İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

28'inden beri full time çalışıyoruz inşallah ek ders mağduru olmayız..iyi çalışmalar

rodya' Alıntı:
arkadaşlar 16 saat BTY 2 saat seçmeli okuma becerileri birde sınıfım var
BTR çıkarsa sınıfım elimden alınacak mı?
nöbet görevi verilecek mi geçen seneden tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben kendi okulumda 8 saat derse giriyorum ve sanırım başka okula da formatör olarak gidicem.Müdür Kendi okulumda yine nöbet tutacağımı ,gideceğim okula formatör olarak görevlendirileceğim için orada başka görevim olmayacağını söyledi. Yine nöbet tutacakmıyız kendi okulumuzda

Re: Ynt: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

nazzan' Alıntı:
Ben kendi okulumda 8 saat derse giriyorum ve sanırım başka okula da formatör olarak gidicem.Müdür Kendi okulumda yine nöbet tutacağımı ,gideceğim okula formatör olarak görevlendirileceğim için orada başka görevim olmayacağını söyledi. Yine nöbet tutacakmıyız kendi okulumuzda
bu nasıl is. boyle mi oluyor gercekten?

Ayhan hocam ilk defa iki okula birden gideceğim için ben de şaşırdım.müdür okulda bir iş yaptırmak isterse ben okulun formatör öğretmeni değilim yapmam demeyi düşünüyorum. Aynı durumda olan var mı?

geçen sene bana yaptılar aynısını ben nöbet tuttum hocam inan daha rahat edersin. her gelene ben formatör değilim başının çaresine bak diyebilmek mükemmel bi duygu :) ama bu sene yazmadılar nöbet napıcaklar bende merakla bekliyorum

Hocam yazı valilikten çıktı mı :(

basın' Alıntı:
nazzan' Alıntı:

kendi okulunuzda da nöbet yok sayın hocam

@nazzan
Yönetmelikte bu kısımda acik var maalesef o sebeple herkes kafasına göre yorumluyor.
Bu da benim yorumum:
BT rehber öğretmeni diğer öğretmenlere derslerinde teknoloji kullanımıyla ilgili rehberlik yapar, ayrıca öğrenciler bt laboratuarında araştırma yapmak isterse diye lab'ı açık tutar. Bu görevlerini aktif ders anları dışında yapar yani dersi olmadığı zamanlarda ve teneffüslerde. Bu sebeple BT rehberi de insan olduğu ve aynı anda iki işi birden yapamayacağı için yönetmelikle BT Rehber Öğretmenine nöbet görevi verilmeyeceği belirtilmiştir.
Kadronuzun bulunduğu okulda teneffüslerde öğrenciler araştırma yapsın diye BT sınıfını açık tutma durumunuz varsa yada teneffüslerde diğer öğretmenlere derslerinde teknoloji kullanımıyla ilgili rehberlik yapma durumunuz varsa çalın müdürün kapısını insaf teneffüste hem onu hem bunu nasıl yapayım bende insanım deyin. Öyle birşey yapmıyorum diyorsanız Şşs sessiz olun unutur nasıl olsa.

Arkadaşlar valilik onayı çıktı ve bugün ilçelere resmi yazı ile gönderildi, ayrıca reddilenler de liste halinde ilçelere gönderildi.
Lütfen yarın ilçerlerinizi ve okul idarelerinizden sorunuz.

Listeyi paylaşmamı isteyen arkadaşlarım,
maalesef ben resmi yazıların ve listelerin böyle dertleşme amaçlı forum vb. alanlarda paylaşılmasını doğru bulmuyorum,
bu prensibimi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

ist_koord' Alıntı:
Arkadaşlar valilik onayı çıktı ve bugün ilçelere resmi yazı ile gönderildi, ayrıca reddilenler de liste halinde ilçelere gönderildi.
Lütfen yarın ilçerlerinizi ve okul idarelerinizden sorunuz.

Listeyi paylaşmamı isteyen arkadaşlarım,
maalesef ben resmi yazıların ve listelerin böyle dertleşme amaçlı forum vb. alanlarda paylaşılmasını doğru bulmuyorum,
bu prensibimi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Teşekkürler hocam o zaman çalışmalar başlıyoruz.

Bir de bu faz 2 ortaokullara kurulan tahtalar henüz teslim alınmadı galiba. ben bunlara eba.gov.tr deki image i yükleyim kullanıma açsam sorun olur mu? Nasıl bir yol izlememiz lazım?

listeler okuluna ulaş arkadaşlardan biri buradan listeyi yayınlayabilirlerse çok sevaba girer, teşekkürler

karadunyam' Alıntı:
okula gelen giden bir liste yok kurumnet te

ilçelere gönderilmiş, ilçelerdeki bu işle ilgilenen kişilerin bu yazıyı bulup okullara göndermesi gerekiyor herhalde :(

klebsiella' Alıntı:
Büyükçekmece-gelen yazı yok

bilgi verdiğiniz için teşekkürler hocam, bakalım hangi ilçe en hızlı çalışıyor:)

Silivri liste varsa paylaşabilir misiniz

Yazı gelen arkadaşlar paylaşırlarsa bizde durumu öğrenmiş oluruz.

silivri en hızlı çalışan ilçe milli eğitim demek ki bu ortaya çıktı :) hocam listeyi yayınlarsanız çok dua alırsınız teşekkürler :)

yazı geldi diyor bazı arkadaşlar;memurdan bilgisayarını 5 dakka izin alıp paylaşabilir mi?merak içindeyiz.

cahraz' Alıntı:
yazı geldi diyor bazı arkadaşlar;memurdan bilgisayarını 5 dakka izin alıp paylaşabilir mi?merak içindeyiz.
:+1:

BBNET
Geri