denizci' Alıntı:istanbulda BTR olan arkadaşlar. sınıf içi gözlem formunu kendi dosyamızda mı tutacağız yoksa bi yerlere mi göndereceğiz. bu konuda var mı net birşey.
denizci' Alıntı:denizci' Alıntı:istanbulda BTR olan arkadaşlar. sınıf içi gözlem formunu kendi dosyamızda mı tutacağız yoksa bi yerlere mi göndereceğiz. bu konuda var mı net birşey.
takip
karekedi' Alıntı:Yani özetle kursunu almamış öğretmenlere sınıf içi gözlem formu dolduruyor muyuz doldurmuyor muyuz?
Eslivya' Alıntı:Btr basvurulari simdiden sonra alinmiyor mu arkadaslar. Es durumu atamasiyla geldim. 9 eylulde baslamami yaptim. Dolayisiyla basvuru tarihini kacirdim. Bi cozumu var midir?
Hocam bu dönem görevlendirmeleri valilikte sanırım 1-2 gün içinde ilçelere gitmiş olur, akabinde bir ek görevlendirme duyurmak istiyoruz yani onay çıkınca bir hafta içinde ek görevlendirme yazısı ilçelerinize gelecektir.Eslivya' Alıntı:Btr basvurulari simdiden sonra alinmiyor mu arkadaslar. Es durumu atamasiyla geldim. 9 eylulde baslamami yaptim. Dolayisiyla basvuru tarihini kacirdim. Bi cozumu var midir?
ist_koord' Alıntı:Hocam bu dönem görevlendirmeleri valilikte sanırım 1-2 gün içinde ilçelere gitmiş olur, akabinde bir ek görevlendirme duyurmak istiyoruz yani onay çıkınca bir hafta içinde ek görevlendirme yazısı ilçelerinize gelecektir.Eslivya' Alıntı:Btr basvurulari simdiden sonra alinmiyor mu arkadaslar. Es durumu atamasiyla geldim. 9 eylulde baslamami yaptim. Dolayisiyla basvuru tarihini kacirdim. Bi cozumu var midir?
ist_koord' Alıntı:Hocam bu dönem görevlendirmeleri valilikte sanırım 1-2 gün içinde ilçelere gitmiş olur, akabinde bir ek görevlendirme duyurmak istiyoruz yani onay çıkınca bir hafta içinde ek görevlendirme yazısı ilçelerinize gelecektir.Eslivya' Alıntı:Btr basvurulari simdiden sonra alinmiyor mu arkadaslar. Es durumu atamasiyla geldim. 9 eylulde baslamami yaptim. Dolayisiyla basvuru tarihini kacirdim. Bi cozumu var midir?
İdarenizden mi istemişler hocam sayıyı? Arayan idare mi il mi direk?kondansatör' Alıntı:Bugun ders saat sayisi icin arandim.Listeler yeni hazirlaniyorsa haftayA bile umudum yok .
eddielee' Alıntı:Güzel şarkı bi de btr açıklansa tadından yenmeyecek :![]()