İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Arkadaşlar yazı bugun öğleden sonra gelmiş. Okul listes ne bakamadım. Artık yarış kaldı.

arkadaşlar udf uzantılı belgeyi açamadım. uyap ı indirip yükledim blgisayarıma ama olmadı. açıp pdf olarak paylaşan olabilir mi?

denizci' Alıntı:
arkadaşlar udf uzantılı belgeyi açamadım. uyap ı indirip yükledim blgisayarıma ama olmadı. açıp pdf olarak paylaşan olabilir mi?
hocam ben açtım fakat pdf olara kaydederken uyarı veriyor hata uyarısı bende anlamadım. ama resim olarak sizinle paylaşabilirim.
okanformula arkadaşımıza çok teşekkürler.
Anlamadığım bir nokta var istfor.org çalışmıyor ama yine o siteyi vermişler nasıl takip edeceğiz.

Ekli dosyalar

• r.png
    r.png
    79.5 KB · Görüntüleme: 631

klebsiella' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
Bugün il koordinatörü ile görüştüğümde yazının ilçelere gönderildiğini yarın yazıya ulaşabileceğimizi söyledi. Koşullarda da hiçbir değişiklik olmadığını belirtti.
teşekkürler hocam :)

Rica ederim hocam :)

arkadaşlar 2 sorum olacak.görevlendirmeler 28 eylülden itibaren başlamıyor.doğrumu anlıyorum.ve benim ilçede kendi okulum dahil bütün okullar gözukuyor.bizim okulda mesela altyapı çalışması daha yok sadece akıllı tahtalar takıldı.benim okulum gibi okulları tercih edebiliyormuyum.

hocam tarihle ilgili net bşy yok. 1. dönemde başlayıp diyor. hocam tercih edersin ama kendi okulunu tercih et rahat et

cahraz' Alıntı:
arkadaşlar 2 sorum olacak.görevlendirmeler 28 eylülden itibaren başlamıyor.doğrumu anlıyorum.ve benim ilçede kendi okulum dahil bütün okullar gözukuyor.bizim okulda mesela altyapı çalışması daha yok sadece akıllı tahtalar takıldı.benim okulum gibi okulları tercih edebiliyormuyum.
aynı durum benim içinde geçerli.. Altyapısı kurulmamış bile olsa listedeki tüm okullara görevlendirme yapılacağı ilgili yazıda d bendinde belirtilmiş..

Kod:
d) İlgi yazıdaki esasların 1. maddesine göre, görevlendirmeler öncelikle Ek-4 listedeki Fatih Projesi kapsamındaki okullara yapılacaktır. İlçe bazlı olarak proje kapsamındaki okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.

denizci' Alıntı:
hocam tarihle ilgili net bşy yok. 1. dönemde başlayıp diyor. hocam tercih edersin ama kendi okulunu tercih et rahat et
benim okulu gormen lazim hocam.mudur yard ve ogrt arasindaki kavgada
tutanakla ifade vereecktik bugun.heyecan diz boyu hergun.

bu nöbet işi ne olacak. görev verilmez diyor. istersek alabilir miyiz?

denizci' Alıntı:
bu nöbet işi ne olacak. görev verilmez diyor. istersek alabilir miyiz?
haftada 20 tl için o çile çekilir mi? bence çekilmez.. Sorumluluğu da cabası...

Yalnız 15 saat ders yoksa var olan derse girer gibi bir ifade yok bu sefer. Bu durumda sorun çıkaran idareciler olacaktır. Benim şu an 10 bilişim, 4 zeka oyunları, 1 resim dersim var. O dersleri benden geri almak istemeyeceklerdir

Bir de benim okulda BT sınıfı var. Akıllı tahtalar yok. Listede doğal olarak okul yok. Kendi okulum için sadece başvurmak için 1 2 ve 3. tercihler boş mu bırakılacak

ebolukcu' Alıntı:
Bir de benim okulda BT sınıfı var. Akıllı tahtalar yok. Listede doğal olarak okul yok. Kendi okulum için sadece başvurmak için 1 2 ve 3. tercihler boş mu bırakılacak

Boş bırakın 3 tercihide ancak listedeki okullardan ilçenizdekiler dolmadan okulunuza görevlendirme yapılmaz..

ebolukcu' Alıntı:
listedeki okullar dolana kadar sana sıra gelir merak etme.bu sene sanırım tek değişiklik göreevlendirme tarihi 1. dönem yazıyor.başka bişey bulamadım.

ebolukcu' Alıntı:
hocam boş bırakırsanız ve diğer fatih projesi olan okullarada bt rehber öğretmeni çıkmazsa yani o okullar boş kalırsa size görevlendirme vermezler haberiniz olsun. Daha sonra ek görevlendirme vs. çıkıyor ama o da ekimin sonunu bulur benden söylemesi.

Bizim okul hem ortaokul hem ilkokul ama listede sadece ilkokul yazıyor?? Niye böyle yapmışlar bir çok okul böyle :?

ist _koord hocam;
istanbul bahçelievler org. eşref bitlis ortaokulunda çalışmaktayım, ilçemizde ortaokullarda faz 2 tahtalar takıldı, listede okulumuzun ismi de var.
ancak siz geçen seneki listeye göre görevlendiririz demişsiniz. kendi okulumuzu yazdığımız takdirde görevlendirme olmayacak mı? sadece liselerde mi görevlendirme mi yapılacak?

namra' Alıntı:
ist _koord hocam;
istanbul bahçelievler org. eşref bitlis ortaokulunda çalışmaktayım, ilçemizde ortaokullarda faz 2 tahtalar takıldı, listede okulumuzun ismi de var.
ancak siz geçen seneki listeye göre görevlendiririz demişsiniz. kendi okulumuzu yazdığımız takdirde görevlendirme olmayacak mı? sadece liselerde mi görevlendirme mi yapılacak?
Merhaba Hocam;
Bu site motivasyonumuzu olumsuz etkilediği için bende ekibimde genel olarak buraya girmemeyi tercih ediyoruz. Ancak sizin sorunuzla ilgili iki arkadaşım beni aradı sana soru var diye :)
Kime geçen seneki listeye göre demişim onu bana özelden yazarsanız sevinirim.
Yazı gayet açık aslında ama netleştirelim ek-4 listede ismi bulunan okulları Fatih okulları olarak kabul ediyoruz (Lise,ortaokul,ilkokul vb. farketmeksizin). Okulunuzun adı bu listede varsa ve yazarsanız görevlendirilirsiniz.

Kolay Gelsin.

Not: Bir sorunuz olursa cevabı buradan aramayın ilçe koordinatörünüze sorun olmadı benim telefonumu isteyin görüşelim. Şimdi bile girdim yazanlara baktım garip garip şeyler yazılmış, çok girmek istemiyorum hocam.

e-konferans' Alıntı:
5'leri proje sınıfına dönüştürüp beni norm fazlası haline getirecekler. Seçmeli ders çok ama norma etkisi yok. Sonrasında öğretmenler norm fazlası yapılıp eritilerek tam güne geçiş amaçlanacak görünüyor. Zaten bu planlanarak rotasyon iptal edilmiş olmalı. Yani rotasyona gerek olmadan da bu şekilde bir nevi tekrar zorunlu norm dışı bırakarak rotasyon yapılacak. Bu yüzden önce norm fazlası olsun sonra görevlendirelim deyip 28 eylülden sonraya iş bırakılmış olabilir.
Hocam;
Bu yazınızı okudum ama tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
Fatih Projesi yoğunluğu(altyapı, fiber,tablet,ET) fazla olduğu için kaçıncı sınıflar ne projesi bu konuyu dahi bilmiyorum bu sebeple dediğiniz norm olayı ile bizim görevlendirmenin herhangi bir bağlantısı yok.
Öğretmenlerin noktaları birleştirme yeteneği, hayal gücüne her zaman saygı duymuşumdur ama norm ile ilgili söylediğinizin gerçek olduğunu sanmıyorum kaldı ki bizler sizi 5 eylül'de görevlendirsek dahi GÖREVLENDİRME SİZE NORM SAĞLAMAZ(bunu sizin için değil tüm forumseverler için büyük yazdım lütfen yanlış anlamayın) kadronuz başka okula giderse görevlendirmeniz iptal olur.

