bide üstüne mesai yapmak sıkıntı olacak.

onay gelince ben kasım 15 e kadar formatorlük görevine başlamayabilir miyim?? böyle birşeyin yasal yolu var mı müdüre mi kalmış??
bi de ders 7:30 da başlıyor bu durumda çıkş 15:00 olamaz mı öğlen arasına da çıkmayacağımı düşünürsek?

eger bu 15 saat geyigini bize dayatirlarsa bir cogumuz olamayacak zira 15 saat ders yok okullarda. bunlardan biride ben olacagim 8 saat ders var.

gzegen' Alıntı:
bakalim kacinci sayfada durum netlesecek.
Ben söyledim ek dersi yapan m. yardımcısına. Hocam ayın 17 si itibariyle onaylanacak görevlendirmelerimiz ama bir gecikme var onayların gelmesinde, ek dersleri sarkıtmayın gelecek aya dedim, tabiki hocam not alayım dedi ve aldı...:)

bizdede 30 saat girildi seminer donemine ait sadece ,
yani not mot alinmadi birdahaki aya mi onda Allah kerim kurbana üzülüyorum kesemeyecegiz büyük ihtimal

ek dersler bugün gönderildi. Maalesef bu ay ek ders yok:( önümüzdeki aya aktarılırsa aktarılır artık napalım

gzegen' Alıntı:
bizdede 30 saat girildi seminer donemine ait sadece ,
yani not mot alinmadi birdahaki aya mi onda Allah kerim kurbana üzülüyorum kesemeyecegiz büyük ihtimal

Koyun Can Derdinde Kasap Et derdinde Hocam :mrgreen:

Siz Kurbana üzlüyonuz kurban buna seviniyordur :)

Arkadaşlar sadece formda yakınarak olumuyor ama bu iş, il memi arayın sorun, sıkıştıralım adamları. Ben aradım ek dersleri yapıyoruz onaylar nerde dedim il milli eğitim müdüründe imzada dediler. Sizde bu şekilde arayıp sorarsanız hızlanır.
Eğe Arayıp Sormazsanınz Ancak Burada Sitem Etid Dururuz.

anavarza_81' Alıntı:
Arkadaşlar sadece formda yakınarak olumuyor ama bu iş, il memi arayın sorun, sıkıştıralım adamları. Ben aradım ek dersleri yapıyoruz onaylar nerde dedim il milli eğitim müdüründe imzada dediler. Sizde bu şekilde arayıp sorarsanız hızlanır.

Hocam dahili numarayı yazarmısınız ?

Lovex72' Alıntı:
anavarza_81' Alıntı:

Hocam dahili numarayı yazarmısınız ?

hamit ivgin ‏@hivgin

Allaha şükür BİTEFO onayı çıktı, bakkallarda marketlerde kaçırmayın

hadi bakalım... geriye dönük mü çıktı acaba?

zaten bugün ilk defa bölümüme pişman oldum, orada sim yapıştıran kağıt kesen, bilgisayarın b'sinden anlamayan anasınıf ve sınıf öğretmenlerine gıcır notebooklar alınmış, notebookları okula bile getirmeyecekler ama yine de şaka gibi sorularla karşılaştım güleyim mi ağlayım mı,
5. sınıflarda sadece 2 saat seçmeli ders koymuşlar, tüm 5ler istemiş olsa bile sadece 2 saat ders verebillirlermiş, toplam 6 saat ders var,

bir de ek ders almadığım duyulsaydı okulda resmen alay konusu olurdum! hala da olabilirim...

herkese hayırlı olsun arkadaslar....peki simdi bu ikinci okullara gorevlendirilenler napacak acaba bilgisi olan war mı??

BBNET
Geri