rodya' Alıntı:arkadaşlar 16 saat BTY 2 saat seçmeli okuma becerileri birde sınıfım var
BTR çıkarsa sınıfım elimden alınacak mı?
nöbet görevi verilecek mi geçen seneden tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
bu nasıl is. boyle mi oluyor gercekten?nazzan' Alıntı:Ben kendi okulumda 8 saat derse giriyorum ve sanırım başka okula da formatör olarak gidicem.Müdür Kendi okulumda yine nöbet tutacağımı ,gideceğim okula formatör olarak görevlendirileceğim için orada başka görevim olmayacağını söyledi. Yine nöbet tutacakmıyız kendi okulumuzda
basın' Alıntı:nazzan' Alıntı:Ben kendi okulumda 8 saat derse giriyorum ve sanırım başka okula da formatör olarak gidicem.Müdür Kendi okulumda yine nöbet tutacağımı ,gideceğim okula formatör olarak görevlendirileceğim için orada başka görevim olmayacağını söyledi. Yine nöbet tutacakmıyız kendi okulumuzda
kendi okulunuzda da nöbet yok sayın hocam
ist_koord' Alıntı:Arkadaşlar valilik onayı çıktı ve bugün ilçelere resmi yazı ile gönderildi, ayrıca reddilenler de liste halinde ilçelere gönderildi.
Lütfen yarın ilçerlerinizi ve okul idarelerinizden sorunuz.
Listeyi paylaşmamı isteyen arkadaşlarım,
maalesef ben resmi yazıların ve listelerin böyle dertleşme amaçlı forum vb. alanlarda paylaşılmasını doğru bulmuyorum,
bu prensibimi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
karadunyam' Alıntı:okula gelen giden bir liste yok kurumnet te
klebsiella' Alıntı:Büyükçekmece-gelen yazı yok
elleck' Alıntı:Silivri şimdi geldi
elleck' Alıntı:Silivri şimdi geldi
:+1:cahraz' Alıntı:yazı geldi diyor bazı arkadaşlar;memurdan bilgisayarını 5 dakka izin alıp paylaşabilir mi?merak içindeyiz.