hocam ben açtım fakat pdf olara kaydederken uyarı veriyor hata uyarısı bende anlamadım. ama resim olarak sizinle paylaşabilirim.denizci' Alıntı:arkadaşlar udf uzantılı belgeyi açamadım. uyap ı indirip yükledim blgisayarıma ama olmadı. açıp pdf olarak paylaşan olabilir mi?
klebsiella' Alıntı:teşekkürler hocamzodiac' Alıntı:Bugün il koordinatörü ile görüştüğümde yazının ilçelere gönderildiğini yarın yazıya ulaşabileceğimizi söyledi. Koşullarda da hiçbir değişiklik olmadığını belirtti.![]()
klebsiella' Alıntı:denizci' Alıntı:arkadaşlar udf uzantılı belgeyi açamadım. uyap ı indirip yükledim blgisayarıma ama olmadı. açıp pdf olarak paylaşan olabilir mi?
aynı durum benim içinde geçerli.. Altyapısı kurulmamış bile olsa listedeki tüm okullara görevlendirme yapılacağı ilgili yazıda d bendinde belirtilmiş..cahraz' Alıntı:arkadaşlar 2 sorum olacak.görevlendirmeler 28 eylülden itibaren başlamıyor.doğrumu anlıyorum.ve benim ilçede kendi okulum dahil bütün okullar gözukuyor.bizim okulda mesela altyapı çalışması daha yok sadece akıllı tahtalar takıldı.benim okulum gibi okulları tercih edebiliyormuyum.
d) İlgi yazıdaki esasların 1. maddesine göre, görevlendirmeler öncelikle Ek-4 listedeki Fatih Projesi kapsamındaki okullara yapılacaktır. İlçe bazlı olarak proje kapsamındaki okullarda ihtiyaç varken diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır.
benim okulu gormen lazim hocam.mudur yard ve ogrt arasindaki kavgadadenizci' Alıntı:hocam tarihle ilgili net bşy yok. 1. dönemde başlayıp diyor. hocam tercih edersin ama kendi okulunu tercih et rahat et
haftada 20 tl için o çile çekilir mi? bence çekilmez.. Sorumluluğu da cabası...denizci' Alıntı:bu nöbet işi ne olacak. görev verilmez diyor. istersek alabilir miyiz?
ebolukcu' Alıntı:Bir de benim okulda BT sınıfı var. Akıllı tahtalar yok. Listede doğal olarak okul yok. Kendi okulum için sadece başvurmak için 1 2 ve 3. tercihler boş mu bırakılacak
listedeki okullar dolana kadar sana sıra gelir merak etme.bu sene sanırım tek değişiklik göreevlendirme tarihi 1. dönem yazıyor.başka bişey bulamadım.ebolukcu' Alıntı:Bir de benim okulda BT sınıfı var. Akıllı tahtalar yok. Listede doğal olarak okul yok. Kendi okulum için sadece başvurmak için 1 2 ve 3. tercihler boş mu bırakılacak
hocam boş bırakırsanız ve diğer fatih projesi olan okullarada bt rehber öğretmeni çıkmazsa yani o okullar boş kalırsa size görevlendirme vermezler haberiniz olsun. Daha sonra ek görevlendirme vs. çıkıyor ama o da ekimin sonunu bulur benden söylemesi.ebolukcu' Alıntı:Bir de benim okulda BT sınıfı var. Akıllı tahtalar yok. Listede doğal olarak okul yok. Kendi okulum için sadece başvurmak için 1 2 ve 3. tercihler boş mu bırakılacak
okanformula' Alıntı:Arkadaş yazıyı ekte paylaşıyorum. Okulunuza gelmeme ihtimaline karşı burdan alarak başvurabilirsiniz.
Merhaba Hocam;namra' Alıntı:ist _koord hocam;
istanbul bahçelievler org. eşref bitlis ortaokulunda çalışmaktayım, ilçemizde ortaokullarda faz 2 tahtalar takıldı, listede okulumuzun ismi de var.
ancak siz geçen seneki listeye göre görevlendiririz demişsiniz. kendi okulumuzu yazdığımız takdirde görevlendirme olmayacak mı? sadece liselerde mi görevlendirme mi yapılacak?
Hocam;e-konferans' Alıntı:5'leri proje sınıfına dönüştürüp beni norm fazlası haline getirecekler. Seçmeli ders çok ama norma etkisi yok. Sonrasında öğretmenler norm fazlası yapılıp eritilerek tam güne geçiş amaçlanacak görünüyor. Zaten bu planlanarak rotasyon iptal edilmiş olmalı. Yani rotasyona gerek olmadan da bu şekilde bir nevi tekrar zorunlu norm dışı bırakarak rotasyon yapılacak. Bu yüzden önce norm fazlası olsun sonra görevlendirelim deyip 28 eylülden sonraya iş bırakılmış olabilir.
ii akşamlar hocamist_koord' Alıntı:Merhaba Hocam;namra' Alıntı:ist _koord hocam;
istanbul bahçelievler org. eşref bitlis ortaokulunda çalışmaktayım, ilçemizde ortaokullarda faz 2 tahtalar takıldı, listede okulumuzun ismi de var.
ancak siz geçen seneki listeye göre görevlendiririz demişsiniz. kendi okulumuzu yazdığımız takdirde görevlendirme olmayacak mı? sadece liselerde mi görevlendirme mi yapılacak?
