İliçi tayinlerde ihtiyaç listesi

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 12 Mayıs ta iliçi tayinler başlayacak il milli eğitimler okulların mevcut, boş veya muhtemelen boşalacak listesi yayınlıyor mu ?

17. Alanlar itibarıyla öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumları, başvuru sisteminde
görülebilecektir.

il içi klavuzunun 17. maddesini mebbis başvuru ekranında ihtiyaçlarda görünecek diye yorumladım siz ne düşünüyorsunuz.

Bu sene hepsi görünecek çünkü sıra sistemi geldi. 10 sene öncesine dönüldü yani

17. Alanlar itibarıyla öğretmen ihtiyacı bulunan eğitim kurumları, başvuru sisteminde
görülebilecektir.

il içi klavuzunun 17. maddesini mebbis başvuru ekranında ihtiyaçlarda görünecek diye yorumladım siz ne düşünüyorsunuz.

18’e baktınız mı?

18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları bu duyuru kapsamı dışındadır.

Desenize bu yıl tayinler baya şenlikli olacak. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

BBNET
Geri