Herkes gider Mersin’e sen gidiyorsun tersineŞu anda yasadigim sehirde 16 bin ozel dersten kazaniyorum.Istanbulda ayda 40 bin kazanirim.Ben eski tecrubeli bir sinifci, yeni bir bt ogretmeniyim.28 senelik bir tecrube.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsinÇalışmaz. Doğu'dakilere ekstra ücret versen bütçeye yük. Bazılarını düşünüp bazılarını yükseltsen kıyamet kopar.Doğuda çalışmayı cazip hale getirecek olan tek şey maaş farkıdır. Bu gelmedikçe atamama sistemidir. Aslında Hizmet alanları güzel kurgulanmış hizmet alanlarına göre maaş artışı olmalı. 3/6 ile 1/1 nasıl aynı parayı alır!!
1/1 de çalışan 60k alıyor ise
3/6 da çalışan 90k almalı.
( Ne il içi ne il dışı koltuk kapanındır...Aynen öyle açık olan okullarida göstermiyorlar böyle düzenin böyle sistemin. 360 puanla terchi bilr yapamiyoruz iki yıldır. Bildiğim açık okullar olduğu halde acmiyorlarBu kadrolar neye göre belirleniyor hiç anlamıyorum, kadromun olduğu okulda 1 açık daha var tüm norm fazlası atamalarında açılıyor ama il dışı tercihine ya da ilk atamaya ısrarla açılmıyor yıllardır. Zorunlu hizmet bölgesinde ve görece batıda bir il olmasına rağmen. Personel şubesine bakan idareciler norm fazlasında asarız keseriz diyorlardı onu da yapamadılar ama bari uğraşıp şu atamalarda açık gösterseler bari. Bu durum gibi türkiyede belki yüzlerce okul vardır ama nedense il dışı tercih yapmak isteyenleri Doğu ve İstanbul Avrupa yakasına mecbur bırakıyorlar.
vatan millet bayrak seven çocuk yetiştirelim dedik bir sabah uyandık sövdüğümüz apo kahraman dediler, kurucu önder dediler. Şaştık kaldık, çocuklara ne diyeceğimi bilemiyorum. Baba apo bebek katili değil miydi diye soran oğluma ne cevap vermemi önerirsiniz hocam?Bütün zorlukları göze alarak vatan, millet, devlet, bayrak, din, iman, islam için hayırlı evlat yetiştiren anne ve babalara selamlar, dualar ve hürmetler!
İslam'ın en önde gelen 3. İsmi Hz Ömer dir. İslam'dan önce nasıl birisi, İslam'dan sonra nasıl birisi olduğuna Tarih şahittir. Eğitim doğru yapılırsa, yetişen insana kıymet biçilmez.vatan millet bayrak seven çocuk yetiştirelim dedik bir sabah uyandık sövdüğümüz apo kahraman dediler, kurucu önder dediler. Şaştık kaldık, çocuklara ne diyeceğimi bilemiyorum. Baba apo bebek katili değil miydi diye soran oğluma ne cevap vermemi önerirsiniz hocam?