Bu site motivasyonumuzu olumsuz etkilediği için bende ekibimde genel olarak buraya girmemeyi tercih ediyoruz. Ancak sizin sorunuzla ilgili iki arkadaşım beni aradı sana soru var diye
Kime geçen seneki listeye göre demişim onu bana özelden yazarsanız sevinirim.
Yazı gayet açık aslında ama netleştirelim ek-4 listede ismi bulunan okulları Fatih okulları olarak kabul ediyoruz (Lise,ortaokul,ilkokul vb. farketmeksizin). Okulunuzun adı bu listede varsa ve yazarsanız görevlendirilirsiniz.
Kolay Gelsin.
Not: Bir sorunuz olursa cevabı buradan aramayın ilçe koordinatörünüze sorun olmadı benim telefonumu isteyin görüşelim. Şimdi bile girdim yazanlara baktım garip garip şeyler yazılmış, çok girmek istemiyorum hocam.
ist_koord' Alıntı:Hocam;e-konferans' Alıntı:5'leri proje sınıfına dönüştürüp beni norm fazlası haline getirecekler. Seçmeli ders çok ama norma etkisi yok. Sonrasında öğretmenler norm fazlası yapılıp eritilerek tam güne geçiş amaçlanacak görünüyor. Zaten bu planlanarak rotasyon iptal edilmiş olmalı. Yani rotasyona gerek olmadan da bu şekilde bir nevi tekrar zorunlu norm dışı bırakarak rotasyon yapılacak. Bu yüzden önce norm fazlası olsun sonra görevlendirelim deyip 28 eylülden sonraya iş bırakılmış olabilir.
Bu yazınızı okudum ama tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
Fatih Projesi yoğunluğu(altyapı, fiber,tablet,ET) fazla olduğu için kaçıncı sınıflar ne projesi bu konuyu dahi bilmiyorum bu sebeple dediğiniz norm olayı ile bizim görevlendirmenin herhangi bir bağlantısı yok.
Öğretmenlerin noktaları birleştirme yeteneği, hayal gücüne her zaman saygı duymuşumdur ama norm ile ilgili söylediğinizin gerçek olduğunu sanmıyorum kaldı ki bizler sizi 5 eylül'de görevlendirsek dahi GÖREVLENDİRME SİZE NORM SAĞLAMAZ(bunu sizin için değil tüm forumseverler için büyük yazdım lütfen yanlış anlamayın) kadronuz başka okula giderse görevlendirmeniz iptal olur.
Bunu dersimiz 1 saatken yaşadık; arkadaşlarımız Formatör Öğretmenken(o zaman adı böyleydi) norm fazlası oldu, ne olacak dediğimizde altı üstü görevlendirme iptal edersiniz yeni okullarında başlarlar gittikleri yerde Vali izin verirse yeniden görevlendirme yaparsınız denmişti(bu süreci yaşayan pekçok arkadaşımız var).
Velhasıl yukarıda yazdığınız şeyin ne olduğunu anlamadım ve görevlendirmelerin 28'inde yapılmasının bu söylediğiniz şeyle herhangi bir bağı yok.
ist_koord' Alıntı:Merhaba Hocam;namra' Alıntı:ist _koord hocam;
Bu site motivasyonumuzu olumsuz etkilediği için bende ekibimde genel olarak buraya girmemeyi tercih ediyoruz. Ancak sizin sorunuzla ilgili iki arkadaşım beni aradı sana soru var diye
Yazı gayet açık aslında ama netleştirelim ek-4 listede ismi bulunan okulları Fatih okulları olarak kabul ediyoruz (Lise,ortaokul,ilkokul vb. farketmeksizin). Okulunuzun adı bu listede varsa ve yazarsanız görevlendirilirsiniz.
Kolay Gelsin.
Not: Bir sorunuz olursa cevabı buradan aramayın ilçe koordinatörünüze sorun olmadı benim telefonumu isteyin görüşelim. Şimdi bile girdim yazanlara baktım garip garip şeyler yazılmış, çok girmek istemiyorum hocam.
hll_bilisim' Alıntı:ist _koord hocam;
benim okuluma akıllı tahtalar kuruldu bt labım da var ve 30 saat dersim var btr olmak istemiyorum ama bizim okula btr normu verilmiş
sorum şu ben btr başvurusu yapmadığım halde btr mi olacağım yoksa başka okuldan görevlendirme mi gelecek
Hocam biz görevlendirmeyi 28'i itibari ile yazmayı planlıyoruz ama bu noktadan sonracahraz' Alıntı:ii akşamlar hocamist_koord' Alıntı:Merhaba Hocam;namra' Alıntı:ist _koord hocam;
Kolay Gelsin.
Not: Bir sorunuz olursa cevabı buradan aramayın ilçe koordinatörünüze sorun olmadı benim telefonumu isteyin görüşelim. Şimdi bile girdim yazanlara baktım garip garip şeyler yazılmış, çok girmek istemiyorum hocam.sizi bulmuşken önceki sayfada sorduğum soruyu tekrarlayım yarın idareyle ne olacak tartışmasına girmemek için görevlendirmeler ayın 28 inden mi başlayacak yoksa onay tarihimi;hiç dersimiz yokkken 2 bilişim öğretmeni olduğumuzdan;yine görevlendirmede sorun olmaz deilmi?bide görevlendirmeler ne zaman olur gibi?cevaplayabildiğinizi cevaplarsanız sevinirim.