İller arasi tayine hazır mıyız ☺️

Kodla Büyü
Neden ustune aliniyorsun ki yazdiklarimi. Senin tavsiyeni de dikkate alirim lakin alinti yaparak psikolojin bozuk şeklinde bir ifade kullanman hoş olmadi.Yazdiklarim dogrudur ve bana aittir.Amacim formator olmamak ve şöyle 3 gun derse girmek.
Bu yuzden tecrubeli arkadaslara sordum cevabimi aldim.
Diger zamanimda Kucukcekmecede Sentez Yazilim firmasi( Alper hocam buranin 15 senelik kidemli yazilimcisi) var buraya ara ara ugramak.27 sene once de C, Turbo Pascal ile ugrasiyordum.Yani acikogretimden bote oldum ama 27 senelik bir tecrubeyle bu meslege yeni girdim.Bunlar zor isler degil ki.Ama senin yaptigin bilisim hukukuna uymadi.
782 km öteden tekrar geliyorum.Tabiki Istanbula eglenmek, en iyi evde oturmak, ogretmenlik yapmak, özel ders vermek, yazilimda kendimi gelistirmek icin, hafta sonlari vapur turu, Edirne turu yapmak icin geliyorum bunu yazmaktan gayet normal ne olabilir ki? Yeterince calistik mebde simdi kendimize zaman ayirmanin zamani.
Herkesin dogrulari kendine.Herkes kendi sonucuna katlanir.
Ben ne anlatmışim, neye tepki vermişim sen ne anlatıyorsun reis ya😂😂Allah çevrendeki insanlara yardım etsin, yolun açık olsun! İnşallah hayallerindeki İstanbul u yaşarsın ama lütfen üç sene sonra tam tersi şeylerle burada bizi meşgul etme olur mu! Kol kırılsın yen içinde kalsın bizi hayal kırıklığına uğratma. Hadi selametle

hazırız iller arasına da bide yer açalarmış iyi olacaktı,İstanbul agırlıklı beyzadeler şehri bana gelmez😀

478 BT neresi gelebilir?
Neresi var ki üstad? İstanbul Urfa Van... Hepsi de gelir zaten. Kaldı ki İstanbul için 100 puanda yeter. 80-90 puanla gidenler oldu geçen sene. Ankara'nın batisi zaten yok... Üç sene sonra zaten iller arası açılmaz diye düşünüyorum, Doğu ve Güneydogu da İstanbul dan kaçıp memleketinde yaşamak isteyenler ile dolar ve sadece İstanbul a gitmek isteyenler ile istanbul a gitmek istemeyenler şeklinde iki seçenekli bir tayin dönemi olur diye düşünüyorum ki üç sene sonra soylemisti dersiniz 😆 kimse yerini kaynetmemeye baksın bence 😊

Türkiye geneli bilişim bölümleri kapanıyor. Kapanmayan yerlerde (benim okulumda dahil) kontenjan daraltma yapılıyor bakanlık yazısı ile. Yer değiştirmeyi bırakın yerinize sahip çıkın yeter bence😊

Merhaba, Antalya-Akseki yazacak olan var mı, bir de oralarda çalışan veya bilgisi olan varsa ve paylaşırsa faydalı olur, teşekkürler ?

Sizin Rehberlik mi bugun sohbette biri de konuşuldu Akseki yı soran manavgata daha yakın ulasım kolay şimdi yayla güzel gezmeyı seven için

Sizin Rehberlik mi bugun sohbette biri de konuşuldu Akseki yı soran manavgata daha yakın ulasım kolay şimdi yayla güzel gezmeyı seven için
Teşekkürler, ben BÖTE'liyim hocam, başka bilgisi olan var mı, Manavgat'tan gidiş-geliş zor olur mu, özellikle kışın ulaşım sorunu oluyor mu, tabi bir de oralara pek gitmediğim için Antalya'nın nemi de varmış, alışırmıyız bilemedim.

Teşekkürler, ben BÖTE'liyim hocam, başka bilgisi olan var mı, Manavgat'tan gidiş-geliş zor olur mu, özellikle kışın ulaşım sorunu oluyor mu, tabi bir de oralara pek gitmediğim için Antalya'nın nemi de varmış, alışırmıyız bilemedim.
nereden geldgıne baglı ama ulasım sorun olmaz Konya Antalya yolunda bence yerı guzel Aksekı de nem olmaz yayla orası

Merhaba, Antalya-Akseki yazacak olan var mı, bir de oralarda çalışan veya bilgisi olan varsa ve paylaşırsa faydalı olur, teşekkürler ?
Hocam yaklaşık 20 yıldır konya üzeri gidiş geliş yaptığım yoldur. Ibradi akseki gundogmus buralarin yolu yayla yolu olup nisanda bile kar yagisi olan ve antalyadan çok konyaya yakin olmak isteyenlerin tercihidir. Nem konusu ise kisinin tercihine kalmış yaz aylarında rakımı düşük ilçeler biraz bunaltıcı olabiliyor. Ayrıca tavsiyem diger tum yukari ilçelerde ikamet edicekseniz iyi bir ev bakınız önce. Hakkinizda hayirlisi olsun