Bunu dersimiz 1 saatken yaşadık; arkadaşlarımız Formatör Öğretmenken(o zaman adı böyleydi) norm fazlası oldu, ne olacak dediğimizde altı üstü görevlendirme iptal edersiniz yeni okullarında başlarlar gittikleri yerde Vali izin verirse yeniden görevlendirme yaparsınız denmişti(bu süreci yaşayan pekçok arkadaşımız var).

Velhasıl yukarıda yazdığınız şeyin ne olduğunu anlamadım ve görevlendirmelerin 28'inde yapılmasının bu söylediğiniz şeyle herhangi bir bağı yok.

ist_koord' Alıntı:
namra' Alıntı:
ist _koord hocam;
Merhaba Hocam;
Bu site motivasyonumuzu olumsuz etkilediği için bende ekibimde genel olarak buraya girmemeyi tercih ediyoruz. Ancak sizin sorunuzla ilgili iki arkadaşım beni aradı sana soru var diye :)
Yazı gayet açık aslında ama netleştirelim ek-4 listede ismi bulunan okulları Fatih okulları olarak kabul ediyoruz (Lise,ortaokul,ilkokul vb. farketmeksizin). Okulunuzun adı bu listede varsa ve yazarsanız görevlendirilirsiniz.

Kolay Gelsin.

Not: Bir sorunuz olursa cevabı buradan aramayın ilçe koordinatörünüze sorun olmadı benim telefonumu isteyin görüşelim. Şimdi bile girdim yazanlara baktım garip garip şeyler yazılmış, çok girmek istemiyorum hocam.
ii akşamlar hocam :)sizi bulmuşken önceki sayfada sorduğum soruyu tekrarlayım yarın idareyle ne olacak tartışmasına girmemek için görevlendirmeler ayın 28 inden mi başlayacak yoksa onay tarihimi;hiç dersimiz yokkken 2 bilişim öğretmeni olduğumuzdan;yine görevlendirmede sorun olmaz deilmi?bide görevlendirmeler ne zaman olur gibi?cevaplayabildiğinizi cevaplarsanız sevinirim.

ist_koord' Alıntı:
e-konferans' Alıntı:
5'leri proje sınıfına dönüştürüp beni norm fazlası haline getirecekler. Seçmeli ders çok ama norma etkisi yok. Sonrasında öğretmenler norm fazlası yapılıp eritilerek tam güne geçiş amaçlanacak görünüyor. Zaten bu planlanarak rotasyon iptal edilmiş olmalı. Yani rotasyona gerek olmadan da bu şekilde bir nevi tekrar zorunlu norm dışı bırakarak rotasyon yapılacak. Bu yüzden önce norm fazlası olsun sonra görevlendirelim deyip 28 eylülden sonraya iş bırakılmış olabilir.
Hocam;
Bu yazınızı okudum ama tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
Fatih Projesi yoğunluğu(altyapı, fiber,tablet,ET) fazla olduğu için kaçıncı sınıflar ne projesi bu konuyu dahi bilmiyorum bu sebeple dediğiniz norm olayı ile bizim görevlendirmenin herhangi bir bağlantısı yok.
Öğretmenlerin noktaları birleştirme yeteneği, hayal gücüne her zaman saygı duymuşumdur ama norm ile ilgili söylediğinizin gerçek olduğunu sanmıyorum kaldı ki bizler sizi 5 eylül'de görevlendirsek dahi GÖREVLENDİRME SİZE NORM SAĞLAMAZ(bunu sizin için değil tüm forumseverler için büyük yazdım lütfen yanlış anlamayın) kadronuz başka okula giderse görevlendirmeniz iptal olur.

Bunu dersimiz 1 saatken yaşadık; arkadaşlarımız Formatör Öğretmenken(o zaman adı böyleydi) norm fazlası oldu, ne olacak dediğimizde altı üstü görevlendirme iptal edersiniz yeni okullarında başlarlar gittikleri yerde Vali izin verirse yeniden görevlendirme yaparsınız denmişti(bu süreci yaşayan pekçok arkadaşımız var).

Velhasıl yukarıda yazdığınız şeyin ne olduğunu anlamadım ve görevlendirmelerin 28'inde yapılmasının bu söylediğiniz şeyle herhangi bir bağı yok.

Cevap için teşekkür ederim hocam, Serzenişlerimiz size yada çalışma arkadaşlarınıza değil. Her sabah farklı bir şokla uyanıyoruz. Ne güzel dersimiz var derken bir sabah oluyor yok olmuş. Yeterli sayıyı tutturduk derken, bir bakıyoruz sınıflar birleştirilmiş tekli öğretime geçilmiş norm fazlası olmuşuz. Dönüşümdü vs gibi streslerde yaşadık. En öncesinde zaten bir zamanlar dersler hepten gitmişti. Yıllarca norm fazlası endişesiyle yaşamanın yanında uzun yıllar ek ders almadığımız oldu. Şu an BTR en azından ek ders sorununu çözüyor. Yeni öğrendiğim şekilde norma etkisi olmasa bile eve yakın okulda görev alma avantajı sağlıyor. Bu yüzdende can simidi gibi olduğu için her yıl başında psikolojisi bozuk meslektaşlarımıza katlanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Bu serzenişlerden alınmamanızı ve bizi de maruz görmenizi canı gönülden temenni ederek çalışmalarınızın mükafatının da Cenabı Allahtan geleceğine inanıyorum.

ist_koord' Alıntı:
namra' Alıntı:
ist _koord hocam;
Merhaba Hocam;

Kolay Gelsin.

anlaşılmıştır hocam,ilginiz için teşekkür ederim...

ist _koord hocam;

benim okuluma akıllı tahtalar kuruldu bt labım da var ve 30 saat dersim var btr olmak istemiyorum ama bizim okula btr normu verilmiş
sorum şu ben btr başvurusu yapmadığım halde btr mi olacağım yoksa başka okuldan görevlendirme mi gelecek

hll_bilisim' Alıntı:
ist _koord hocam;

benim okuluma akıllı tahtalar kuruldu bt labım da var ve 30 saat dersim var btr olmak istemiyorum ama bizim okula btr normu verilmiş
sorum şu ben btr başvurusu yapmadığım halde btr mi olacağım yoksa başka okuldan görevlendirme mi gelecek

başvuru olmadığı zaman btr olunmaz hocam mutlaka başvuru yapılması lazım, isteyen biri varsa sizin okula btr olarak gelir.

02.10.2015 saat 10 da uskudar ilcesi icin toplantı var ilce mem de. uskudarda olanlara duyurulur. btr gorevlendirmesi icin ek2 ve ek3 onayları elden alınacakmıs

cahraz' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
namra' Alıntı:
ist _koord hocam;
Merhaba Hocam;

Kolay Gelsin.

ii akşamlar hocam :)sizi bulmuşken önceki sayfada sorduğum soruyu tekrarlayım yarın idareyle ne olacak tartışmasına girmemek için görevlendirmeler ayın 28 inden mi başlayacak yoksa onay tarihimi;hiç dersimiz yokkken 2 bilişim öğretmeni olduğumuzdan;yine görevlendirmede sorun olmaz deilmi?bide görevlendirmeler ne zaman olur gibi?cevaplayabildiğinizi cevaplarsanız sevinirim.
Hocam biz görevlendirmeyi 28'i itibari ile yazmayı planlıyoruz ama bu noktadan sonra
il milli eğitim müdürümüz(sağolsun kendisi anlattığımızda yapın diyor),
eğitimden sorumlu vali yardımcımız,
ve vali bey yazıya bakacak herhangi birisi neden 28'i derse genelde diyorlar ve bizde makamda anlatıyoruz ve ikna olmazlarsa tarih değişebilir. (Bu yeni birşey değil her dönem yaşıyoruz ama genelde ikna edebiliyoruz-maalesef son iki sene de 4. vali yardımcımız, birisi vali oldu, diğeri küçükçekmeceye kaymakam oldu, diğerinin baktığı bölüm değişti her sene aynı heyecan)

Hiç dersiniz yokken okulda 2 bilişim öğretmeni ne yapıyorsunuz onu anlamadım ama umarım görevlendirme sorunu yaşamazsınız.

BBNET
Geri