bluesman55
Üye
hayalcisuat' Alıntı:eveett, yine beklenen oldu ve istanbul en iyisini (!), en güzelini (!), birbuçuk ay gibi kısa bir sürede (!) yaptı...!!! alkışlar istanbula :alkis: :alkis: :alkis:
beni görevlendirmeyenlere sesleniyorum. yine başvuru yapıcam ve yine fatihin fedaisi olmak istermisiniz şıkkını işaretlemiyecem...!!! hadi bakalım, nolcak. zaten kaç ay kaldıki şunun şurasında![]()
bunlara baş eğip karnım tok gezeceğime, karnım aç başım dik gezerim. istbilfor.org da fatihin fedaisi şıkkını seçmeyenlerin dilekçesi geçersiz sayılacak demiş (gerçi hayırı seçmek olmaz dememişler) ama bunu hangi yazıya dayanarak yazmışlar anlamadım.
bu dönem geçti de ikinci dönem ne olacak. idarecilerinizi göreve çağırın hocam yazsınlar ile; "formatör olmadan biz okulda çay bile içemeyiz" desinler, "alışmışız her işe koşmalarına" filan yazsınlar. ha yok yazmıyolarsa zor günümüzde yanımızda olmayan idareci sonuçlarını göze alsın. pazartesi görevler iptal, güvenlik kamerasının kablosunu bile ben hallediyorum, müdüre sevgilerimi sunarım bende.