İller arasi tayine hazır mıyız ☺️

Kodla Büyü
Allahin izniyle 27 sene once Cebit fuari ve Yazicioglu ishani maceramiz burada devam edecek @yolcuhan tesekkurler.
Araniza katildigim icin de cok mutluyum.Ilgi alanim adli bilisim ve UI tasarim

Son düzenleme:
Neden ustune aliniyorsun ki yazdiklarimi. Senin tavsiyeni de dikkate alirim lakin alinti yaparak psikolojin bozuk şeklinde bir ifade kullanman hoş olmadi.Yazdiklarim dogrudur ve bana aittir.Amacim formator olmamak ve şöyle 3 gun derse girmek.
Bu yuzden tecrubeli arkadaslara sordum cevabimi aldim.
Diger zamanimda Kucukcekmecede Sentez Yazilim firmasi( Alper hocam buranin 15 senelik kidemli yazilimcisi) var buraya ara ara ugramak.27 sene once de C, Turbo Pascal ile ugrasiyordum.Yani acikogretimden bote oldum ama 27 senelik bir tecrubeyle bu meslege yeni girdim.Bunlar zor isler degil ki.Ama senin yaptigin bilisim hukukuna uymadi.
782 km öteden tekrar geliyorum.Tabiki Istanbula eglenmek, en iyi evde oturmak, ogretmenlik yapmak, özel ders vermek, yazilimda kendimi gelistirmek icin, hafta sonlari vapur turu, Edirne turu yapmak icin geliyorum bunu yazmaktan gayet normal ne olabilir ki? Yeterince calistik mebde simdi kendimize zaman ayirmanin zamani.
Herkesin dogrulari kendine.Herkes kendi sonucuna katlanir.
Ben ne anlatmışim, neye tepki vermişim sen ne anlatıyorsun reis ya😂😂Allah çevrendeki insanlara yardım etsin, yolun açık olsun! İnşallah hayallerindeki İstanbul u yaşarsın ama lütfen üç sene sonra tam tersi şeylerle burada bizi meşgul etme olur mu! Kol kırılsın yen içinde kalsın bizi hayal kırıklığına uğratma. Hadi selametle

hazırız iller arasına da bide yer açalarmış iyi olacaktı,İstanbul agırlıklı beyzadeler şehri bana gelmez😀

ilksms
Geri