Merhaba hocam, yaşadığınız sorunla ilgili teknik destek sunmak isteriz. Özelden okul adı ve iletişim bilgileriniz paylaşırsanız sorunu inceleyelim.Merhaba iyi çalışmalar. İlk sms akıllı tahta uygulamanızı kullanmaktayız ancak dosya gönderimi yapamıyoruz. Masaüstü yada belgeler seçeneklerinin ikisinde gönderdiğimiz dosya düşmemekte.
Merhaba hocam, kendi bünyemizde yazılım ekibimiz tarafından geliştridiğimiz yazılımdır. 2009 yılından beri 16 yıldır okullara özel yazılımlar geliştriyoruz.Meraktan, yazılımlar yerli mi, başka firmaların yazılımını lisansla mı kullanıyorsunuz yada kendi yazılımcılarınız başkalarına bağlı kalmadan mı yazıyor?
Ders programı konusunda hüsran yaşayıp tekrar bilsa ile ders programı yaptığımız programdır kendisi.
Mesaj sistemi güzel problem yok.
i kilit geliştirilmeli haftada bir iki kere problem yaşıyoruz en son salı günü öğleye kadar giriş yapamadık. Ayrıca pardus ta stabil çalışmıyor yada en azından bizde öyleBu sene başında full paketini aldığımız
Ders programı konusunda hüsran yaşayıp tekrar bilsa ile ders programı yaptığımız programdır kendisi.
i kilit geliştirilmeli haftada bir iki kere problem yaşıyoruz en son salı günü öğleye kadar giriş yapamadık. Ayrıca pardus ta stabil çalışmıyor yada en azından bizde öyle
Merhaba hocam.web arayüzünden giriş varmı, yoksa program mı kuruyoruz yönetim için.
Merhaba Hocam,İ kiliti pardusa kuramadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şirkete mesaj attım ama dönmediler.
Merhaba Hocam,Bu sene başında full paketini aldığımız
i kilit geliştirilmeli haftada bir iki kere problem yaşıyoruz en son salı günü öğleye kadar giriş yapamadık. Ayrıca pardus ta stabil çalışmıyor yada en azından bizde öyle
WhatsApp Destek Hattı: 0212 706 05 10Hocam,Fiyatları çooook arttırdılar. Diyecekler ki piyasa. Değil.
Merhaba hocam,idare ilksms e gecicez dedi ve lisans aldı. bütün tahtalara kurdum. bugün sabah hiçbir öğretmen arkadaşımız tahtayı açamadık, yoklama alamadık. bende kendime oluşturduğum usb bellekten 'keyfile.dat' dosyasını usb belleklerinize atın dedim en azından tahtayı açabilmek için.
çevremde duyduğuma göre baya bi kullanan okul varmış. dolayısıyla serverlarınızı yükseltmeniz/artırmanız iyi olabilir diye düşünüyorum. bu arada master şifre sistemi ne?
WhatsApp Destek Hattı: 0212 706 05 10Merhaba hocam,merkezi okuluz ve fatih vpn mevcut. o günde internet bağlantısı gayet iyi çalışıyor idi, başka sitelere girişte herhangi bir sorun yaşamadık.
Fiyatlandırmalar yıllık lisans fiyatıdır hocam. Özelden iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız sizlere ulaşıp teklif ve demo sunalım.yıllık fiyat mı yoksa süresiz fiyat mı ??
Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı boyunca uygulamanızdan yoklama aldık.Fiyatlandırmalar yıllık lisans fiyatıdır hocam. Özelden iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız sizlere ulaşıp teklif ve demo sunalım.

Merhaba hocam,Meb hattından ilksms.com sitesine giriimiyor artik. Engellemişler. 100 bin sms imiz vardi nolacak
WhatsApp Destek Hattı: 0212 706 05 10Hocam merhaba,Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı boyunca uygulamanızdan yoklama aldık.
Yıl boyunca çeşitli düzenlemeler oldu. Ancak Müdür yardımcısının işini kolaylaştırmış olmanıza rağmen, derse giren öğretmenin işini bir türlü kolaylaştıramadınız.
Şöyle ki:
Ben 4-5-6 ve 7. derslere giriyorsam ve yoklama alıyorsam %99,999 ihtimalle yoklama 3. dersin aynısıdır.
Hadi 4. derste tek tek yoklama aldım. Teneffüs bile yapmadığımız halde 5. derste yine baştan yoklama alıyorum.
Tabii ki iki yoklamayı (4 ve 5. saat) aynı anda alıyorum ama teknoloji ve yapay zeka çağında "bir önceki dersin aynısı olan" yoklamayı neden baştan alayım.
Ki bu 20 sene öncesinin teknolojisiyle de yapılabilecek bir şey, yapay zekaya gerek yok.
Ayrıca neden öğretmenin işini kolaylaştırmıyorsunuzki? 4. saatte de yoklama, benden önceki öğretmenin 3. derste aldığı yoklamanın aynısı.
Sınıf başkanına soruyorum giden gelen var mı diye, yoksa 3. dersin yoklamasını aynen 4 ve 5 'e aktarıyorum. Hatta yoklamayı 7. saat alıp 4-5-6-7 tüm yoklamayı aynı anda alıyorum.
Mevcut uygulamanızda işi zorlaştıran en önemli konu, 4. saatin yoklamasını aldıktan sonra uygulamanın ana ekrana gitmesi.
Benim 50 tane sınıf içinden dersine girdiğim sınıfı tekrar bulmam. Sınıfı bulup, tıkladıktan sonra ders saatini seçip beklemem.
Açılan ekrandan gelmeyen 4-5 öğrenciyi 40 kişilik sınıfından tekrar bulmam. Halbuki bulmuştum biraz önce. Aynısı sonraki ders saatine kolayca aktarmak varken, teknoloji neden benim işimi zorlaştırıyor ki?
Ayrıca;
Meslek Lisesinde bir sınıfa aynı anda 2 öğretmen giriyoruz. Bazen 3 öğretmen.
Sınıfı 2 ye bölüyoruz, bazen 3'e. Öğrencilerin yarısı bir atölyede, yarısı diğer atölyede.
Aynı sınıfın yoklamasını hem A öğretmeni alacak, hem B öğretmeni alacak. Bazen bir kişi iki grubun da ( sınıfın tamamının) yoklamasını alabilir.
Ancak bir kişi diğerinin aldığı yoklamayı göremiyor. Öğretmeni olup, dersine girdiğim sınıfın gelmeyenlerini görmem KVKK 'ya mı aykırı, neden göremiyorum ki?