Hocam yaklaşık 20 yıldır konya üzeri gidiş geliş yaptığım yoldur. Ibradi akseki gundogmus buralarin yolu yayla yolu olup nisanda bile kar yagisi olan ve antalyadan çok konyaya yakin olmak isteyenlerin tercihidir. Nem konusu ise kisinin tercihine kalmış yaz aylarında rakımı düşük ilçeler biraz bunaltıcı olabiliyor. Ayrıca tavsiyem diger tum yukari ilçelerde ikamet edicekseniz iyi bir ev bakınız önce. Hakkinizda hayirlisi
Teşekkür ederim hocam. (Özelden yazdım)

Allahin izniyle 27 sene once Cebit fuari ve Yazicioglu ishani maceramiz burada devam edecek @yolcuhan tesekkurler.
Araniza katildigim icin de cok mutluyum.Ilgi alanim adli bilisim ve UI tasarim
hocam mutlu olduğunuz şeyi yapmanıza sevindim konunun doğrudan sizinle alakası yok ama açıköğretimden farklı bölümler okuyup branşıma geçiş yapılmasından hiç memnun değilim . Biz zamanında dirsek çürüterek yüksek puanlar alarak bu bölümü kazanıp geldik böyle farklı kanallardan geçilmesinde rahatsızım açıkcası, bunun sizinle alakası yok sistemin bu şekilde olmasına sitem diyorum.Örnek vereyim bir sürü mühendisliğe puanım yetmesine rağmen ben bu bölümü yazıp okudum . Vatandaş açık öğretimden başka bir bölüm okuyarak buraya geçiyor resmen büyük haksızlık başka bişey değil.Ha şöyler olabilir sınava girip bu bölümü kazanıp ikili öğretim vs okuyup bitirip geçebilrler ona bişey demiyorum.

Evet haksizlik kpss 90 olan bir bolum.Ama ben bu işe 27 sene harcadim.1993 database III plus, 1997 pascal, sonrasi C# ve unity calisiyorum.Severek calisacagim.Cogu ybs mezunu simdi ne anlatacagim diyor.

Evet haksizlik kpss 90 olan bir bolum.Ama ben bu işe 27 sene harcadim.1993 database III plus, 1997 pascal, sonrasi C# ve unity calisiyorum.Severek calisacagim.Cogu ybs mezunu simdi ne anlatacagim diyor.
hocam kpps sini geçtim sayısal 30-40 bin sıralama ile girdim ben bu bölüme öğretmenlikteki tüm branşlarda en yükseklerden biridir. ilk öğretim matematik ve bir de bilişim. Bu şekilde sağdan soldan geçiş kanallarının olması büyük haksızlık başka bişey değil.Bence bilişimci arkadaşlar ile topluca bu geçiş yolunun kapatılması için girişimde bulunmak lazım.

Haklisiniz.Bizim bransta da ziraatciler, su urunleri ve sanat tarihinden gecip sinifci olmus olanlar var.Hatta mudurum onlisans mezunu bir sinifci.Ama zananinda devlet bu hakki vermis.Bugunlerde norm fazlasi branscilari da ozel egitimci yaptilar hatta oneride bulunacaklar.Bizde matematikciyi ozel egitim sinifinda calistiriyorlar.

Haklisiniz.Bizim bransta da ziraatciler, su urunleri ve sanat tarihinden gecip sinifci olmus olanlar var.Hatta mudurum onlisans mezunu bir sinifci.Ama zananinda devlet bu hakki vermis.Bugunlerde norm fazlasi branscilari da ozel egitimci yaptilar hatta oneride bulunacaklar.Bizde matematikciyi ozel egitim sinifinda calistiriyorlar.
hocam bu dediğiniz uygulamalar şu anda yok çok eski yıllarda yeterli öğretmen olmamasından dolayı ve ihtiyaçtan dolayı yapılmış uygulamalar.Yine özel eğitimde aşırı bir ihtiyaç olmasından dolayı böyle yollara gidiyorlar bizim durumla uzaktan yakından ilgisi yok bunların.

hocam mutlu olduğunuz şeyi yapmanıza sevindim konunun doğrudan sizinle alakası yok ama açıköğretimden farklı bölümler okuyup branşıma geçiş yapılmasından hiç memnun değilim . Biz zamanında dirsek çürüterek yüksek puanlar alarak bu bölümü kazanıp geldik böyle farklı kanallardan geçilmesinde rahatsızım açıkcası, bunun sizinle alakası yok sistemin bu şekilde olmasına sitem diyorum.Örnek vereyim bir sürü mühendisliğe puanım yetmesine rağmen ben bu bölümü yazıp okudum . Vatandaş açık öğretimden başka bir bölüm okuyarak buraya geçiyor resmen büyük haksızlık başka bişey değil.Ha şöyler olabilir sınava girip bu bölümü kazanıp ikili öğretim vs okuyup bitirip geçebilrler ona bişey demiyorum.
Yüzde yüz haklısınız. Çok güzel tespit.

ilksms
Geri