klebsiella' Alıntı:Görevlendirme günlerim Salı- Çarşamba Perşembe ve Cuma ama neden 4 gün,
kendi okulumda Pazartesi günü 18 saat derse nasıl girerim ben![]()
oziie' Alıntı:Beni başka okula - başkasını da benim okuluma görevlendirmişler.. Bundaki mantık nedir çözebilen var mı?
Şaştım kaldım hocam ne yapıcaz bakalımgrandmasterb' Alıntı:klebsiella' Alıntı:Görevlendirme günlerim Salı- Çarşamba Perşembe ve Cuma ama neden 4 gün,
yukarıda ben de yazdım aynı durumdayım hocam![]()
bluesman55' Alıntı:oziie' Alıntı:Beni başka okula - başkasını da benim okuluma görevlendirmişler.. Bundaki mantık nedir çözebilen var mı?
il formatörleri sınıf öğretmeni olabilirler.
cagdaskasif' Alıntı:elim kırılaydı da yazmayaydım böteyi.
hatshepsutpoca' Alıntı:bluesman55' Alıntı:oziie' Alıntı:Beni başka okula - başkasını da benim okuluma görevlendirmişler.. Bundaki mantık nedir çözebilen var mı?
il formatörleri sınıf öğretmeni olabilirler.
yok hocam bence teknoloji tasarım![]()
gzegen' Alıntı:bizleri ortada birakarak sikintiya sokanlar kusura bakmasin ama cok ayip ettiler madem bos okullar vardi neticelendirmeden yazaydilar taslak basvuru listelerine su okullar bos kaldi bas vurun diye kafalarina gore bir cok arkadasi magdur ettiler yeni dilekce alip gorevlendirmeleri 1 ayi gecer bu hizli calisma metotlariyla. bu muydu bt ogretmenlerini rahatlatan btr calismasi ne kadar basarili oldular bilemezler
o kadar saat ders tek güne sığdırılmaz herhalde "ikili eğitimse görevlendirildiğiniz okulun müdürü sabahçı ya da öğlenci olmasına karar verir" diyor yazıda. benim gideceğim okulda tekli eğitim ama salı-çarş-perş-cuma öğleden sonra derslerim var sabahtan gitmem gerekir liseye gerçi müdürle konuşunca ne diyecek bilemiyorum...klebsiella' Alıntı:Şaştım kaldım hocam ne yapıcaz bakalımgrandmasterb' Alıntı:klebsiella' Alıntı:Görevlendirme günlerim Salı- Çarşamba Perşembe ve Cuma ama neden 4 gün,
yukarıda ben de yazdım aynı durumdayım hocam![]()
Ders programı silbaştan
antiformator' Alıntı:Gidip bana en uzak ve tercih edeni çok olan okulu yazacağım, tabii ki beni değil daha yakın olan öğretmeni görevlendirecekler sonra da seve seve beni okuluma BTR yapacaklar. Ya da tercihlerin içine kendi okulumu mu yazsam, mecburmuşuz ya yazmaya. El mi yaman bey mi yaman![]()
bilemiyorum ama umarım değildir.klebsiella' Alıntı: