İmage Üzerinde Değişiklik

Kodla Büyü

mmurat234

Üye
Mesajlar
21
Arkadaşlar elimizdeki tahta imajı üzerinde bilgisayarda değişiklik yaparak tekrardan kullanma durumumuz olabilir mi? yani tahta imajını tahtaya kurmadan bilgisayarda içerisine istediğimiz programları ekle çıkartma yapıp sonra tahtaya yükleyebilir miyiz?
Kesin bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim?
 
Hocam tahtaya elinizdeki imageı kurduktan sonra program ekleme çıkarma yapıp son halinin imageını alabilirsiniz.
 
hocam imaj alinir mi ? evet ama bir suru iş çıkar.driver sorunu falan.en iyisi tahtaya kurarsiniz.Eger guncelleme varsa isletim sisteminde, guncelleme kodu ile bilgisayariniza indirin ve tahtaya yukleyin.eger illaki tahtaya int.baglantisi yapacaksaniz da gincellemeleri kapatip tahtanin aktivasyonunu engelleyin. hepsi bittikten sonra komuta yonetici olarak girin slmgr/upk ve arkasindan slmgr/cpky kodlarini girin urun anahtari silindi dedikten sonra int baglantisini kesip guncellemeyi otomatik yapip imaji alin.bu sekilde aktivasyon sorunu olmayacaktir.kolay gelsin
 
Acronisin imajı için explorer aracı vardı ancak bununla imajın içindekileri görüntülemek mümkündü. Dosya değişikliğine izin verseydi bile bahsettiğiniz tarzda program ekleme çıkarma değil sadece dosya ekleme / çıkarma yapabileceksiniz. Bahsettiğiniz işlemi yapabileceğiniz bir aracı bulamazsınız.
Sanal makineye işletim sistemi kurup onun onun imajını alırsınız. Sonraki zamanlarda sanal bilgisayarda istediğiniz değişiklikleri yapar, yeniden imaj alırsınız. Bu konuda en pratik yöntem bu olur diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst