kkslyyldz' Alıntı:okulda 22 saat dersim varken başka bir ortaokula haftada 5 gün görevlendirilmişim. görevlendirildiğim okul tercihlerim arasında yoktu(sadece kendi okulumu yazmıştım). okulların ismi benziyor acaba yanlışlıkla mı başka okula görevlendirildim. Düzeltilmesi için nereye başvurmam gerekir?
kkslyyldz' Alıntı:ilçeye mi başvurmak gerekir hocam yokda il btrsini mi bilgilendirmeli görev yapmakta olduğum okulu yanlış yazmışlar görevlendirme de yine yanlış yazılan okula olmuş
whitetiger0006' Alıntı:klebsiella Hocam,
Başvuruları ortaokulları da kapsayacak şekilde aldılar ama çoğu ilçede ortaokullara görevlendirme verilmemiş. Tekrar başvuru alınacak mı acaba?
whitetiger0006' Alıntı:klebsiella Hocam,
Başvuruları ortaokulları da kapsayacak şekilde aldılar ama çoğu ilçede ortaokullara görevlendirme verilmemiş. Tekrar başvuru alınacak mı acaba?
e-konferans' Alıntı:Valilik görevlendirmeleri 09.02.2015-30.06.2015 arası yaptı. Böyle olacağını bildiğim için ben 09.02.2015 den itibaren tercihim olan liseye de gidip orada da çalıştım. Şimdi görevlendirmem de yine o liseye çıktı. Fakat resmi yazısı 17.02.2015 tarihinde geldiği için oranın müdürü bana resmi yazı şimdi geldi. Ben onay 09.02.2015 olsa bile resmi yazının bana ulaşmasını baz alırım diyerek başlama yazımı 17.02.2015 den başlattı. Bana birde diyor ki ben nasıl yapayım hocam diyor yazı gelmeden nasıl başlatayım usulsüz olur vs diyor. Yani ne adamlar müdür oluyor. Resmiyeti bilmeyen böyle adamlar aha işte görüldüğü gibi mağdur ediyor. Denecek söz de kalmıyor. Çünkü adama ne söylesen o korkudan insiyatif nedir resmiyet nedir bilmiyor. Azcık düşünse valilik neden geçmişi yazıyor oraya, açıkça bu yetkiyi vermiş ona valilik. Ama bu yetkiyi anlayacak idareci nerede. Ayıp ya. Ben idareci olsam valla millet severek gelir işini yapar. Adamlara usulsüzlükte önermiyoruz. Sadece resmiyeti anlatmaya çalışıyoruz ama onu bile anlayan yok. Yazık artık başka söze gerek yok.
sancaktepe' Alıntı:e-konferans' Alıntı:Valilik görevlendirmeleri 09.02.2015-30.06.2015 arası yaptı. Böyle olacağını bildiğim için ben 09.02.2015 den itibaren tercihim olan liseye de gidip orada da çalıştım. Şimdi görevlendirmem de yine o liseye çıktı. Fakat resmi yazısı 17.02.2015 tarihinde geldiği için oranın müdürü bana resmi yazı şimdi geldi. Ben onay 09.02.2015 olsa bile resmi yazının bana ulaşmasını baz alırım diyerek başlama yazımı 17.02.2015 den başlattı. Bana birde diyor ki ben nasıl yapayım hocam diyor yazı gelmeden nasıl başlatayım usulsüz olur vs diyor. Yani ne adamlar müdür oluyor. Resmiyeti bilmeyen böyle adamlar aha işte görüldüğü gibi mağdur ediyor. Denecek söz de kalmıyor. Çünkü adama ne söylesen o korkudan insiyatif nedir resmiyet nedir bilmiyor. Azcık düşünse valilik neden geçmişi yazıyor oraya, açıkça bu yetkiyi vermiş ona valilik. Ama bu yetkiyi anlayacak idareci nerede. Ayıp ya. Ben idareci olsam valla millet severek gelir işini yapar. Adamlara usulsüzlükte önermiyoruz. Sadece resmiyeti anlatmaya çalışıyoruz ama onu bile anlayan yok. Yazık artık başka söze gerek yok.
hocam senın ek dersını yapacak okul kadronun oldugu okul zaten.. O mudurle ne ılgısı var.. Resmı yazı gelmedı mı kadronun oldugu okula, geldı.. Orda ne yazıyor 9 subattan ıtıbaren.. Gerısı hıkaye..Ayrıca gorevlendırmen gelmeden gıdıp calıstıgın ıcın de senı kınıyorum..
e-konferans' Alıntı:Valilik görevlendirmeleri 09.02.2015-30.06.2015 arası yaptı. Böyle olacağını bildiğim için ben 09.02.2015 den itibaren tercihim olan liseye de gidip orada da çalıştım. Şimdi görevlendirmem de yine o liseye çıktı. Fakat resmi yazısı 17.02.2015 tarihinde geldiği için oranın müdürü bana resmi yazı şimdi geldi. Ben onay 09.02.2015 olsa bile resmi yazının bana ulaşmasını baz alırım diyerek başlama yazımı 17.02.2015 den başlattı. Bana birde diyor ki ben nasıl yapayım hocam diyor yazı gelmeden nasıl başlatayım usulsüz olur vs diyor. Yani ne adamlar müdür oluyor. Resmiyeti bilmeyen böyle adamlar aha işte görüldüğü gibi mağdur ediyor. Denecek söz de kalmıyor. Çünkü adama ne söylesen o korkudan insiyatif nedir resmiyet nedir bilmiyor. Azcık düşünse valilik neden geçmişi yazıyor oraya, açıkça bu yetkiyi vermiş ona valilik. Ama bu yetkiyi anlayacak idareci nerede. Ayıp ya. Ben idareci olsam valla millet severek gelir işini yapar. Adamlara usulsüzlükte önermiyoruz. Sadece resmiyeti anlatmaya çalışıyoruz ama onu bile anlayan yok. Yazık artık başka söze gerek yok.
klebsiella' Alıntı:e-konferans' Alıntı:Valilik görevlendirmeleri 09.02.2015-30.06.2015 arası yaptı. Böyle olacağını bildiğim için ben 09.02.2015 den itibaren tercihim olan liseye de gidip orada da çalıştım. Şimdi görevlendirmem de yine o liseye çıktı. Fakat resmi yazısı 17.02.2015 tarihinde geldiği için oranın müdürü bana resmi yazı şimdi geldi. Ben onay 09.02.2015 olsa bile resmi yazının bana ulaşmasını baz alırım diyerek başlama yazımı 17.02.2015 den başlattı. Bana birde diyor ki ben nasıl yapayım hocam diyor yazı gelmeden nasıl başlatayım usulsüz olur vs diyor. Yani ne adamlar müdür oluyor. Resmiyeti bilmeyen böyle adamlar aha işte görüldüğü gibi mağdur ediyor. Denecek söz de kalmıyor. Çünkü adama ne söylesen o korkudan insiyatif nedir resmiyet nedir bilmiyor. Azcık düşünse valilik neden geçmişi yazıyor oraya, açıkça bu yetkiyi vermiş ona valilik. Ama bu yetkiyi anlayacak idareci nerede. Ayıp ya. Ben idareci olsam valla millet severek gelir işini yapar. Adamlara usulsüzlükte önermiyoruz. Sadece resmiyeti anlatmaya çalışıyoruz ama onu bile anlayan yok. Yazık artık başka söze gerek yok.
Hocam laftan anlamayan sanki ek dersi kendi cebinden gidecek idarecilerimiz var maalesef.
Bu durumun aynısını bana eski idarecim yaptı ben bizzat Milli Eğitim Müdürü ile görüştüm. Daha sonra birbiriyle telefonlaşarak durum halloldu.
İş bilmeyen idarecilerle uğraşmak çok zor.
İsterseniz MEB'dekilerle görüşün hocam.